dinsdag 7 januari 2014

Preview: Catrice Assortimentwisseling lente 2014

Net als vele andere merken zal ook Catrice uitkomen met nieuwe producten deze lente. Ik weet nog niet welke producten eruit zullen gaan, maar ik weet wel welke producten er in zullen komen. Kijk vooral mee!


Preview: Catrice Assortimentwisseling 2014
Natuurlijk brengt Catrice meer uit dan alleen maar nagelgerelateerde dingen en deze kan je wellicht op andere websites vinden. Vandaag laat ik jullie de nieuwe nagelgerelateerde producten zien!
Crushed Crystals: €3,29
Tegenwoordig kan geen enkel merk er meer om heen. Een gewoon nagellakje is niet genoeg meer om goed te verkopen, want daar zijn er al zo veel van zal Catrice gedacht hebben met het uitbrengen van deze nieuwe producten. Crushed Crystals zullen wellicht iets weg hebben van de Sand/Sugar effect. Althans, dat is wat de beschrijving mijn vertelt. In totaal zullen er zes nieuwe uit komen die €3,29 per stuk gaan kosten.  De namen zullen zijn:
1) 01, Royal REDding
2) 02, PLUMdogMillionaire
3) 03, Shooting Star
4) 04, Oyster and Champaign
5) 05, Stardust
6) 06, Call Me Princess
Voor het eerst sinds een lange tijd ben ik weer eens onder de indruk van Catrice. Hoewel ik het wel erg jammer vind dat die prijzen maar omhoog blijven gaan, heb ik het er denk ik wel voor over om een aantal van deze uit te proberen en mijn Sand-effect collectie grote te maken. Ik vind de namen ook erg leuk bedacht en passen perfect bij de kleur van het lakje. Zullen dezelfde inhoud hebben als de normale lakjes (ik dacht uit mijn hoofd 10ml). Ik ben het meest nieuwsgierig naar 'Shooting Star'. Deze ziet er naar mij nmening het meest uniek uit, maar ook naar 'Call Me Princess'. Dit is er een die mij naam schreeuwt om te kopen!

Ultimate Nail Lacquer: €2,99
Net als altijd komen ze ook nu weer uit met een aantal bijzondere lakjes. Als eerste laat ik jullie de eerste 10 zien, daarna de laatste drie. Normaal gesproken vind ik de kwaliteit, houdbaarheid en de manier van lakken prima met Catrice nagellakjes. Echter vind ik de kleuren vaak maar 'mwuah' en 'teveel lijken op wat ik al heb' . Als ik dit zo zie, dan zitten er wel een paar tussen waar ik echt wel benieuwd naar ben. De namen van deze lakjes zijn:
1)   46, Berry Potter and Plumbedore 
2)   52, Where Is My Ferrari
3)   48, Emerald Bay
4)   49, Keep Pool
5)   50, Glitterazzi
6)   51, I'm So aNude
7)   47, Orango Bloom
8)   53, Inner Purple Of Trust
9)   54, My APPricot
10) 55, Get The Blues

Ook nu ben ik weer aardig onder de indruk van de namen matchend met de kleur. Love it! Van deze tien ben ik het meest benieuwd naar Glitterazzi (DUH) die iets weg heeft van de Golden Rose Scale Effect nagellakjes en Orango Bloom ziet er ook wel uniek uit. De lakjes hebben dezelfde inhoud als altijd.
11) 56, Minter Wonderland
12) 57, Karl Says Très Chic
13) 58, Meet Me Á Paris

Van deze drie ben ik het meest benieuwd naar 'Minter Wonderland', een mooie Mint-kleur waar ik zeker nieuwsgierig naar ben.  De andere twee boeien me eigenlijk niet genoeg! Misschien kan dat nog veranderen.


Wat vind jij van deze wisseling en waar kijk jij het meest naar uit? Zie jij al iets er tussen zitten wat jou erg aanspreekt? Ik zie zeker een aantal leuke lakjes die ik absoluut ga halen als ze in de winkels liggen.

1 opmerking: