dinsdag 14 augustus 2012

Review: Essence TE, Ready For Boarding

Voor vandaag een leuke review&swatches. Namelijk van Essence de limited edition, Ready For Boarding. Ik ben hier hel erg tevreden over. In dit artikel ga ik het niet hebben over de peel off basecoat. Dit ga ik in een ander artikel bespreken. Lees je mee?Essence Ready For Boarding
Dit is dus hoe de gehele collectie er uitziet. Jullie zullen ze ongetwijfeld al in huis hebben, maar toch vind ik het fijn om nog even mijn mening erover te delen. Ik zal stuk voor stuk de lakjes omschrijven.
Dit is het eerste lakje van de vijf. Het lakje heeft een mooie subtiele glans en de naam (Sending You Kisses) past er dan ook uitstekend bij. Op de bovenstaande foto heb ik slechts één laag aangebracht. Dit lakje is niet bijzonder en is dan ook redelijk neutraal. De lak is wel erg snel dik, maar gelukkig na een laagje al goed.
Dit is het tweede lakje van de collectie. Het lakje heeft de naam Beauty On Tour. Het lakje lijkt erg op het eerste lakje, maar is oranje in plaats van roze. Ook hier heb ik slechts één laag aangebracht, deze was ook redelijk dik van substantie. Dat vind ik wel een nadeel van deze collectie, gelukkig maakt de dekking het weer goed.
Ik weet niet zo goed wat ik van dit lakje vind. Het is weer eens totaal wat anders dan anders, maar met de Preview van deze Limited Edition had ik hem nog iets anders verwacht. Ik denk dat ik iets lichter had verwacht van kleur. Ook deze is snel vrij dik, maar heeft wel twee lagen nodig om een mooie dekking te krijgen. Dit lakje heeft overigens de naam: Exits On Your Right, gekregen.
Via Airmail is misschien wel het leukste lakje van allemaal. Dit vierde lakje heeft een donkerblauwe gloed en doet je denken aan de diepe blauwe zee. Leuk als je dus een dagje gaat duiken! 
Dit lakje is gelukkig weer gedekt in één laagje. Wat vinden jullie van dit lakje?
 
Het laaste lakje 'Destination Sunshine' was voor mij een grote teleurstelling. Ik hoopte dat dit een leuk subtiel geelkleurig lakje was, maar na drie lagen aangebracht te hebben was ik dit lakje helemaal zat. Het droogt niet goed en heeft teveel lagen nodig om te drogen.


Dit was dan mijn review van deze Limited Editon. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik hoor graag jullie ervaring over deze Limited Edition en natuurlijk wat jouw favoriete lakje is?

2 opmerkingen:

  1. Mooie swatches!
    Ik heb zelf Sending you kisses en Via airnail.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie kleuren, vooral de groenige is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen