vrijdag 3 augustus 2012

Favoriete videos: juli

In deze reeks artikelen laat ik jullie een aantal video's zien die mij geïnspireerd hebben om ergens een artikel over te schrijven of een Nail Art te maken. Dit keer is het aan de beurt voor de video's van de maand juli.

Overzicht
Technieken
Stamping Nails: by Meliney
One Stroke, Butterfly: by Iva866
Zien jullie wat Meliney doet in het eerste filmpje? Ze gebruikt een hele leuke manier van stamping! Zo blijkt maar weer hoe je met een eenvoudige techniek een super leuke nail art maakt. Dit laatste geldt ook voor Iva866. Zij laat zien hoe je met een eenvoudige one-stroke nail art een leuke vlinder op je nagel maakt. Voor deze techniek moet je wel redelijk lange vingers hebben.


Nail Art
Converse Shoes: by nailslook
Zipper Design: by staceymnz
Voor beide ontwerpen geldt dat ze erg makkelijk zijn om te maken en ook nog eens leuk. Allebei de ontwerpen heb ik al vaker voorbij zien komen, maar pas sinds deze maand in mijn favoriete staan. Waarom? Geen idee eigenlijk hihi.


DIY's+Tips&Trics
Acrylic Stack Rings: by Tangledinwishes
Shany Stamping Plates: by soguesswhat11
Polish Rings: by soguesswhat11
Het eerste filmpje hebben jullie al in een eerder artikel kunnen bekijken. Hierin wordt er aan jullie laten zien hoe je met behulp van Acryl hele mooie ringen maakt. 
Het tweede filmpje wordt er een review laten zien over een nieuw merk Stamping Plates die goedkoop en goed zijn! In het laatste filmpje van vandaag wordt er op een andere manier laten zien hoe je nagellak ringen kan maken. Deze techniek heb ik jullie al eerder laten zien in een ander artikel.


Zo dat waren ze weer voor vandaag. Wat vonden jullie van de filmpjes van afgelopen maand? Ik hoop ook dat jullie er daadwerkelijk wat aan hebben.


7 opmerkingen:

 1. Ik vind die vlinder echt super moooooi!!
  xxx
  http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooie nagels heb jij! Bij deze heb ik je gevolgd (als ik dat al niet deed).

   Verwijderen
 2. Heel cool! leuke blog heb je ook!

  kijk ook eens op mijne en wordt een vriendje :-)

  XO, Carmen
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hoi! Ik heb je blog nu gevolgd:) Het ziet er leuk uit.

   Verwijderen
 3. Heel erg leuk! Die one stroke...pfff is moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Een tipje: verdun de acrylverf/nagellak die je gebruikt om het soepeler te houden. Ook de brush kan heel veel verschil maken, kies eentje die heel soepel en stevig tegelijk is!

   Verwijderen