dinsdag 28 augustus 2012

NOTD: Bow nails

Hallo dames! Vandaag heb ik voor jullie een leuke NOTD (Nails Of The Day). Eentje met leuke schattige strikjes en is in een paar minuten gemaakt. Kijken jullie mee?


NOTD: Bow nails
Dit is de mijn NOTD die ik aan jullie ga laten zien. Het slechts enkele minuten tijd en veel heb je er niet voor nodig. Kijken jullie mee?

Benodigdheden
Hieronder laat ik een overzicht zien van de producten die ik gebruikt heb.

1) Essence: Basecoat
2) Catrice: nr 380, Forget-Me-Not!
3) H&M: Plum (mini)
4) Essence: nr 05, Purple Magic

5) Catrice: Speed Dry Top coat

Verder heb ik nog gebruikt:
1) Baby Pearl Rhinestones            2) Fimo Clay, Bows
    
3) Dotting Tools

The Tutorial
Nu laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik deze Nail Art heb gemaakt

Stap-voor-Stap
Na het aanbrengen van een basecoat heb ik twee verschillende kleuren nagellak aangebracht. Eentje met glitters en eentje zonder glitters. Als je een lakje zonder glitters uitkiest, houdt er dan rekening mee dat deze wel moet matchen met het lakje met de glittertjes. Zo krijg je een mooi effect. Ik heb op elke nagel het lakje Catriice, Forget-Me-Not (nr380), behalve op mijn ringvinger. Daar heb ik op beide handen H&M Plum. Ik heb overal twee lagen aangebracht en als het klopt krijg je uiteindelijk bovenstaande resultaat.
Vervolgens heb ik een paars kleurig strikje van fimo in mijn linker bovenhoek op mijn ringvinger geplakt nadat ik daar een laagje topcoat op had aangebracht. Dit heb ik met behulp van een dotting tool gedaan.
Vervolgens heb ik een paarse babypearl rhinestone gepakt van deze in het midden van het strikje geplakt. Ook hiervoor heb ik eerst topcoat voor gebruikt en met behulp van dotting tools erop geplakt.
Als laatste heb ik met behulp van de Essence Striper (Purple Magic, nr05) twee golvende lijnen naar beneden gedaan. Zoals je ziet is dit vrijwel exact de kleur aan de rhinestone. Doe op al je nagels een laagje topcoat en dan heb je de NOTD!


Wat vinden jullie van deze NOTD? leuk of niet leuk???? zouden jullie meer NOTD willen zien? Let me know!

1 opmerking:

  1. Ik vind hem heel mooi, ik heb nog van die strikjes die ik eens moet gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen