zondag 25 augustus 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 34

De afgelopen weken is het erg rustig rondom mijn blog. Dit heeft verschillende redenen gehad, vooral doordat ik het erg druk gehad heb met werken. Een tweede reden is, zoals degene weten die mij volgen op instagram, dat ik onverwachts een paar dagen op vakantie ben geweest! Inmiddels ben ik hiervan terug en laat ik jullie graag een kijkje nemen hoe deze week verlopen is. Volg mij op instagram @myfantasticnails.


Get To Know Me: Instagram, week 34
Twee weken terug kreeg ik ineens te horen dat we voor een midweek naar Tsjechië zouden gaan. Leuk! Ik was nog nooit in Tsjechië geweest en ik was erg benieuwd. Ik ben gegaan met mijn vader, vriend en broertje. De rit duurde twaalf uur en was erg vermoeiend (gelukkig hoefde ik zelf niet te rijden). Op zondagnacht gingen we om half drie weg en maandagmiddag om half drie kwamen we aan. Uiteraard moesten we eerst even bijkomen en gingen we het park verkennen. 
Dinsdagmiddag was een wat rustigere dag. We gingen naar een plaatsje in de buurt en het was werkelijk prachtig om te zien. Zie hierboven een foto die ik gemaakt heb vanaf een plek waar je een mooi uitzicht had. Wat een prachtig plaatsje is dit toch. Hier heb ik overigens ook nog wat dingetjes gekocht. Deze zie je terug in een aparte shoplog!
Op woensdag hadden we twee dingen op de planning staan. Een van die dingen was midgetgolven (wat je ziet op de foto). Midgetgolven is een soort traditie geworden van onze familie. Op iedere vakantie proberen we dit namelijk ieder jaar te doen. Erg leuk, vooral als je met een wat kleiner groepje bent! In de middag gingen we iets doen wat ik (en de rest) nog nooit hadden gedaan, namelijk raften. Dit was een hele leuk en intensieve ervaring. In de avond gingen we nog een klein stukje wandelen.
Donderdagmiddag was alweer onze laatste hele dag. We hadden besloten om vooral rond het park veel te doen. In de ochtend en middag gingen we rodelen, maakten we gebruik van de stoeltjeslift en beklommen we een toren met een prachtig uitzicht (zie gemaakte foto).  Ik heb ontzettend erge hoogtevrees en het kostte voor mij ook veel moeite om niet terug naar beneden te rennen. Echter ben ik erg blij dat ik dit gedaan heb, wat een mooi uitzicht! 
Behalve bovengenoemde dingen gingen we nog iets anders doen, iets wat ook een nieuwe ervaring voor mij was: geocachen. Een tijdje geleden had ik dit gelezen op Beautygloss (wellicht meerderen van jullie) en leek het mij erg interessant. We hadden al eerdere pogingen gewaagd, maar deze waren niet gelukt. Nu waren we echt er op gefocust en was het ons gelukt. In totaal hadden we er zo'n zes gevonden!
Vrijdag was de laatste dag en gingen we naar Linz (Oostenrijk). Helaas was dit een teleurstellende dag en vonden ik en de anderen dit niet zo'n leuke stad. Al snel hadden we de stad verlaten en gingen we weer richting Nederland!
Op zaterdag waren we om half drie in de ochtend thuis. Ik ben snel naar bed gegaan, want ik moest om twaalf uur diezelfde dag alweer werken. Gelukkig was dit maar een korte dag en ging deze snel voorbij. In de avond ben ik lekker thuis gebleven en nog wat artikelen getikt. Ditzelfde heb ik zondag ook gedaan.


Ik heb zelf een zeer intensieve week achter de rug gehad. Erg leuk, maar vermoeiend! Hoe is jullie week verlopen?

1 opmerking: