maandag 27 januari 2014

Spam Je Blog: #8

Deze keer plaats ik de 'Spam Je Blog' wel gewoon aan het einde van de maand. Van de vorige ben ik niet aan toegekomen om alle leuke blogs te bekijken, dus voel je vrij nog een keer te spammen!
Het einde van de maand nadert en dat betekent dus weer spam tijd! Spammen is normaal gesproken niet zo netjes om te doen, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je graag wat bekender wil worden met je blog. Daarvoor is nu de mogelijkheid om je blog te spammen!


Spam je blog #8
Er zijn echter wel enkele regels waar je aan moet houden:
- Vertel wie je bent en waar je blog voor dient
- Plaats de link van je blog
- Have Fun Spamming!

Wie weet kom ik wel hele leuke blogs tegen en zal ik je volgen:). Kom maar op!

7 opmerkingen:

  1. Jeeewj spam time:) ik ben Céline en heb een beauty & more blog. Hier vind je looks, outfits, filmpjes en natuurlijk veel shoplogs en reviews. Kom je t checken op http://www.ceetje.nl ? Liefs Céline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben Elvira en mijn blog Kristelovae gaat over alles wat met Beauty te maken heeft, tips weetjes, aanbiedingen, shoplogs, reviews en nog veel meer! Iedere dag plaats ik 2 artikelen.

    http://www.kristelovae.nl

    XxX Elvira

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, leuk om even te spammen! ;-)
    Ik ben Mandy en ik ben een blog begonnen een poosje geleden omdat ik het leuk vind om leuke dingen met jullie te delen!
    Dat kan nailart zijn of shoplogs of leuke beauty reviews of leuke beauty DIY's. I love low budget en laat dan ook zo nu en dan leuke budgettips voorbij komen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een reactie achter laat! Sta open voor tips en tops! Lieve groetjes Mandy http://mandybos.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoihoi, wat leuk dat we mogen spammen.
    Ik ben Linda, 28 jaar en trotse eigenaar van www.ohmybeauty.nl
    Ik ben gek op nagellak, dat zie je veel voorbij komen, maar ook andere beautyproducten, reviews en natuurlijk nog heel veel andere leuke dingen.
    Hopelijk tot gauw.
    Liefs,
    Lind

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk!
    Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

    BeantwoordenVerwijderen