donderdag 23 augustus 2012

Winactie BBB: ByBeautyBloggers!

Kennen jullie de website bybeautybloggers al? Dit is een webiste door en voor beautybloggers. Op deze website ontdek je alles over andere beautybloggers, maar het leukste is dat je zelf je eigen blog bekender kan maken!! Hoe leuk is dat??

De website is een super leuk initiatief om blogs bekend te maken op allerlei manieren. Zo hebben ze er ook een winactie van gemaakt.
Als je namelijk genoeg reclame maakt van deze te gekke website, maak je naast 'in the spotlights' ook kans om producten te winnen van het merk ciaté!
Super tof!!!:D

Ciaté
Zijn jullie bekend met dit super leuke merk? Ciaté is een tijdje geleden begonnen met een innovatie genaamd 'Caviar nails'. Deze zo gehete caviar nails zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar van het merk ciaté. Eerst breng je nagellak op je nagels aan en vervolgens breng je deze micro-beads op je nagels aan. Ziet er toch hartstikke leuk uit? 
BBB, de afkorting van beautybybloggers organiseert dus een wedstrijd om kans te maken op producten van dit merk, maar ze laten nog niet weten welke producten. Spannend!!!! 


Melden jullie je ook aan of laten jullie dit aan je voorbij gaan? (dat zou ik niet doen! De website is té leuk! en handig ook nog!)

2 opmerkingen: