donderdag 16 augustus 2012

Review Winactie NailArtCreations

Een aantal van jullie zullen het misschien al weten, een aantal ook niet. Een tijdje geleden was er een winactie van de super leuke blog Nailart Creations. Deze blog zullen jullie ongetwijfeld al meerdere keren voorbij hebben zien komen. 
Het leek mij leuk om een aantal van die producten te reviewen die ik gewonnen heb. Vandaag een leuk setje met allerlei decoraties voor op je nagels. Kijken jullie mee?De producten
Het zijn behoorlijk wat producten die ik gekregen heb. Zo heb ik twee lakjes van Essence gekregen van de Color and Go serie, enkel de Gold Rush (de goudkleurige die je ziet) had ik alleen, het andere lakje had ik nog niet.
Ditzelfde geld voor het Seasons of Extremes lakje dat je op de foto ziet en het Catrice lakje. Verder zie je een nagelvijl, deze had ik al wel, maar is altijd handig. Een setje met verschillende decoraties voor op je nagels, een nagelborstel en vijf verschillende buizen glitter.
Als laatste zie je nog een witte tube, dit is nagellijm voor het zetten van nagels. Het komt altijd van pas bij mij, ik zet regelmatig gelnagels en daar is lijm voor nodig!


Setje met 11 verschillende decoraties
 Dit is het product dat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Er zijn twaalf decoraties, waarvan er elf verschillende zijn. Twee zijn hetzelfde (dit zijn de bloemen, links en rechts naast het witte deel). Ik heb ze allemaal één voor één op mijn nagels geplakt zodat jullie ze van dichtbij kunnen zien. Er zitten een aantal bij die ik niet mooi vind of in ieder geval minder mooi vind en een aantal waar ik super blij mee ben.
 
 Dit is uiteindelijk het eindresultaat. Het lakje dat ik gebruikt hebt komt ook van de winactie vandaan. Dit is het bekende ACid/DC van Catrice. Hier komt ook nog een review over.

Dit is mijn wijsvinger. Ik heb heter niet super netjes opgeplakt, maar dit is wel hoe je duidelijk kan zien wat er allemaal in zit. Drie fimoschijven (draaikolk, bloem en gezicht) en een schattig bloemetje.
Op mijn middelvinger zit een bloemetje die een slag groter is. Ik vind hem zelf iets te groot, maar er zijn mensen die houden van Extreme Nail Art. Verder is het ook gewoon een mooi bloemetje.
 
Dit zijn mijn ringvinger en mijn pink. Hiervan is er een fimoschijf en de rest allemaal een soort plastic. Deze laatste vind ik ook het leukste, ze zijn in verschillende kleuren (zie je helaas niet op de foto) en maten. Het vrolijkt alles gelijk op en ze zitten goed. Super leuk!

Eindresultaat

 Al met al ben ik super blij met dit setje decoratie voor op je nagels. Er zitten een paar bij die ik al had (zoals een aantal fimo-schijfjes) en een aantal verrassende nieuwe leuke nieuwe dingen. Wat vinden jullie van dit product van deze winactie?


1 opmerking: