zondag 5 augustus 2012

Readers Opinion, Hoe verbeter ik mijn blog?

Mijn blog bestaat alweer bijna 8 maanden. In deze afgelopen maanden is mijn blog enorm gegroeid en ben ik zelf enorm gegroeid in het schrijven van artikelen.
De afgelopen tijd heb ik vooral gekeken naar wat ik zelf leuk vind en wat ik zelf interessant vind om te vertellen aan jullie lezeressen. Dit artikel staat speciaal gericht op jullie, mijn vraag aan jullie is de volgende vraag: Wat vinden jullie van mijn blog?


Ik kan me voorstellen dat jullie bij lange na niet weten waar al mijn artikelen over gaan. Ik heb er inmiddels zoveel! Ik plaats even een overzicht met de vaste artikelen.

Vaste Rubrieken
1) Hot or Not: In deze reeks artikelen plaats ik een overzicht met een bepaalde trend die mij is opgevallen, jullie mogen bepalen of deze Hot or Not zijn. Enkele voorbeelden zijn hier te vinden: 3D NailsOlympic Game NailsDisney Nails
2) Inspiring Pictures: Twee keer per maand probeer ik posts te plaatsen met inspirerende afbeeldingen voor Nail Art. Enkele voorbeelden zijn: summer en Famous Artists
3) Swatches&Reviews: Regelmatig probeer ik Swatches en Reviews te schrijven over bepaalde nagellakjes. Deze nagellakjes zijn vrij goedkoop (onder de 5 euro) en deze artikelen kosten veel tijd om te schrijven. Enkele voorbeelden zijn: Essence, Gold RushCatrice LE, Coolibri en Gold Nail Polish
4) Reviews Producten: Enkele artikelen met betrekking tot Nail Art krijgen van mij een uitgebreide Review. Deze kosten ook vrij veel tijd om te maken. Een voorbeeldje daarvan is: Nail Oil, Kruidvat
5) In The Spotlight's: Iedere maand plaats ik een artikel met daarin een uitgelichte blog die dit naar mijn mening verdient.
6) Previews Producten: Wanneer een bepaald nagellakmerk met nieuwe producten in het assortiment komt ben ik hier snel van op de hoogte en plaats ik dit altijd op mijn blog. Denk maar aan bijvoorbeeld Limited Editions of Assortimentwisselingen.
7) Tutorials: Ook Nail Art Tutorials horen hier natuurlijk thuis.


Regelmatig plaats ik ook artikelen die niet tot de bovengenoemde vaste rubrieken behoren. Deze behoren tot de overige rubrieken.
Overige Rubrieken
- Tags, hierin beantwoord ik vragen met betrekking tot Nagellak.
- TIPS&TRICS, af en toe een artikeltje waarin ik jullie laat zien wat je met nagellak allemaal kan doen.
- Aanbiedingen, als er interessante aanbiedingen zijn plaats ik deze direct.
- DIY's, deze behoort niet tot het vaste rubriekcategorie, dit komt doordat ik dit nog niet heel vaak gedaan heb.


Nu wil ik natuurlijk meer lezers en meer comments. Ik vind het al super met de volgers die ik al heb (24!!) en de totale views van mijn berichten (ja bijna 14.000) en is dit al hoger dan ik ooit had kunnen hopen.
Ik hoor graag tips van jullie of er bepaalde artikelen vaker moeten of juist minder mogen. Is de lengte van de berichten goed, zijn ze niet langdradig? Moeten er meer foto's of minder foto's komen. Waar lezen jullie het liefst artikelen over? Is mijn schrijfstijl prettig? Vinden jullie dat ik goed op de hoogte ben van alle nagellak nieuwtjes?
Dit zijn slechts enkele vragen die in mijn hoofd op komen. Jullie mogen alles in de comments zetten, zolang dit maar positieve kritiek is. Negatieve opmerkingen worden gelijk van mijn blog verwijderd.
Ik ben dankbaar met elk commentaar dat ik krijg en ik wil de Nail Polish blog van Nederland worden. Daarvoor heb ik jullie hulp nodig, dank jullie wel lieve dames!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je genomineerd voor een blog award.
  Kijk op mijn blog voor meer informatie en je kunt de award kopiëren van mijn blog.
  http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  xx Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt de award gewoon kopiëren he ;p Ik vind jou blog echt super leuk dus vandaar :D
   xx

   Verwijderen