zondag 20 januari 2013

Overzicht: Nail Arts 2012 -Deel 1-

Zoals jullie inmiddels wel weten is mij dit jaar enorm veel overkomen. Zowel leuke als minder leuke dingen. Een van die leuke dingen is het succes van mijn blog. Ik moet zeggen dat ik niet verwacht had om in zo'n tijd al 42 trouwe volgers te krijgen op GFC, 17 (inmiddels!) op Bloglovin' en 6 op facebook. Het zijn niet de grootste getallen die je ziet, zoals op andere website. Het is en blijft echter mijn hobby en  houd ik me er zoveel mogelijk mee bezig als ik kan. Dit wil dus zeggen dat ik niet altijd tijd heb en zo nu en dan gewoon niks kan doen. Ook dit weekend ben ik weer begonnen met stage lopen (jeej!) nadat mijn arm/pols gebroken was en zo bouw ik langzaam aan alles weer op. Dit keer laat ik jullie mijn Nail Arts zien van 2012 met daarin mijn hoogtepunten! Kijken jullie mee?

Als je mijn FB-pagina volgt dan krijg je hier onder andere voorproefjes te zien van de komende artikels, maar kan je ook oordelen wat jij van bepaalde ideeën vindt én krijg je meer nail arts te zien dan op mijn blog. Ik heb namelijk niet altijd de tijd om mijn nail arts te laten zien hier op mijn blog, maar wel op facebook. Het is namelijk zo dat ik regelmatig meiden op bezoek krijg die hun nagels gedaan willen hebben en deze komen bijvoorbeeld ook op facebook te staan! Mocht je mij nog niet gevolgd hebben, dan is dit je kans!


Overzicht Nail Arts 2012: Deel 1
Toen ik eens terug ging bladeren door mijn persoonlijke facebook pagina, ben ik erachter gekomen dat ik redelijk veel Nail Arts gemaakt heb het afgelopen jaar! Maar liefst 55 daarvan stonden in mijn 'Nail Art'-map van 2012. Er zitten een aantal bij die jullie kennen en ook een aantal bij die jullie niet kennen. Ik laat mijn hoogtepunten van dit jaar zien! Omdat dit een vrij groot aantal is, heb ik besloten dit in twee delen op te splitsen.

-januari-
Hoewel dit niet een van mijn mooist gemaakte foto's is (zie het stuk waar de vinger scheef staat en waar de topcoat bubbelt, haha) vind ik dit wel een van de mooiste Nail Arts ooit! Bij deze nail art ging ik  'One Stroke' techniek testen. Best goed gelukt, nietwaar?

-februari- 
Ken je dat gevoel dat je ergens helemaal trots op bent dat je eindelijk iets lukt na al die pogingen om het tot een goed resultaat te brengen? Dat gevoel had ik toen ik bovenstaande nail art ging maken. Nu ik zo achteraf terug kijk vind ik het nog steeds een mooie nail art, maar kan ik wel zien dat ik erg op vooruit ben gegaan. Deze afbeelding is in het begin van vorig jaar gemaakt!

-maart-
Het lentegevoel was al vroeg begonnen bij mij en dat was ook goed te zien aan mijn nail art ideetjes! Deze Nail Art vind ik erg mooi geworden en was ook een expirementje!

-april-
Dan hadden we ook nog Koninginnedag voor de boeg. Ik had een aantal nail arts gemaakt, maar niet allemaal op mijn blog gezet. Bovenstaande nail art is zo'n voorbeeld hiervan!

-mei- 
Het was lente en alle bloemetjes werden buiten gezet, zo was ook ik in de stemming om een vrolijke zonnige nail art te maken geìnspireerd door de bloemen en de natuur. Ik ben erg trots op dit resultaat kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik het een geslaagde nail art vind. Wat is jullie mening hier over? (Ook nu was ik nog geen heldin in het aanbrengen van de topcoat over nail arts, is vast niet te zien toch?:)) Mochten jullie de tutorial gemist hebben. Klik dan hier.

-juni-
Hoewel de kwaliteit niet erg mooi was van deze nail art, vind ik dat wel van het uiteindelijk resultaat. Erg zomers en mooi gelukt, beetje jammer van de wazige foto. Vinden jullie ook niet??


Dit was het eerste deel van mijn nail arts van 2012. Wat vinden jullie van deze nail arts? Als je een mooie nail art ziet staan waar je graag een tutorial over wil zien, dan hoor ik dit graag!

4 opmerkingen:

 1. Echt supermooie nail arts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! en je bent vooruit gegaan als je bijv de februari foto en nail arts van nu bekijkt haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat vind ik zelf ook! Bedankt voor je reactie:D

   Verwijderen