zaterdag 11 januari 2014

Preview: Catrice, LE Crème Fresh

Ik weet dat jullie wellicht gek zullen worden van al die previews die ik online zet, sorry! Ik weet dat ik op het moment dat veel doe en weinig reviews/tutorials etc. online plaats. Dat heeft vooral te maken met de drukte, maar op deze manier blijft er toch nog iedere dag een artikeltje online komen. Ik zal beloven dat er daar binnenkort verandering in komt. Overigens denk ik niet dat Rocking Royals naar Nederland komt, dan had hij namelijk nu al in de winkels moeten liggen!

Preview: Catrice, LE Crème Fresh
Wanneer de bloemetjes buiten gezet worden en de vrolijke kleuren weer tevoorschijn komen zal Catrice komen met de nieuwe Limited Editie genaamd 'Crème Fresh'. Als ik naar het plaatje kijk, denk ik aan typische lentekleuren die vooral heel zacht zullen zijn (á la Pastelzacht). Tijd voor het promofilmpje!
Promofilmpje Catrice LE, Crème Fresh

Ziet er erg vrolijk uit en ik verwacht een hoop vrolijke kleuren in deze collectie. Kleuren die ik verwacht tot nu toe zullen vooral de volgende kleuren zijn: roze, donkerroze, blauw, groen, zachtgeel. Tijd om te kijken naar het nail art filmpje!
Hmm, op de een of andere manier lukt het niet om het filmpje als filmpjes vorm er op te zetten. Klik vooral even op de link, mocht je toch nieuwsgierig zijn. De nail art ziet er naar mijn mening erg leuk uit!

De Nagellakjes: €2,79
 
Wat een leuke kleuren zitten er tussen! Oké, ze zijn vrij standaard maar toch hebben ze wel iets aparts voor zover ik het kan zien. Over het algemeen zat ik wel goed met het gokken naar mijn kleuren, maar mis ik wel de kleur blauw in de collectie. Ik ben het meest benieuwd naar de donkerroze kleur. Ook lijken de gele en groene mij erg mooi. Laten we kijken naar de namen.
1) C01: The Peach Boys
2) C02: Make Fast At Tiffany's
3) C03: Evergreen 60's
4) C04: Another Pink Panter
5) C05: Light Your Fire

De namen zijn erg leuk en ik moet ook mijn complimenten geven aan Catrice dat ze zeker hun best proberen te doen met het bedenken van nieuwe namen. Daar mogen andere merken hun voorbeeld aan volgen en ikzelf vind het ook fijn bij het terugzoeken naar een nagellakje.


Ja, over het algemeen ben ik vrij nieuwsgierig naar deze collectie. Het enige nadeel aan Catrice lakken is, dat ze al erg lijken op wat ik heb en op de voorgaande collecties. Daarom neem ik altijd een kijkje in de winkel om te zien of het de moeite waard is. Wat vind jij tot nu toe van deze collectie?


1 opmerking: