zondag 19 augustus 2012

Preview: Catrice LE, Hollywood Fabulous 40ties

Zo is net de ene Limited Edition in de winkel en is de andere alweer bekend. Na de Limited Edition Cucuba heeft Catrice een hele leuke nieuwe Limited Edition in petto voor jullie. Dit keer met wel een hele lange naam, namelijk: Hollywood Fabulous 40ties. Klinkt best leuk toch? Kijken jullie mee naar de lakjes van dit assortiment? Overigens kun je hier een kijkje nemen naar de overige producten. Er zitten hele mooie producten tussen, zoals bijvoorbeeld een blush! 


Promo-filmpje
Laat je inspireren door de prachtige make-up kleuren van de jaren veertig. Dit is ook het idee geweest van de makers van deze leuke Limited Edition. De jaren veertig stonden qua make-up vooral bekend om de rozige teinten. Ten slotte droegen ze in die tijd nog geen groene oogschaduw of blauwe mascara.
Deze Limited Edition kent vijf verschillende varianten roze/paars met een leuk uiterlijk!

De nagellak
Voor de hand liggend heeft Catrice ook dit keer namen bedacht die erg toepasselijk zijn. Van links naar rechts zijn dit:

Overzicht
NR01: Red Butler
NR02: Holly Rose Wood
NR03: Marlene's Favourite
NR04: The Nude Scene
NR05: Doris' Darling


Ik kijk ontzettend uit naar deze leuke Limited Edidtion en waarschijnlijk blijft de prijs van de Limited Edition €2,49 per potje nagellak. De kleur waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is Doris' Darling, maar erder ben ik ook erg nieuwsgierig naar Red Butler en Holly Rose Wood. Wat is jouw favouriet en wil je absoluuet in huis hebben?

1 opmerking:

  1. They should selll Catrice here the colours are ery reasonable priced and they have so many shades to choose from :)

    BeantwoordenVerwijderen