vrijdag 18 januari 2013

Hot or Not: Nail Art, Liquid Sand

Sinds de samenwerking tussen OPI en Mariah Carey is dit een heuse nail art trend aan het worden. De collectie van OPI bracht namelijk een aantal bijzondere nagellakjes uit. Dit waren de nagellakjes met een bijzonder effect: Het 'Zand'-effect. De nagellak zou zo gezegd naar zand aanvoelen en de structuur zou er ook zo uit moeten zien. Dit is bij veel mensen in de smaak gevallen en ook ik vind het er erg grappig en leuk uitzien. Het is net geen Velvetnails, maar het heeft er wel iets van weg! Kijken jullie mee naar de het artikel van vandaag?Hot or Not: Nail Art, Liquid Sand
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)Vind jij de nagellakjes van OPI, net als ik, iets te prijzig? Dan biedt dit artikel wel de oplossing voor jou. Beautyill heeft namelijk een DIY Liquid Sand nail art tutorial gemaakt voor jullie. Op deze manier kan je dus met spullen die je in huis hebt je eigen Liquid Sand nail art maken. Erg leuk toch? 
Wat vinden jullie van deze 'Hot or Not'?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind eigenlijk vooral de lakjes van OPI zo ontzettend mooi. Het effect vind ik vervelend, als mijn nagels niet glad zijn ga ik pulken haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het erg leuk! Ik heb zelf deze week Stay The Night van OPI gekocht, erg prijzig inderdaad dat wel, maar ik ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het zelf wel leuk maar niet iets voor elke gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er echt heel leuk uit!
  xx Iris
  http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen