woensdag 15 januari 2014

Overige: MyFantasticNails bestaat 2 jaar! + Winactie #2 + Sneek Peak nieuwe nail art [gesloten]

Afgelopen zaterdag (11-01) kwam ik tot de ontdekking dat mijn blog alweer twee jaar zou moeten bestaan. Dus ging ik controleren wanneer mijn 'Inleidings'-artikel online kwam, en dat was op 11-01-12. Alweer twee jaar geleden ben ik voor het eerst die dag begonnen met bloggen en wie jarig is trakteert! Net als met mijn verjaardag, leek het me ook nu weer leuk om een winactie te organiseren. Naast dit leuke nagellakpakketje dat je nog kan winnen (winactie zal wellicht worden verlengd) heb ik nog iets anders leuks voor jullie kunnen regelen. Kijk op 'Lees Meer' om te zien wat het is.


Overige: Winactie #2!
Ik heb erg mijn best gedaan voor dit pakketje om samen te stellen. Ik heb vooral gekeken naar wat ik zelf erg fijn vind en wat jullie wellicht ook zullen waarderen. Nieuwsgierig naar de winactie? Kijk dan verder.
Dit  is het pakketje dat ik voor jullie heb samengesteld. Omdat jullie zulke trouwe lezers en lezeressen zijn heb ik voor jullie dus een tweede winactie geregeld. De vorige bestond alleen maar uit nagellak en deze bestaat uit nagel toebehoren. Als je een beetje handig bent met nail art, is nagellak alleen niet genoeg. Wil je van die prachtige One-Stroke bloemen op je nagels hebben, of van die realistische blaadjes? Dé truc achter dit verhaal is niet alleen veel oefenen en handig erin zijn, maar ook goeie penselen en fijne verf. Als jij ook zo houdt van deze techniek is dit dé verf voor deze technieken. Sorry trouwens voor die lelijke stikker op het pakketje, als ik hem eraf haalde werd de verpakking plakkerig en lelijk dus besloot ik hem er gewoon maar op te laten zitten!
Wat kan je precies winnen? Zoals ik al zei, is dit voornamelijk bedoeld voor meiden (en misschien ook jongens) die houden van mooie One-Stroke technieken, maar je kan de verf ook heel gemakkelijk gebruiken voor het zetten van stipjes en dergelijke. Deze verf is multifunctioneel. Naast de verf kan je ook nog eens een penselensetje winnen waarmee je de techniek goed uit kan voeren.
En als laatste heb ik dit kwastje voor jullie, dit is een heel fijn kwastje om foutjes mee te corrigeren. Als in, nagellak dat te dicht bij de nagelriemen zit of op de huid. Dit kwastje is super zacht en superdun. Wat mij betreft het fijnste kwastje dat er is voor dit soort dingen!

Overzicht: Winactie #2
Oké, om het even overzichtelijk te houden. Heb ik hier nog een afbeelding voor jullie met daaronder het overzicht in het kort wat je kan winnen:

1) Oumaxi acrylverf: Ideal om de meest precieze nail arts te maken die je wilt, wat mij betreft de fijnste acrylverf voor je nagels die er is.
2) Penselensetje: Naast de verf zijn goeie penselen ook niet geheel onbelangrijk. Penselen kunnen je nail art maken of kraken en deze zijn erg fijn voor dit soort nail art.
3) Correctorbrush: Ik noem het maar even zo, omdat ik er geen betere naam voor kan bedenken op dit moment. Het fijnste kwastje wat er is om je nagels zo mooi mogelijk te maken. Super zachte haren, zeer flexibele en stevig tegelijk. Ideaal!

Wat moet je doen om te winnen?
Uiteraard zitten er ook bij deze winactie weer wat regels aan vast. Als je je niet houdt aan de verplichte onderdelen, dan ben je automatisch gediskwalificeerd. De extra optie zijn niet verplicht, maar bieden je wel meer kans om te winnen.

- Volg mij op bloglovin (zie link in de menubar rechts) en vertel me hoeveelste liker je bent en wat je naam eventueel is.
- Laat een comment achter dat je meedoet.
Wat kan je doen om extra kans te maken?
- Als ik dit bericht op facebook gedeeld heb, dit delen en/of liken en/of reageren.
- Mij op youtube volgen (myfantasticnails).
- Mij op instagram volgen: @myfantasticnails.


P.S. Dit is de nail art die ik met de penselen (en acrylverf) heb gemaakt. Uiteraard komt hier een tutorial van online!


Ik hoop veel aanmeldigen te krijgen en succes met het winnen van deze actie dames! Je kan mee doen tot zaterdag 25-01-14 tot 23.59. Daarna gooi ik alle namen in de fruitmachine en zal de winnaar/winnares zo snel mogelijk het pakketje ontvangen. Laat me ook weten wat jij van de bijbehorende nail art vindt!

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Ik doe graag mee! Ben de eerste liker op Bloglovin en ik volg je op Facebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk ik doe mee ;D ik volg via BL en ben de 4e like! ook like ik de FB :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je blog! Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Ik volg je via Facebook en Bloglovin. Heb dit artikel geliked en ben de vijfde die dit gedaan heeft. Als extra heb ik me geabonneerd op je Youtube kanaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie winactie!!
  Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op facebook: Justnailpolishes justnailpolishes
  Ook volg ik je op bloglovin en heb ik dit artikel geliked. Helaas weet ik niet meer hoeveelste liker ik ben.. Ook volg ik je op instagram: Justnailpolishes
  En ik ga nu abonneren op je yt account. Justnailpolishes Kim

  Duimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel graag mee. Ik ben wel belg, dus hopelijk is dat geen probleem. Ik volg je op bloglovin', heb je bericht geliked als vierde persoon, volg je op youtube en op instagram. Helaas kan ik je niet volgen via facebook.

  Heel veel succes aan iedereen! (ps. mijn mail vind je op mijn site bij contact!)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen