zaterdag 26 januari 2013

MEGA Shoplog: Ebay, Alice&Jo, Kruidvat

Kerst is voorbij, dat betekent voor veel producten een nieuw assortiment. Ook dit betekent dat er producten zijn die uit de collectie gaan. Op deze producten heb je vaak veel korting en dat betekent dus ook inslaan op de producten die jij nog graag in huis wil halen. Zo heb ik de afgelopen maand echt mega-veel gekocht (heeel erg!). Ik had nog verjaardagsgeld over en mijn salaris was gestort, ik denk dat ik volgende maand een No-Buy maand ga doen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht/besteld heb!


MEGA Shoplog: Ebay, Alice&Jo, Kruidvat
Zoals jullie kunnen zien, is dit belachelijk veel wat ik de afgelopen maand gekocht heb. Dan heb ik nog niet eens alles binnen! Het enige wat er niet op staat is het setje van Salon Express,m aar die konden jullie al eerder in een filmpje zien. Het is niet de mooiste foto die ik heb laten zien, maar zo kunnen jullie wel zien hoe en wat.

Kruidvat
Zoals jullie inmiddels wel weten is er bij de Kruidvat veel korting op de budgetmerken Catrice en Essence. Op alle Catrice nagellakken zit 50% korting en op andere producten ook op producten van Essence ook nog eens 50% korting. Dit zijn producten die uit het assortiment gaan. Ook betekent dat dus weer inslaan voor mij! Mijn Catrice-stash was redelijk klein, tot voor kort! Nu hebben de nagellakjes mij €1,35 gekost ipv het normale €2,69. Dat is natuurlijk geen geld! Zeker niet wat je ervoor terug krijgt. Ook heb ik een aantal Essence spulletjes gekocht, alleen niet zoveel. Ook heb ik nog een mooie pigment gekocht van de Essence Twilight Breaking Dawn collectie. Dit poedertje heet 'Jacobs Protection'. Doen jullie overigens al mee aan mijn facebook winactie? De Essence producten konden jullie al in een andere shoplog zien! 

HEMA
Eergisteren had ik twee prachtige nagellakjes gekocht van de HEMA voor €2,50 per stuk. Ook mijn HEMA-stash is niet zo groot. Dit kwam doordat ze voorheen vrijwel altijd standaard nagellakjes hadden, tot  voor kort! Het lakje 826 is een prachtige holografische rode nagellak en zeer gewild in de nagellakwereld. Het artikel kwam eergisteren online. Het andere lakje is een prachtige lila kleur met shimmers erin.

Ebay
Yup, Ebay again, haha. Vaste bezoekers weten inmiddels wel dat Ebay mijn favoriete winkel is om nail art dingetjes te kopen. Soms vind je er echt dingen die heel goedkoop zijn! Zien jullie het rechtersetje liggen met de penselen, palette en de verf? Dit setje heeft me minder dan $4,- gekost. Terwijl de verf (oumaxi) normaal gesproken al boven de $10,- waard is. Helaas is het setje op het moment niet te koop. Deze verf is echt mooie verf om One-Stroke nail art mee te maken. Ook heb ik een setje met Velvet poeder gekocht en Hexagon-glitters voor een paar dollar. Met de Velvet-poeders heb ik al een mooie tutorial gemaakt.


Alice&Jo
Alice&Jo is van oorsprong een Nederlandse webshop, die ook wereldwijd verzend. Ik had er al vrij veel van gehoord, maar nooit echt de moeite genomen om eens een kijkje te nemen. Wat heb ik daar spijt van gehad! Het is een ontzettend mooie webshop waar ze veel leuke nagellakjes en dergelijke verkopen voor een heel goedkope prijs en lage verzendkosten (ik heb elf nagellakjes gekocht voor totaal van €17,- inclusief verzendkosten. Ze verkopen er merken die best bekend zijn, maar niet overal verkocht worden. Met name merken als Barry M, Art de Lautrec, Mia Secret en Sinfoul Colors. Op het moment hebben ze op vele merken korting en zijn nagellakjes al vanaf €1,00 te koop! Ikzelf heb onder andere nagellakjes gekocht van: Mr Nailpolish (Ken het merk verder niet), Art de Lautrec (Had ik veel van gehoord en wilde ik wel eens in mijn stash hebben), Mia Secret en Snowcrystal. Binnenkort kunnen jullie de eerste review al lezen!Zo, ik denk dat ik de afgelopen twee maanden bizar veel gekocht heb en nog steeds heb ik geld over. Ik denk eraan om volgende maand een No-Buy maand te doen (behalve voor Limited/Trend Edities dan). Verder hoop ik dat jullie mijn blog leuk vinden en ik hoor graag wat jullie gekocht hebben!.

4 opmerkingen: