donderdag 24 januari 2013

Getest: Magneetjes en Magnetische Nagellak

Regelmatig kom ik dingen tegen in winkels die hetzelfde zijn, maar net even iets anders eruit zien of iets anders werken. Nu zijn jullie inmiddels al bekend met het fenomeen 'Nailpolish Battle' waarin ik twee nagellakjes die erg op elkaar lijken met elkaar vergelijk en daar komt dan een favoriet uit. Nu heb ik bedacht om dit ook met producten te doen zoals magneetjes, glitters, noem het maar op en dan toch net iets anders. Vandaag laat ik aan jullie drie verschillende soorten magneten zien die erg budgetproof zijn. Welke zou daar het beste uit komen? Dit laat ik zien door ze te testen op verschillende magnetische nagellakken Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan het artikel.


Getest: Magneetjes voor Magnetische Nagellak
Zoals je de afbeelding kan zien zijn het een aantal verschillende magneetjes. De zwarte magneetjes, waarbij je vinger in kan stoppen komen van Essence vandaan. De zwarte staafjes komen van de Action vandaan en de Paarse van Ebay. Vandaag test ik ze op verschillende nagellakjes. Kijken jullie mee?


Over de magneetjes

Ieder magneetje heeft zijn eigen werkwijze. Het is altijd even uitvogelen hoe je te werk gaat. Zo moet je bijvoorbeeld bij de Essence magneetjes je ene vinger eronder houden (daar waar de nagellak op zit) en de andere erin houden. Dit zou het makkelijk moet maken, maar eerlijk gezegd vind ik het juist erg irritant! Wel vind ik ze er mooier uitzien.
Wat betreft de andere magneetjes. De magneetjes van de action hebben een soort steunpuntje waar je nagel tegenaan kan houden en hoef je echt maar een paar seconden er tegenaan te houden. Die van Ebay hebben geen steun punt en moet je er zwevend boven houden.
Als ik alleen al kijken naar deze werkwijze vind ik die van de Action het fijnst en het mooiste!
Allle foto's zijn genomen zónder topcoat!

Hoe breng ik de nagellak aan?
Ik heb vandaag twee verschillende merken voor jullie getest. Dit zijn Essence en MAX. Bij beide nagellakjes heb ik eerst een dun laagje aangebracht en gewacht totdat dit droog was. Dit heb ik op alle nagels gedaan. Daarna lakje eerst alle nagels een voor een en voordat je verder gaat met de volgende nagel, houd je het magneetje erover. Het is overigens erg belangrijk om de potjes goed te schudden zodat de magneetjes geactiveerd worden! 


Resultaten
Kijk hieronder voor de resultaten van de lakjes. Ik heb bij het testen gebruik gemaakt van een donker nagellakje, licht nagellakje en eentje die gekleurd is! Op deze manier kunnen jullie de verschillen tussen de lakjes goed zien.

Essence: 01, Miracle Shine!
Essence magneetjes:  Tja, ik ben er eigenlijk niet enthousiast over. Het sterretje zie je erg slecht nadat het opgedroogd is en hoewel je de streepjes wel kan zien, zijn ze maar half zichtbaar. 
Action magneetjes: Wat werken deze toch fijn!  Het resultaat is al snel zichtbaar en de kwaliteit vind ik ook erg goed. Vooral de streepjes zie nu erg mooi nadat het is opgedroogd.
Ebay magneetjes: Tot nu toe nog niet erg tevreden over de magneetjes. Alleen de streepjes vind ik mooi naar voren komen. Al moet ik wel bekennen dat het de eerste keer is dat ik deze magneetjes uit probeer!
Mijn mening: Op de deze nagellak werken eigenlijk de magneetjes van de Action het mooiste! Deze raad ik dan ook alleen op deze nagellak.

Essence: 03 Magic Wand!
Essence magneetjes: Ook bij dit nagellakje ben ik niet echt te spreken over het sterretje. De strepen daarentegen vind ik weer wel erg mooi gelukt.. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de vernieuwde magneetjes!
Action magneetjes: Ook nu werken deze magneetjes goed. Echter vind ik het zelf als nagellakje mooier dan als magnetisch lakje. Daarvoor is dit lakje niet bijzonder genoeg!
Ebay Magneetjes: Bij deze magneetjes geldt ook weer dat ze niet een geweldig mooi resultaat weergeven. Kortom dit lakje is als magnetisch lakje niet zo erg geslaagd!
Mijn mening: Nee, dit lakje zou ik eigenlijk geen tweede keer aanschaffen. Persoonlijk denk ik dat het aan het lakje ligt en niet aan de magneten, deze werken bij de andere lakjes beter. Als gewoon nagellakje vind ik het wel een erg mooi lakje en heeft het iets mysterieus. Verder zou ik hem niet aanschaffen.

Essence: 04 Mystic Wish!
Essence magneetjes: In eerste instantie vond ik het resultaat erg mooi, maar toen ze op gingen drogen vond ik het al minder. Echter vind ik het nog wel erg mooi, maar minder dan toen het nat was. Misschien dat het met topcoat er beter uit ziet!
Action magneetjes: Waauw, wat zijn deze mooi op dit nagellkje! Hoewel je nu goed kan zien dat het niet helemaal gepakt heeft, vind ik de resultaten werkelijk verbluffend. Echt een aanrader! Zelfs het sterretje zie je hier erg goed. Nog beter dan de streepjes... Helaas zie je het op de foto iets minder goed.
Ebay magneetjes: Ook deze zie je stuk voor stuk erg mooi op je nagels en iets minder mooi op de foto. Alleen het sterretje is niet echt een sterretje, de andere drie magneetjes daarentegen vind ik wel erg mooi!
Mijn mening: Wat een prachtig lakje zeg! Bijna elk magneetje zie je erg mooi. Het enige magneetje dat je niet goed ziet is het sterretje. De anderen daarentegen zijn prachtig. Echt een aanrader!


MAX: Paars
Essence magneetjes: Heel gek, tot nu toe zijn de magneetjes van Essence niet echt mijn favoriet geweest bij hun eigen nagellakje, maar bij deze... fantastisch! Je ziet het resultaat overal even mooi en ik snap eigenlijk niet waarom deze combinatie zo goed kan. Ik sta er nog van te kijken.
Action magneetjes: Dit is denk ik tot nu toe het beste resultaat dat ik heb gezien. Alles is gewoon prachtig en een perfecte combinatie.
Ebay magneetjes: Ook nu zijn de resultaten verbluffend mooi. Deze nagellak pakt alles erg mooi en ik ben er dik tevreden over.
Mijn mening: Tot nu toe de mooiste de nagellak die ik heb uitgeprobeerd. Allemaal werken ze erg goed en zijn de resultaten goed zichtbaar. Daarnaast is het nagellakje zelf ook werkelijk een plaatje door de subtiele glitters die het lakje bevat.

MAX: Grijs
Essence magneetjes: Op zich ben ik best wel verbaasd over de resultaten die je verkrijgt met deze magneetjes. Je ziet ze erg goed op dit nagellakje en het reageert snel.
Action magneetjes: Action blijft me keer op keer verbazen, want bij dit nagellakje zijn de resultaten ook erg mooi en ben ik weg van het resultaat. Echter wat ik wel apart vind is dat de kleur niet echt grijs meer blijft, maar meer zwart wordt. Ach het werkt verder goed!
Ebay magneetjes: Wat kan ik er nog aan toevoegen? Gewoon ontzettend mooi!
Mijn mening: Ook dit lakje van de Action is erg mooi en geschikt om magneetjes te gebruiken. Daarnaast werken alle magneetjes ook erg goed.

MAX: Groen
Essence magneetjes: Apart is het wel, maar deze magneetjes krijgen de mooiste resultaten bij de MAX lakken en niet bij de Essence lakken. Ook nu zijn de resultaten weer mooi! 
Action magneetjes: Ook nu leveren de ze magneten een fantastisch resultaat. Zowel het sterretje als de strepen zijn mooi te zien!
Ebay magneetjes: 
Mijn mening: Wat een prachtige nagellak is dit toch! De magneetjes geven een speciaal effect, maar als gewone lak ook erg speciaal! Ik ben fan van deze nagellak.

Eindconclusie: 
Als absolute winnaar heb ik gekozen voor de Action magneetjes en de nagellakjes. Stuk voor stuk mooi en doen wat ze beloven (als je maar goed schudt). Deze raad ik dan ook echt aan. De nagellakjes van Essence raad ik af, behalve Mystic Wish. De nagellakjes van Essence kan je beter als gewone nagellak gebruiken.
De prijzen zijn als volgt:
Essence 
- Magneetjes: €1,99
- Nagellak: €1,79
MAX
- Per setje (twee lakjes en magneetje): €1,45
 Ebay
- Per drie stuks: $1,27

Dit was dus het eerste artikel 'Getest' ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vinden, zo ja dan ga ik er zeker meer maken! Binnenkort komt er overigens een nieuwe 'nailpolish battle'. 
Wat zou jij graag nog meer zien op myfantasticnails? Laat het me weten in een comment!

2 opmerkingen:

  1. grappig dat die van de action het juist super goed doen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Zeker voor de herhaling vatbaar! Ik heb 3 setjes magnetische lak van de Action maar gebruik ze nooit..*schaamt zich diep*

    BeantwoordenVerwijderen