dinsdag 21 augustus 2012

Nail Art op Weheartit

Jullie zullen ongetwijfeld al bekend zijn met Weheartit? De leuke website waar van alles te vinden is? Het zal jullie dan ook niet ontgaan zijn dat daar zeker leuke nail art op te vinden is. Neem een kijkje op de website van Weheartit om inspiratie op te doen. Hieronder staan een aantal favoriete Nail Arts die ik heb uitgekozen. Nemen jullie een kijkje? Klik overigens hier voor mijn account!Bron: Weheartit
1) Rainbow nails
Word je niet super vrolijk van deze leuke nail art? Erg zomers is deze ook en de subtiele glitters maken het helemaal af. 
How to: Gebruik een witte nagellak na het aan brengen van een basecoat, breng er twee lagen over aan. Vervolgens pak je verschillende kleuren nagellak van de regenboog en zet je stipjes zoals ze laat zien op de bovenstaande foto en  voilá! Daar heb je de nail art.

2) Candy nails
Roze en nail art, we kunnen er haast niet om heen en het zorgt vaak voor de leukste nail art creaties. Wat vinden jullie van deze zuurstok? Zijn de kleuren niet perfect gekozen?
How to: Ook bij deze breng je twee lagen witte nagellak aan, na het aanbrengen van je basecoat. Vervolgens kies je twee kleuren die het beste overeen komen met de zuur'stok' en breng je met een penseel de strepen aan van binnen naar buiten. Als laatste pak je nog wat zilveren rhinestones en breng je die in een heartvorm aan op je ringvinger.

3)Sneeuwpop nails
Ja geloof het of niet, maar over een paar maanden kan er alweer een dikke pak sneeuw liggen op de straten. Deze leuke nail art ben ik toevallig tegen kome en is super eenvoudig te maken.
How to: Breng wat zilveren glitters aan, nagellak of echte glitters. Op je tips breng je wat witte nagellak aan in een golvende beweging, vervolgens op de rest van de nagels wat witte stipjes en op je middelvinger breng je in de vorm van een sneuwpop nagellak aan. 
Daarna pak je wat rode, oranje, zwarte en blauwe nagellak aan en voeg je wat details toe en een leuke nail art!

4) Galaxy nails
Galaxy nagels, een heuse trend op het gebied van nail art en heel erg eenvoudig te maken.
How to: nadat twee laagjes witte nagellak gedrood zijn breng je door middel van 'Ombre Nail's de verschillende kleuren blauw aan, van donkerblauw naar licht blauw. 
Vervolgens zet je verschillende stipjes in verschillende groottes. Als laatste breng je een mooi glitter topcoat aan en krijg je een heel mooi sterretjes effect!

5) Paardenbloem nails
In de zomer zullen jullie ze ongetwijfeld zijn tegen gekomen, deze leuke en som irriterend paardenbloemen nagels. Deze zijn heel makkelijk te maken!
How to: breng een lichte, zomerse kleur nagellak aan in twee lagen. Pak vervolgens een dun penseeltje en breng daarbij zwarte nagellak aan in de vorm van een steel. Pak vervolgens weer witte nagellak en breng je witte nagellak in verschillende strepen en diktes boven de stil waar je een kleine verdikken hebt aangebrach. Breng daar boven wat verschillende streepjes aan. Dit hoeft niet perfect te zijn, dit geeft een soort blaaseffect. Dit effect kan je op alle nagels aanbrengen.

6) Rainbow nail tips
De zomer is nog niet over, dat dacht degene die deze nail art ontwierp. Heel leuk en super makkelijk!
How to: Breng twee lagen nude nagellak aan naar keuze, pak vervolgens vijf verschillende en opvallende felle kleurtjes. Breng eerst een rechte streep met je nagellak applicator en met een dun penseeltje breng je de nagellak aan in een smiley-vorm.

7) Glitter Tips
Hoe schattig is deze French Manicure? Ook bij deze nail art is het makkelijk om dit uit te voeren.
How to: Breng op je nagel uiteinde een kleur aan naar keuze in de vorm van een smiley. Pak vervolgens een doosje glitters naar keuze, het mooiste bij deze nail art zijn zilvere glitters. Breng wat topcoat aan over de gehele nagelk en strooi hier en daar wat glitters!

8) Peacock nails
Pauwen, wie vindt ze niet mooi? De prachtige veren die je iedere keer weer kan bewonderen het is wel duidelijk waarop deze nail art gebaseerd is.
How to: breng wat donkerblauwe glitter nagellak aan, een of twee lagen maakt niet echt uit. Vervolgens pak je een groene nagellak die niet al te fel is en een goudkleurige glitter nagellak. Maak ik verschillende bewegingen strepen, meer groene dan goude nagellak.
Breng met een dotting tool een grote stip een goud kleur aan, vervolgens in het midden een lichtblauwe stip en daarin een kleine zwarte stip in het midden.

9) Eenvoudige nail art
Eenvoudiger kan bijna niet het enige wat je er voor nodig hebt is plakband en twee kleuren nagellak, waarvan er eentje glitter is.
How to: breng op alle nagels een kleur naar keuze aan. Knip twee kleine dunne stukjes plakband in strepen en plak deze op je ringvinger, breng er een leuke glitterlak over aan en je krijgt een heel leuk effect. Dit kan je natuurlijk ook op alle nagels doen als jij wil.

10) Animal print rainbow nails
Hoe leuk is deze animal nail art? Jullie kennen wel het sponseffect op je nagels toch? Dit is de techniek die je toepast bij deze nail art.
How to: Pak verschillende kleuren nagellak en een spons, breng op één spons drie kleuren aan naar keuze en breng deze op je nagel nadat je een nude kleurtje heb aangebracht om de kleuren mooi naar voren te laten komen. Pak vervolgens een zwarte stripre en zet boven en onder in je nagels willekeurige strepen. Op de rest van je nagel zet je stipjes en maak je rondjes zoals je op de bovenstaande foto ziet. Breng als laatste een subtiele glitter lak aan op je nagels voor een mooi effect.


Wat vinden jullie deze nail arts? Er is genoeg te bekennen op nail art gebied op weheartit  Zijn jullie bekend met deze website en wat vinden jullie ervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten