maandag 6 januari 2014

Overige: Spam Je Blog #7

Normaal plaats ik dit aan het eind van de maand, maar door alle drukte en ziek zijn ben ik dit helemaal vergeten. Alsnog plaats ik hem van de maand december, de maand januari zal natuurlijk ook gewoon doorgaan!
Het einde van de maand nadert en dat betekent dus weer spam tijd! Spammen is normaal gesproken niet zo netjes om te doen, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je graag wat bekender wil worden met je blog. Daarvoor is nu de mogelijkheid om je blog te spammen!

Spam je blog #7
Er zijn echter wel enkele regels waar je aan moet houden:
- Vertel wie je bent en waar je blog voor dient
- Plaats de link van je blog
- Have Fun Spamming!

Wie weet kom ik wel hele leuke blogs tegen en zal ik je volgen:). Kom maar op!

4 opmerkingen:

  1. Yes ik schrijf op mijn blog over nailart, nagellak, shoplogs, budgettips, reviews over beauty producten dat kan zijn over haarborstels t/m shampoo!
    I hou van low budget zoals je wel zult merken!
    Ps ik heb er een hele leuke sieraden-organizer op staan! Nieuwsgierig? Neem een kijkje en laat een berichtje achter! Altijd leuk! http://mandybos.blogspot.nl/2013/11/little-black-dress-sieraden-organizer.html Nog leuker als je me gast volgen via bloglovin! ;-) http://mandybos.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat we mogen spammen. Mijn blog gaat over beauty & more...Hier vind je reviews met mooie productfoto's, filmpjes van shoplogs, looks etc etc Lijkt me leuk als je een kijkje neemt op http://www.ceetje.nl Liefs Céline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aller eerst heel erg bedankt dat we mogen Spammen. Ik vind het altijd erg leuk om mijn blog zo weer een beetje bekender te maken bij de overige bloggers/lezers. Maar vooral ook om nieuwe blogs te ontdekken!

    Ik ben Wendy en schrijf dagelijks leuke berichten voor jullie. Dit kan gaan over nagellak, nieuwtjes en nog veel meer leuke dingen. Maar mijn reviews staan met stip op nr 1!
    Jullie zijn welkom op www.MissPinkyNails.nl

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Op mijn blog www.dutchfashioncafe.nl schrijf ik over beauty, fashion en een beetje lifestyle. Naar mijn mening kun je nooit genoeg beautyproducten hebben, dus ik test deze dan ook maar al te graag uit! Op het moment staat er een leuke winactie online, omdat ik de 100 bloglovin' volgers ben gepasseerd!
    Neem eens een kijkje!
    Liefs. x

    BeantwoordenVerwijderen