donderdag 17 januari 2013

Tag: Get to know me

Het leek mij wel leuk om meer persoonlijke dingen te vertellen. Op deze manier leren jullie mij een beetje kennen, zodat jullie weten wie de artikeltjes iedere keer schrijft. Na een jaar tijd vond ik dat het toch wel een keer nodig was om dit te doen. Bij deze begin ik een 'Get To Know Me'- Tag waarin ik een aantal persoonlijke vragen zal beantwoorden!
Tag: Get to know me!


1) Wat is je geboortejaar?
28-12-1991
2) Wat is je lengte?
Tussen de 1.61m en 1.65m (de ene keer staat er weer iets anders op mijn paspoort dan de andere keer, haha)
3) Waar ben je op dit moment?
Op de kamer van mijn vriend die op het moment naar school is, achter de laptop.
4) Single/Relatie?
Ik heb al bijna 3,5 jaar een relatie met mijn lieve vriend Davey. Time flies when your happy!
5) Beschrijf je zelf kort maar krachtig
Anderen op de eerste plek zetten, altijd haar best doen en een nagellakfreak!
6) Guy/Girlish?
Ligt er een beetje aan. Als ik bijvoorbeeld op school ben of stage of bezig ben met mijn blog ben ik duidelijk girlish, ik hou van beauty en het is ook niet zo gek dat ik schoonheidsspecialiste ben. Echter heb ik ook wel eens van die momenten dat het me niks kans schelen wat ik aantrek en of ik make-up op doe. Het is maar net een beetje hoe ik me voel:).
7) Wat zou je graag op dit moment willen?
Een reis maken naar Hong Kong en Amerika. Ik zou wel eens willen weten hoe de beautywereld er daar uit ziet! Ook natuurlijk om te genieten van alles dat erbij komt kijken.


8) Wat is je doel in je leven?
Te gaan trouwen, kinderen krijgen, succesvol worden met bloggen en als schoonheidsspecialiste.
9) Waar ben je bang voor?
Hoogtes, ik heb hele erg vorm van hoogtevrees. Als het ook maar een paar meter is, zit ik al met knikkende knieën! Brrr... verder ben ik ook bang voor harde knallen. Als het maar een ballon is die klapt of een rotje die knalt, dan kan ik helemaal panisch worden! Voor de rest ben ik niet ergens bang voor ofzo.

10) Nagellak of lippenstift?
Hahha, moet deze vraag nog beantwoord worden? Ik draag bijna nooit lippenstift:P Dus het lijkt me wel duidelijk!
11) Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Ik houd altijd wel van de winter. Niet alleen ben ik dan jarig, maar ook vanwege de feestdagen e.d. Echter ben ik nooit zo'n fan van het weer. Als ik moet kijken naar de temperaturen van het weer, ga ik liever voor de lente... 
12) Wil je ooit gaan trouwen?
Ja!
13) Ben je een healthy-freak?
Hahahaha, wat een vraag. Nee, dit ben ik duidelijk niet. Ik houd wel van een kapsalonnetje tussendoor of een Voordeelmenu van de McDonalds. Daarnaast ben ik grote chocoladefan, dus uhhh... nee:).
14) Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Donkerblond haar met lichte blonde plukken er door (mijn eigen haarkleur). Mijn haar komt ruim voorbij mijn schouders, net niet op navelhoogte zeg maar.


15) Welk kleding/ of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Seche Vite vind ik een prachtig merk, maar heb ik eigenlijk nooit in huis gehad. Daarnaast wil ik het prachtige nagellakje van China Glaze: It's A Trap-Eze heel graag hebben.
16) Heb je tattoos/piercings?
Nee hoor, vreselijk.... ik krijg er altijd de kriebels van als ik ze bij andere mensen zien. Geef mij maar een natuurlijke uitstraling zonder al die friemeltjes!
17) Draag je een bril?
Nee, gelukkig (nog) niet!
18) Wat is je favoriete pizza?
Pizzaaaa, jummieee. Ik vind Shoarmapizza heerlijk, maar ook ben ik een enorme fan van Quatro Formaggi.
19) Favoriete eten/drinken?
Ik denk mijn favoriete eten Mexicaanse Wraps zijn, Kapsalon en Indisch eten (ik kan echt geen keuze maken, ik houd wel van buitenlands eten). Mijn favoriete drankje is denk ik wel energydrink hahaha (niet dat ik het heel vaak drink ofzo, maar het is wel erg lekker) en Icedtea! Heerlijk...


20) Wat is je favoriete parfum?
Eentje die eigenlijk al vanaf het moment dat ik hem had gekregen mijn favoriete is: Noah, by Cacharel en  Wild by Mexx! Deze heb ik tot nu toe het meeste gedragen.
21) Wat is het laatste dat je kocht?
Een paar mooie nagellakjes van Catrice en Essence, maar ook twee imageplates van Essence. Hier kan je het artikel lezen van mijn shoplog. 
22) Wat deed je vanochtend om 8.00?
Lekker slapen, woensdag is mijn vrije dag! Love It!
23) Favoriete ijsje?
Straciatella met citroen.
24) Ben jij een hevige slaper of sta je vroeg op?
Duidelijk een hevige slaper, als ik te weinig slaap krijg of vroeg op sta word ik altijd chagrijnig op de een of andere manier!
25) Wat zijn je plannen voor 2013
Mijn pols herstellen en dit jaar niks te breken (altijd makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk), mijn diploma te behalen als schoonheidsspecialiste niveau 4 en eventueel een baan zoeken.


26) Met hoeveel kussens slaap jij?
Zoveel als mogelijk is. Op mijn bed thuis heb ik zo'n 4-5 kussens liggen en ik slaap er altijd op. Ik haat laag liggen....
27) Ben jij een ochtend- of avond persoon?
Avond! Ik kan makkelijk tot half drie op blijven, maar vind het verschrikkelijk om zes uur er uit te moeten (gelukkig komt dat bijna niet voor)
28) Ben jij geordend of rommelig?
Over het algemeen vrij rommelig, maar las het gaat om mijn stash ben ik wel redelijk netjes (of probeer ik het). Mijn kamer kan vaak vrij rommelig zijn, hahaha. Ik raak ook altijd alles kwijt omdat ik niet weet waar ik het heb gelaten.
29) Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Zie vraag 8.
30) Wie mis je op dit moment?
Mijn familie die in Australië woont, die zie ik heel af en toe.


31) Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn huid (gezicht voornamelijk) en mijn handen/nagels.
32) Ben je verlegen?
Ligt eraan, vroeger was ik altijd erg verlegen en durfde ik niet veel. Nu eigenlijk alleen als ik in een onbekende situatie ben met vreemde mensen. Moet ik een presentatie geven of iets dergelijks, dan ben ik dat meestal niet. Ook kan ik me erg ongemakkelijk voelen als er jongens de hele tijd zitten te staren! Dan weet ik nooit waarom ze kijken en dan kan ik heel onzeker worden.
33) Heb je een accent?
Ja, ik kom uit de buurt van Rotterdam en dat hoor je direct. Zelf merk ik ook dat ik soms behoorlijk plat kan praten als ik met bijvoorbeeld familie en vrienden praat. Als het noodzakelijk is om netjes te praten, dan doe ik dat ook wel.
34) Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb een vrij grote familie. Twee broertjes, eentje van 19 en eentje van 11 en een zusje van 16. Ik ben dus de oudste!
35) Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit?
Naar school gaan drie dagen in de week, twee dagen in de week stage lopen, het weekend met mijn vriend spenderen en andere leuke dingen doen, op de woensdag sport ik regelmatig en tussendoor maak ik tijd vrij voor mijn blog!


Zo, dat waren een hoop vragen om te beantwoorden. Ik hoop dat jullie op deze manier een beetje een idee hebben, wie ik ben en waar ik van houd. Het zou leuk zijn om deze vragen ook over te nemen en ze te beantwoorden! Het kost even wat werk, maar het is erg leuk om te doen. Wat vonden jullie van deze Tag?

3 opmerkingen: