donderdag 8 augustus 2013

Shoplog/Review: HEMA nagellakjes voor 1 euro!

Whoehoe! Aanbiedingen daar houden we natuurlijk van. Hoe goedkoper, hoe beter. Op Instagram (@myfantasticnails) kon je al een sneek peek zien. Van de week ging ik naar de stad en moest en zou ik natuurlijk even de HEMA binnen lopen, om te kijken of er nog mooie lakjes waren die ik nog niet in mijn bezit had. Toen spotte ik een aantal lakjes die voor slechts €1,- te koop waren. Helaas geldt wel voor deze lakjes op=op. Dat weerhield mij er echter niet van om een aantal lakjes te kopen. Het zijn niet de mooiste lakjes, maar wel een aantal leuke. Ik heb er vijf gekocht en ik zal gelijk swatches plaatsen.


Shoplog: HEMA nagellakjes
Als eerste keek ik naar de grote nagellakjes. Deze zijn normaal zo tussen de €2,50 en de €3,75. Echter zag ik er maar eentje staan die ik mooi vond en waarvan ik dacht, zoiets heb ik nog niet. Daarnaast zag ik nog vier mooie mini nagellakje staan, waarvan ik er al twee in mijn bezit heb. Echter heb ik deze twee redelijk vaak gebruikt en dus ook bijna op. Ook zag ik nog twee mooie lakjes die je goed als topcoat kan gebruiken over een ander lakje. Deze kostten normaal gesproken €2,50 en nu dus €1,-! Van links naar rechts zie je de volgende nummer staan: 11, 13, 16, 17 en van de fullsize versie 204.


HEMA: mini 11
Een mooie zilverkleurige nagellak met veel glitters. Erg geschikt voor degene die houden van zilveren nagellak. Eerste laag dekt niet helemaal geweldig en een tweede is dus noodzakelijk. Brengt erg egaal aan en droogt snel. Goed te gebruiken voor nail arts.

HEMA: mini 13
Een parelmoerachtige nagellak met goudkleurige shimmer. De lak heeft een witte goudkleur als basis en is werkelijk prachtig als een topcoat over een ander nagellak. Als je echter houd van niet al te opvallende nagellak, maar toch met een shimmertje erin. Dan is deze ook geschikt voor jou. Ik heb denk ik een nieuwe favoriete nagellak heb van de HEMA. Op bovenstaande foto's draag ik drie lagen.
HEMA: mini 16
Deze kleur is een iets oranjere variant van de bovenstaande lak. Het heeft ook een parelmoer shimmer en is erg subtiel. Als je hiervan houdt is dit ook een geschikte lak voor jou. Net als bovenstaande lakken, droogt deze ontzettend snel, echter heeft ook drie lagen nodig en raad ik daarom aan als topcoat en niet als gewone lak.

HEMA: mini 17

Als laatste van de mini's heb ik nog deze voor jullie. Dit is denk ik wel mijn favoriet van alle vijf de nagellakjes. Ook nummer 17 heeft een parelmoer finish met een wat minder goeie dekking. Op bovenstaande foto's draag ik namelijk 3! lagen. Daardoor is ook deze wat geschikter als toplaag.
Het leuke aan deze lak is dat het een combinatie is van nummer 13 en  16. Als je namelijk iets minder oranje zou toevoegen en iets meer paars, dan zou je dit kleurtje krijgen. Ik kan maar niet stoppen er naar te kijken!
Een beetje jammer is wel, dat dit kleurtje lastig is te fotograferen. in werkelijkheid is het iets paarser dan normaal.

HEMA: Longlasting 204

En als laatste van de vijf heb ik nog een fullsize Longlasting voor jullie. Dit is een kleurtje dat ik normaal nooit zou kopen, maar door de prijs nam ik deze toch mee. Zeker, omdat ik niet veel oranjekleurige nagellak heb en dit toch vaak wel handig is voor nail arts.
Echter toen ik dit lakje op mijn nagels deed, was ik aangenaam verrast! Ik had niet verwacht dat deze zo mooi zou zijn. De finish is hetzelfde als bovenstaande lakken, net als de droogtijd. Echter de dekking is wel beter. Op bovenstaande foto's draag ik twee lagen.


Wat vind jij van deze nagellakken? Zou jij ze kopen als ze nog normaal geprijsd zouden zijn? Vind je het jammer dat ze uit de collectie gaan? 

5 opmerkingen:

 1. Mooie koopjes! Vooral het laatste lakje vind ik mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagellakjes, vooral de eerste :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw , lekker budget zeg! Die zilveren vind ik vooral erg mooi. Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen