dinsdag 14 augustus 2012

Spam je blog!

Ik vind dit soort artikelen altijd super leuk om te lezen en ik merk dat ik regelmatig berichten krijg van jullie als: Lees mijn blog!
Bij deze mogen jullie joúw blog plaatsen zonder er commentaar op te krijgen. Ik zou zeggen, Spam je blog!

Eisen:
Zet er even bij wie je bent en waar jouw blog voor dient. Alleen geplaatste links worden direct verwijdert, alvast bedankt!


Wat misschien ook wel leuk is voor jullie, elke blog die hier gepost gaat worden maakt kans om in de Spotlights te komen en ik zal ze allemaal bekijken.


XXX, Sarah

5 opmerkingen:

 1. Ik ben Phaedra en mijn blog dient eigenlijk als ontspanning je zal er artikels vinden over beauty vooral . ben nog maar net bezig dus zoveel staat er nog niet op . Neem een kijkje op mijn Blog & hoppelijk volg je me via bloglovin :D en laat een berichtje achter dit doet altijd wel deugd om te lezen en vrolijkt me helemaal op :D VEEL SUCCES MET JOUW BOG NOG ! :D groetjesss xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben Iris en mijn blog gaat over nail art. Ik gebruik geen gel nagels of acryl want ik doe alles op mijn nature nagels. Buiten nail art plaats ik soms ook wel eens kaarten die ik knutsel of andere projectjes. Ik zou het heel leuk vinden als jullie komen kijken, mij volgen en/of berichtjes plaatsen! :D

  Super leuk dat we dit mogen plaatsen :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spam je blog altijd leuk!!!

  Mijn blog is nog vrij nieuw en kan dus alle aandacht gebruiken. Mijn doel is om alleen over budget merken te bloggen, Mooi zijn voor een budget prijs!

  Groetjes Meike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik ben Annika.
  Wat leuk dat we onze blog mogen spammen!:)
  Mijn blog gaat over; beauty, nail art, fashion, fotografie. En nog veeeeeel meer! Mijn blog is best nieuw, dus ik heb nog niet veel bezoekers, volgers op bloglovin' en reactie's op artikelen. Dus vandaar dat ik reageer! Neem dus eens een kijkje op: http://www.ilikethisway.blogspot.com !
  Dankjullie!
  x' Annika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey!
  Mijn naam is Evy en ik schrijf al een tijd over alles wat ik leuk vind: Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik plaats soms ook dingen over dansen: Ik ben laatst Nederlands kampioen geworden!
  Ik zou het super tof vinden als je even mijn blog wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com
  Ik heb daarbij ook nog een winactie: http://mbfl.blogspot.nl/2014/03/winactie-goodiebag-twv-25-euro.html
  xx

  BeantwoordenVerwijderen