dinsdag 22 januari 2013

Mijn Top 5: Mooiste lakken van 2012 -Part 2-

Een tijdje geleden konden jullie -Deel 1-  van mijn top tien mooiste lakken van 2012 zien. Vandaag, hoe lastig ik het ook vond om het artikel te schrijven, krijgen jullie deel 2 te lezen. Dit zijn de nummers 5-1. Kijken jullie mee?


Nr 05) MAX DNC 16, Diamond Sky
Action is de laatste tijd een hype in de nagellak wereld. Na de cracking, stripers en magnetics hebben ze ook Stamping Kits erbij gekregen. Iets wat ze al een tijdje hadden waren de gewone lakjes van €0,49. Dit lakje hebben jullie al vaker voorbij zien komen en had zal jullie dan ook niet verbazen dat dit lakje een van mijn favorieten is geworden. Voor de prijs hoef je het niet te laten liggen. Dit lakje is een prachtige topcoat en is verkrijgbaar bij de Action. Een artikel kan je hier lezen.

Nr 04) Catrice, 900 Steel My Heart
Als er een lakje is dat mijn hart gestolen heeft dit jaar dan is het bovenstaande lak wel. Wat is dit toch een geweldige lak! Dit lakje moet je gewoon in huis hebben en heb ik dan ook meteen gehaald toen er een aanbieding was dat je met 175 punten een Catrice lakje kon halen. Door het Brushed Metal Effect krijgt het een prachtig effect op je nagels. Werkelijk waar adembenemend. Dekt ook werkelijk goed in twee lagen en is gewoon een must-have. Dit lakje is nog wel verkrijgbaar op dit moment en kost €2,59.
Het verbaast me wel dat ik er nog geen artikel over geschreven heb. Wel heb ik er een preview over geschreven.

Nr 03) Sinful Colos 927 Nail Junkie
Oké de komende drie lakjes, daar ga ik een beetje mee vals spelen. Dit zijn lakjes die eigenlijk niet echt budgetproof zijn, maar die zó ontzettend mooi zijn dat ze elke prijs gewoon de moeite waard zijn. Zo is dit lakje er ook een van. Jullie konden hem al zien in shoplogje van mijn week in Luxemburg. Het heeft mij €5,95 gekost en dit zou ik normaal gesproken nooit gekocht hebben. Echter vond ik dit lakje zo ontzettend mooi dat dit gewoon de moeite waard is geweest. Daarbij gaat er wel 15ml in een flesje dus het valt nog mee!

Nr 02) Rimmel London Precious Stones, 001 Diamond Dust
Pfoee wat een lange naam, maar hetkostte mij niet lang de tijd om te besluiten dat dit lakje op de tweede plek staat. Wat een geweldig mooie nagellak is dit! Ik heb dit lakje gekregen van een goede vriendin van mij voor mij verjaardag. Toen ik mijn cadeautje open maakte wist ik niet wat ik zag, wat een geweldig gaaf lakje is dit! Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van Rimmel London lakjes (omdat ik de prijs/lkwaliteit verhouding vaak veel te duur vind), maar dit lakje..... Ik heb er gewoon geen worden voor. Dit mooie glitterlakje dekt in 2 lagen. De prijs weet ik overigens niet;).

Nr 01) GOSH, 549 Holograpgic Hero
Zonder twijfel staat deze geweldige holografische nagellak op nummer één. Ik vind dit een prachtige nagellak en deze dekt ontzettend goed. Eigenlijk al in één laag, maar een tweede laag maakt het net iets mooier. Ik denk dat dit wel een van de mooiste Holografische lakjes is die ik ooit heb gekregen. Deze kostte normaal gesproken €4,95 en had mijn vriendin voor een €0,99 weten te scoren in de uitverkoopbak.... jeeej! Lang Leve Friesland:) (waar zij vandaan komt). Dit lakje is gewoon een must-have en ben blij dat ik hem heb!

Zo, dit was het dan weer. Wat vonden van dit overzicht? Ik heb er grote moeite mee gehad, maar het was leuk om te zien hoeveel speciale nagellakjes ik heb weten te scoren dit jaar. Hopelijk gebeurd dat dit jaar weer! Ik ben benieuwd naar jullie mooiste lakjes;).

5 opmerkingen:

  1. Ik heb Holographic Hero ook met korting gescoord, maar €0,99?! Je had erg veel geluk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die holo van gosh is echt super mooi!!
    xx Iris
    http://nailartbyiris.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen