zondag 26 januari 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 3

Afgelopen week stond in het teken van een paar dagen weg gaan, naar de sauna gaan en een heerlijke gezichtsbehandeling krijgen. Dus vooral in het teken van ontspannen, daar was ik ook wel even aan toe na al die feestdagen! Deze week heb ik vrij weinig foto's gemaakt, maar toch wilde ik jullie ze deze week niet ontnemen. Enjoy ^^.

Get To Know Me: Instagram, Week 3

In totaal heb ik slechts zeven foto's gemaakt. Vrij weinig voor mij, maar deze week kwam het er niet echt van. Ook vergeet ik snel foto's te maken, omdat ik zo enthousiast ben. Haha!
Vorige week begon de week met het vieren van mijn verjaardag voor de familie. Dit jaar is het vieren van mijn verjaardag best wel raar gegaan. Normaal gesproken vier ik het niet zo laat, maar dit jaar leek het ons makkelijk om het samen met mijn broer te vieren (die in de eerste week van januari jarig is. Van mijn neef kreeg ik dit cadeau, super leuk! Het is een douchegel in de vorm van een douchekop. Ik had al een vermoeden dat mensen heel vreemd op deze foto zouden gaan reageren, dus had ik er bij gezet 'Geen Seksspeeltje' haha! 
Maandagochtend ging ik mij klaar maken voor een paar daagjes weg met mijn moeder. We gingen naar een hotel in Epe. Even wat spullen inpakken dus!
Hmmmmmm, het eten was echt heerlijk in het hotel. Vind jij avondeten en ochtendeten belangrijk in een hotel en moet het goed smaken, dan is het zeker een aanrader om naar de Golden Tulip te gaan in Epe. Dit hotel is echt zeker weten een aanrader en we hebben genoten. De omgeving is ook prachtig.
Een dag later gingen wij naar Apeldoorn om eens lekker te shoppen. Ik had een soort weddenschapje met mijn moeder, deze had ik gewonnen en daarom mocht ik twee mooie nagellakjes uitkiezen! Kijk hoe mooi deze duochrome lakjes zijn van Collistar. Sinds de Essence Superheroes collectie uitkwam met de mooie duochrome nagellak, ben ik er helemaal fan van. Ik heb zelf weinig lakjes met deze finish, dus deze twee liet ik natuurlijk niet staan. De lakjes die je hier ziet zijn nr 633) Azzurro Cameleonte en nr 632) Ametista Cameleonte. Echte aanraders deze nagellakjes. De rechter lijkt op de foto enigszins bruin te zijn, wat hij ook wel is in donker licht. Echter is het voornamelijk een paarsblauwe duochrome. In het echt zijn ze dan ook veel mooier. Binnenkort een review!
 De laatste dag (woensdag) was het tijd om naar de sauna te gaan, De Veluwse Bron. Een heerlijke sauna waar je voldoende privacy hebt. Als je graag naar de sauna wil, maar niet zo goed durft is deze zeker een aanrader. Juist omdat hij zo groot is. Aan het einde van de sauna (we hadden een ochtendarrangement) namen we allebei een gezichtsbehandeling van Hanna, dat was zeker wel erg lekker.
Bij thuiskomst zag ik deze leuke aanbieding in de Kruidvatfolder. Uiteindelijk ben ik zelf niet meer gegaan, want ik heb de laatste tijd best wel veel nagellak al gekocht en besloot me even in te houden. Ook hoorde ik van iemand dat ze ook aardig goedkoop zijn bij de Big Bazaar en zo nu en dan te koop zijn.
Later die dag maakte ik een foto van mijn statistieken van youtube. Ik weet het, er zijn meiden met meer abbonees maar voor hoe weinig video's ik plaats vind ik dit best wel de goeie kant op gaan!
Voor de rest van de week heb ik eigenlijk geen foto's geplaatst. Best wel erg, maar ik had genoeg te doen deze week. Ik hoop dat jullie de foto's leuk vinden die ik heb gemaakt. Laat me ook vooral weten wat jouw hoogtepunten zijn geweest deze week.

1 opmerking:

  1. Hahahaha, mijn eerste gedacht bij die foto van de douchekop was : "oh neeee, wat gaan mensene hier foute dingen over denken!". Hihi!
    Mijn hoogtepunt deze week was m'n reservatie bij Thermae 2000. Best lullig, want twee dagen erna kreeg ik een dag-entree cadeau van Glamour naar het complex.. Nou ja, die geef ik dan maar weg aan m'n lezers :)

    BeantwoordenVerwijderen