zaterdag 12 januari 2013

DIY: Stash opbergtips

Ken je dat probleem dat je stash overal en nergens ligt? Hier ligt een nagellakje, daar ligt een potje met glitters. Op een gegeven moment is je stash zo groot dat het niet meer op je plankje past waar het normaal altijd lag of in het doosje waar je het altijd zo netjes bewaarde... help!! Wat nu? Er zijn verschillende manieren om je stash netjes op te ruimen en vandaag laat ik jullie een paar DIY's zien. Deze zijn NIET door mij zelf gemaakt, maar heb ik gevonden op het internet. Ik zal de link van de bron erbij zetten. Deze opbergtips zijn overigens voornamelijk bedoeld voor je nagellakjes (sommigen kunnen ook gebruikt worden voor andere make-up). Ik hoop dat jullie hier wat en hebben en dat je je stash mooi kan opbergen of juist kan laten zien. Waar jouw voorkeur naar uitgaat natuurlijk....


DIY: Stashopbergtips

1) Nailpolish Rack

Een mooie plek om al je lakjes op te bergen, maar toch met trots te laten zien aan iedereen die je kent. Dat willen we toch allemaal? Kant-en-Klare Nailpolish Racks kan je zo kopen bij enchantra.  Echter zijn deze al snel tientallen euro's, terwijl dit nergens voor nodig is! Op de bovenstaande link laten ze je zien hoe je met goedkope middelen zelf een mooie rack kan maken! Super handig toch? Ben jij niet zo'n fan van bovenstaande nail polish rack? Kijk dan eens naar deze. Is dit nog niks voor jou? Neem dan eens een kijkje op youtube en het internet. Er zijn talloze DIY's!


2) Nailpolish Stand

Ben jij niet zo'n fan van Nailpolish Racks? Dat kan zijn doordat ze misschien te veel ruimte in beslag nemen, erg opvallen of om wat voor reden dan ook. Dan is dit misschien wil joúw oplossing. Een mooi kastje om je nagellakjes op een subtiele manier neer te zetten zodat het er toch leuk uit ziet, maar niet erg opvalt! Deze kastjes kan je namelijk neer zetten waar jij wil!


3) Nailpolish Display

Wil jij je nagellak op een leuke manier neerzetten? Dan is dit misschien wel dé oplossing. Door middel van verschillende attributen is deze leuke display in elkaar gezet. Is dit niet geweldig mooi gemaakt? Ik zou het zo op mijn bureau of ergens neer willen zetten. Ik ben fan!

4) Nailpolish Display Stand

Als er toch nog niks bij zit wat je aantrekt, kan je bovenstaande opbergtruc wel toepassen. Op deze manier staat het er leuk bij en ook niet erg in de weg. De kans dat je het omstoot is vrij klein. Daarbij komt ook nog eens dat deze display in slechts een paar minuten gemaakt is in jouw eigen stijl! Wat wil je nog meer dan dit? Als de bovenstaande foto niet helemaal jouw wens is kan je altijd nog even rond zoeken. Zo heb ik er ook nog een paar voor je gevonden: klikklikklik, en klikklik.

5) Nailpolish Craft
Ben jij zo nagellak verslaafd dat je geen afscheid kan nemen van oude/lege potjes? Vind je ze zo mooi dat je ze gewoon niet weg kán doen. Dan is het bovenstaande craftidee misschien wel wat voor jou? Op deze manier behoud je de leuke potjes en doe je er ook nog iets leuks mee! Dit kan je natuurlijk ook doen als je juist hele saaie nagellak hebt die je op wil fleuren:).


En hoe hebben jullie je nagellakstash opgeborgen? Op een leuke manier uitgestald of alles opgeborgen in kastjes? Ikzelf dit laatste, gewoonweg omdat ik er de ruimte niet voor heb het mooi uit te stallen, helaas! Ik zou het wel graag willen. Misschien als ik op mezelf ga wonen dat ik het wel doe;). Hebben jullie al eens zo'n DIY geprobeerd en is dit ook gelukt? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden en resultaten! Plaats eventueel een foto

7 opmerkingen:

 1. Mijne zit in een Helmerkastje van de Ikea, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ik heb vaker gehoord. Heb jij het dan ook los in je lades zitten of met een mooi opbergsysteem?

   Verwijderen
 2. ik heb het zelf stof en licht vrij in een helmer kastje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het albekende Helmerkastje!:) Hihi, heb zelf twee prachtige lichte kastjes van de Xenos. Hier kan je de lades makkelijk in en uit halen en zijn ze enigszins doorzichtig zodat weet waar wat zit:D.

   Verwijderen
 3. http://i46.tinypic.com/2i6gzvb.jpg

  Dit is die van mij, alleen inmiddels heb ik alles op kleur gesorteerd en mijn stash is al weer behoorlijk uitgebereid, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen