maandag 26 augustus 2013

Shoplog/Review: vakantie Tsjechië

Voorlopig gaat dit een van de laatste shoplogs worden. De afgelopen periode heb ik namelijk vrij veel gekocht en moet ik het even wat rustiger aan doen. Achja, soms mag dat wel eens een keertje! Uiteraard heb ik meer dan alleen nagellak gekocht, maar voor vandaag laat ik jullie alleen de nagellakjes zien die ik heb gekocht. Enjoy!Shoplog: Vakantie Tsjechië
In totaal heb ik acht nagellakjes gekocht. In totaal heb ik hier zestien euro voor betaald. Dat is dus gemiddeld twee euro per nagellakje. Ik raad jullie aan eens naar Tsjechië te gaan, heel veel dingen zijn erg goedkoop. Op de foto zien jullie de volgende nagellakjes: Gabriella Salvete  1) with nail hardener: 144; 2) Stars Enamel, Intense Coral 03; 3) Stars Enamel Acquamarina 06. Deze lakjes kocht ik in een Parfumerie. Daarnaast kocht ik nog in een soort toeristenwinkeltje de volgende lakken: 4) Color Cosmetics, 51 (blauw); 5) Colour Cosmetics, 52 (Glitters); 6) Charm Limit (bruin/rood); 7) Cairuo 23, Multiglitter; 8) Cairuo, 26 Orange.


Gabriella Salvete
Als ik op vakantie ben, probeer ik altijd nagellakjes mee te nemen van een merk dat ik niet ken. Zo kwam ik dit merk tegen en kocht ik deze drie lakjes. Erg mooi en zeker betaalbaar. Totaal betaalde ik hier 230 kronen voor. Dit is ongeveer zo'n €8,90. De lakjes hebben een inhoud van 11ml (een behoorlijke hoeveelheid dus) en zijn erg leuk van kleur. Twee ervan zijn sand/textured lakken die ik wel erg mooi vond!
With Nail Hardener: 144
Dit kleurtje vond ik erg apart en mooi uitzien. Het is een prachtig lichtblauw kleurtje met een ontzettend mooie shimmer. Door de shimmer is de foto lastig vast te leggen, waardoor de ene keer de kleur niet te zien was en de andere keer de shimmers. Een combinatie van beide foto's is de beste vergelijking met de werkelijkheid. Deze lak droogt snel, dekt goed in twee lagen. Een puntje minder: de applicator is wat stugger dan je gewend bent en daardoor moest ik even wennen aan het aanbrengen.
Stars Enamel: Intense Coral, 03
Dit lakje deed me ontzettend denken aan een budgetversie van OPI Jinx (liquid sand) en moest ik uiteraard meenemen. Wat een mooie lak, droogt snel en dekt in twee lagen. Bevat een goudkleurige glitterlaag. De applicator is erg prettig!
Stars Enamel: Acquamarina 06
Ook deze is weer erg apart. Het is een soort blauwige nagellak met een grijs/zilveren gloed en wat grotere zilveren glitters erdoor. Het dekt goed in twee lagen en droogt zeer snel. Een ontzettend mooie Sand lak!


Overige
En ook kwam ik nog een paar andere leuke lakjes tegen. Deze vond ik er zo leuk uit zien dat ik ze mee nam voor 30 kronen per stuk. Dit is ongeveer €1,20. Totaal betaalde ik hier zes euro voor. Ik laat jullie ze een voor een zien.
Color Cosmetics 51
Dit schattige potje heeft een ontzettend leuke bloemvormige dop. Hierdoor moest ik echter wel even wennen met het aanbrengen. Deze nagellak bevat blauwe shimmers en is eerder geschikt als topcoat dan als gewone lak. Als gewone lak heeft het zeker zo'n drie lagen nodig om te dekken. De lak heeft ook iets weg van de bovenstaande blauwe lak. Erg fijn dat de lak snel droogt. 
Cairuo: 23, Multiglitter
Deze enorm leuke potjes vond ik er zo leuk uitzien dat ik ze eigenlijk alleen meenam vanwege het uiterlijk. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, want ik ben erg onder de indruk van deze lakjes. Dit lakje bevat rode glitters en goudkleurige glitters. De rode glitters zijn vrij groot en rond. Terwijl de goudkleurige glitters zeshoekig zijn en ook klein maar rond. Deze lak is erg geschikt als kerstlak. De applicator is daarnaast ook erg fijn en de glitters zijn gemakkelijk aan te brengen op de lak. Ik heb bovenstaande lak van Gabriella Salvete gebruikt als basislak.
Cairuo: 26, Orange
Ook zag ik deze leuke oranje lak staan. Normaal gesproken koop ik dit soort lakken niet, maar deze vond ik er erg gaaf uitzien. Wel blijf je nog je witte randje zien, waardoor ik aanraad een witte lak als basis te gebruiken. Droogt matte op.
Colour Cosmetics: 52
Deze glitters lijken op de andere glitters, maar bevatten net iets meer kleur. Het bevat miniscule goudkleurige glitters die als basis dienen. Daarnaast bevat het drie kleuren aan grotere glitters zoals goud, blauw en rood. Het geeft een leuk effect! 
Charm Limit
Als laatste nagellakje heb ik dit lakje nog gekozen. Deze heb ik niet gekocht vanwege de kleur, maar vanwege het potje. Hebben jullie al gezien hoe schattig het eruit ziet? Het lijkt heel erg op het logo van Apple en ik moest deze gewoon meelopen. Dit is een taupé-kleurige/bruinige en is erg apart. Dekt in twee lagen Een kleur die ik zeker niet snel zou kopen, maar mij toch verrast. De subsantie is wel erg dik.


Wat vinden jullie van deze aanwinsten? Zitten er voor jou merken bij die je kent? Wat zijn jouw favoriete merken die jij koopt in het buitenland?

2 opmerkingen: