dinsdag 6 augustus 2013

Preview: Essence TE, Be Loud!

Ik ben bang dat ik komende maand veel geld opzij moet gaan zetten. Naast de veelbelovende gelnagels en het nieuwe assortiment, is de nieuwe Trend Editie van Essence ook bekend gemaakt. Sinds een best wel lange tijd ben ik eindelijk weer eens nieuwsgierig geworden naar een Trend Editie. Deze gaat Be Loud heten en bevat ontzettend mooie producten. Vandaag laat ik jullie de nagellakjes zien.


Preview: Essence TE, Be Loud!
De promofoto ziet er al veel belovend uit. Het 'schreeuwt' zeker aan alle kant en valt lekker op. Als ik naar deze foto kijk, moet ik denken aan een soort rockster of iets in die richting. Naar mijn idee zou dit dus een stoere TE moeten worden met felle kleurtjes (zoals roze/oranje of paars) en wat neutrale kleurtjes (meer legerachtige kleurtjes). Ik was benieuwd of dit daadwerkelijk zo was. Deze TE komt in september in de winkels te liggen.
En mijn voorspellingen waren juist! Er komen in totaal vijf lakjes uit, waarvan vier normale lakjes. Deze vier bevatten twee wat fellere kleuren en twee wat neutralere kleuren! Ik vind ze er erg leuk uit zien en ben erg benieuwd. Vooral naar de oranje nagellak. Uiteraard willen jullie weten hoeveel ze gaan kosten, ik kan jullie verzekeren dat ze €1,89 zullen gaan kosten. De namen zijn (van links naar rechts).
01) Riot
02) Orange is the new Black
03) Riot-rrr-green
04) Like a stone in the wall
Dan heb ik nog een verrassing voor jullie. Essence brengt bij deze TE ook nog een mooie 'Grafitti Topper' uit. Dit betekent echt niet veel anders dan een Glitter lakje. ziet er erg kleurrijk uit en ben er ontzettend benieuwd naar. Deze lak gaat 05) Not punky nor funny heten. De prijs is ook €1,89.
Ben jij niet zo'n heldin in nail arts maken en vind je mijn nail arts lastig? Dan kan dit handige nail art setje wel van pas komen! Door deze handige tool en de stikkertjes kan je jouw eigen nail art maken! Deze gaat €2,99 kosten.


De ene TE ligt nog niet eens in alle winkels, of de volgende is al bekend. Essence gaat tegenwoordig erg snel met het bekend maken van de TE. De laatste tijd vond ik ze redelijk tegen vallen (dekking, telkens dezelfde kleuren en het uiterlijk). Echter ben ik wel nieuwsgierig naar deze TE. Laat me weten wat jij ervan vindt en waar jij naar uit kijkt. Laat me ook weten als jij het niet leuk vindt en waarom niet!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben wel benieuwd naar die nail art set, en dan voornamelijk of ze ook meermaals te gebruiken zijn als het stickers zijn.

    BeantwoordenVerwijderen