woensdag 15 augustus 2012

The Nails Of.... Katy Perry

Celebrities zie je altijd en overal, de hele dag door waar je ook bent. Is het niet op de televisie, dan lees je er wel over in de kranten of zie je een artikel voorbij komen op Nu.nl. De ene keer is het goed nieuws, de andere keer is het slecht nieuws. Een veel besproken onderwerp van Celebs is mode.
Ten slotte kun je niet als bekende Celeb niet over straat lopen in je dagelijkse sloffie, maar in de beste en duurste kleding die er te vinden is. Naast kleding zijn nagels ook erg belangrijk onder verschillende artiesten. Dan heb ik het over artiesten zoals Katy Perry en Lady Gaga. Eens in de zoveel tijd licht ik iemand iemand uit waarvan de Nail Art wel excentriek is. Kijken jullie mee?The Nails Of... Katy Perry
Kennen jullie Black Shattered nog van OPI? Nog niet zo gek lang geleden is dit een enorme hype geweest en wie is deze hype begonnen? Niemand minder dan onze Katy Perry. Zij is toen tevens 'het gezicht' geweest voor deze leuke 'shattered' lakjes.
Iedereen weet inmiddels wel dat Katy Perry en Russel Brand gescheiden zijn van elkaar. Echter was het wel duidelijk dat Katy van Russel hield toen ze nog samen waren. Wat vinden jullie van deze nagels?
Deze nagels zullen jullie vast wel voorbij hebben zien komen in het filmpje: bron. Zijn jullie bekend met het liedje Wide Awake? Die nagels vallen wel duidelijk op in deze leukee en creative video clip. 
Hoe duidelijk is het na het schattige jurkje waar Smurfin op staat dat Katy Perry de Smurfen leuk vindt? Ik denk dat ze het niet genoeg kon uiten en daarom besloot haar nagels ook nog eens een leuk te pimpen door er de smurfen op af te beelden. Dit had ze gedaan ter ere van de toen nieuwe Smurfenfilm.
Het is wel heel erg duidelijk inmiddels dat Katy nogal van opvallende Nail Art houdt. Dit laat ze dan ook regelmatig op Twitter weten, wat vinden jullie van deze Nail Art? Hot or Not?
Kennen jullie de VMA's nog van dit jaar? Het jurkje van Katy zal ongetwijfeld opgevallen zijn, maar hebben jullie ook al gelet op de leuke nagels die ze toen had? 
Geen stamping en geen freehand, wat dan wel? Stikkers natuurlijk! Wie anders was er al in 2009 innovatief met de inmiddels bekende Nail Art Stikkers die in alle varianten verkrijgbaar zijn. Wat vinden jullie van deze stikkers?
She has got to loveee Sushi. Ik denk dat Katy veel trek had in Sushi toen ze deze Nail Art liet zetten. Op deze manier is Japanese Nail Art nog wel leuk, wat vinden jullie?


Dit zijn slechts nog maar een enkele voorbeelden van de vele Nail Arts van Katy Perry. Wat vinden jullie van deze Nail Art? Op deze webpagina kunnen jullie een leuk overzicht vinden met opvallende Nail Arts van Katy Perry.

2 opmerkingen:

 1. Waaauw, echt prachtige nagels! Ik ga je nu ook volgen! Ik vind dat je een super mooie blog hebt met lekker veel nail art's!

  Liefs Annabel
  www.eyepolish.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ik vind jouw blog overigens ook echt toppie:)

   Verwijderen