zondag 19 januari 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 2

Wellicht wat later wat jullie van mij gewend zijn op deze dag, maar alsnog heb ik hier voor jullie een nieuwe Instagrampost. In deze post laat ik iedere week een stukje persoonlijkheid zien. Op deze manier leren jullie de persoon achter deze blog kennen!


Get To Know Me: Instagram, Week 2
Week 2 van januari was weer aangebroken. Deze week stond onder andere in het teken van het vieren van mijn verjaardag met vrienden, het voorbereiden van het starten van mijn salon, een nail art creeëren en heel wat Cluedo spelen. Benieuwd naar de foto's? Stay Tuned!


Vorige week zondag begon met het vieren van mijn verjaardag voor vrienden. Wij vieren vrienden en familie altijd apart. Dat vind ik eigenlijk veel leuker. Dit jaar vierde ik het samen met een andere vriendin, doordat wij door persoonlijke omstandigheden het niet eerder konden vieren en we redelijk vlak achter elkaar jarig zijn besloten we het samen te vieren. Het kwam goed uit, want we hebben een redelijk gezamenlijke vriendengroep. Makkelijk dus! Dit was één van de cadeaus die ik had gekregen, heeeeerlijk! Ik houd van Rituals, maar vind het jammer dat het best wel prijzig is en als je dan zoiets cadeau krijgt dan is dat niet verkeerd. Ik gebruik deze nu samen met Snow Fairy Douchegel van Lush als afwisseling. Heerlijk fris de ene dag en suikerspin zoet op de andere dag.
Op maandag was ik de Superheroes collectie aan het swatchen. Het swatchen van een gehele collectie neemt best veel tijd in beslag (ook het bewerken van foto's etc). Dus dit duurt meestal wat langer voor het echt af is. 'Power Girl' is duidelijk mijn favoriet van de gehele collectie. Zo'n mooie Duochrome heb ik echt nog nooit gezien!
Wisten jullie nog dat ik vorige week bezig was met het experimenteren van One-Stroke Nail Art? Daar gebruikte ik een zilveren basislaag voor, maar ik vond deze basislaag veeeeeeel mooier. Ik ben erg blij met het resultaat en het filmpje ervan is al gefilmd, moet alleen nog ge-edit worden.
Misschien weten jullie wel dat ik opgeleid ben tot allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik ben nu sinds een tijdje druk bezig met het starten van een eigen salon (uiteraard ga ik deze registeren). Alleen was ik niet tevreden met de indeling, dus deze heb ik compleet veranderd.
Na ruim 6,5 uur eraan gewerkt te hebben is dit het resultaat tot nu toe. Veel professioneler geworden en begint er aardig goed uit te zien. Er moet nog een hoop gebeuren, maar voor die dag had ik er even genoeg van.
Ook heb ik een tweede winactie geplaatst omdat mijn blog inmiddels twee jaar bestaat. Voor alle meiden (en misschien ook jongens) die mij volgen, hartstikke bedankt! Ik vind het altijd leuk om jullie reacties te lezen. Vandaar dat ik een leuke tweede winactie had georganiseerd voor alle nail art liefhebbers. Je maakt tot 25-01-14 hier kans op. Mocht je daar niet in geïnteresseerd zijn, dan heb ik ook nog deze lopen tot 25-01-14. De winnaars worden op dezelfde dag bekend gemaakt. Succes ermee!
H&M nagellak, love it.  De kwaliteit en prijsverhouding is wat mij betreft prima. Vooral als ze wat goedkoper zijn. H&M besteed altijd veel tijd en aandacht aan het uiterlijk van de potjes, want iedere collectie heeft weer een ander uiterlijk en dat vind ik wel heel erg leuk gedaan. Deze vijf glitter nagellakjes zijn helemaal het einde. Uiteraard komen er nog swatches van online, wel in shoplogvorm.
Eergisteren had ik deze foto aan jullie laten zien op instagram. Catrice heeft op het moment een nieuwe Limited in de winkels liggen (Celtica) en ik was erg benieuwd naar de Flakies hiervan. Flakies worden over het algemeen gezien als zachte, makkelijk vervormbare glitters en ze zijn erg dun. Ze leken me dan ook super leuk, dus kocht ik ze voor €2,89 (als ik het goed heb). Helaas merkte ik bij het open maken direct op dat ze totaal niet zacht en soepel zijn, nee het zijn harde stukjes. Er is niks mis met deze dingen en ze ogen nog steeds super leuk. Het enige wat ik zo jammer vind is dat ze Flakies beloven en je de 'Crushed Shells' geven. Dit is namelijk de daadwerkelijke naam voor deze glitters. Alsnog ben ik nog wel benieuwd naar het resultaat van deze ''Flakies'' en zal ik jullie dat natuurlijk ook snel laten zien. De vormgeving is trouwens wel echt super cute gedaan. Wat dat betreft geef ik ze echt pluspunten.
Gisteren (zaterdag) speelden we weer eens Cluedo. Cluedo is hét spel van mijn zusje, maar nu moet ik er ook aan geloven dat ik verslaafd ben. Als ik het wapen toch maar goed had geraden, dan had ik gewonnen. Helaas pindakaas.


En dit was hoe mijn week eruit zag, ik hoop jullie mijn week leuk vonden. Afgelopen week heb ik niet veel artikels geplaatst, ik moet echt betere schema's gaan maken. Ik ga beloven dat hier binnenkort verandering in komt.

2 opmerkingen: