woensdag 7 augustus 2013

Mooie Combinatie: Casuelle+This Is It

De Mooie Combinatie die ik voor jullie heb is erg geschikt voor een leuk feestje, of als je gewoon zin hebt om niet constant dezelfde soort nagellak op je nagels te hebben. 
Deze combinatie bestaat uit het mooie budgetmerk Casuelle. Een merk dat sinds kort tot mijn favoriete merken behoort en waar ik helemaal lyrisch om ben geworden. Kijken jullie mee?


Mooie Combinatie: Casuelle+This Is It
Zelf heb ik gekozen om allebei de kleuren te laten zien. Op deze manier weten jullie een beetje wat beide kleuren zijn. Daaroverheen heb ik een ontzettend mooie glitterende glitter nagellak aangebracht. Deze schittert van alle kanten en is door deze combinatie erg geschikt voor een party-look!
Als eerste heb ik zeker twee royale lagen aangebracht op mijn nagel van de Casuelle Colour Change collectie. Deze verandert ontzettend goed en snel. Deze lak heet #Feel Like Midnight Sky en is te koop bij de Intertoys. Deze heeft een inhoud van 10ml en kost €2,50. Zelfs met de glitterlak blijft de kleur veranderen en zo heb jij altijd een ander kleurtje, afhankelijk of je koud bent of warm! (Ik heb het getest en het werkt echt!)
Als tweede lak heb ik een ontzettend mooie glitterlak die ik van This Is It heb gekocht (huismerk van de Intertoys). In eerste instantie liep ik alleen naar binnen voor de Mood lakken en toen ik deze zag, wist ik dat hem ook wilde hebben. Deze nagellak kost €1,99 voor een inhoud van 12ml. Het is een hele mooie holografische glitterlak met afwisselende glitters. Het bevat namelijk grove zeshoekige glitters en kleine ronde glitters. Er zitten glitters in die zwart van kleur zijn en glitters die dus een holografisch effect geven. Zo ontzettend mooi! Ook gaat deze nagellak ontzettend makkelijk van je nagels af en droogt het ook nog eens snel. Nog een pluspunt! De lak heet Black Mirror (staat op de onderkant).
Ook kun je natuurlijk hele leuke combinaties maken met deze nagellak. Kijk hierboven voor een aantal experimenten die ik heb uitgeprobeerd! Ik hoop dat jullie het een mooie combinatie vinden. In het echt schittert deze glitterlak overigens enorm, maar dat is erg lastig vast te leggen.


Wat vinden jullie van deze combinatie? Heb jij al ervaringen met het merk Casuelle? Heb jij ook ervaringen met Color Change lakken? Laat me weten wat je hiervan vindt!

3 opmerkingen: