vrijdag 9 augustus 2013

Review: Gewonnen winactie van You Nailed It

Een paar weken terug kreeg ik een leuk mailtje met de mededeling dat ik een winactie had gewonnen. Ik was ontzettend blij, want het ging om een ontzettend mooi nagellakje van Essie. Daarbij kreeg ik meteen een tweede verrasingslak. Ik was nieuwsgierig geworden, want dit lakje van Essie schijnt erg gewild te zijn. Na een lichte vertraging (en een uiterst professionele communicatie waar ik nog steeds erg positief over kan zijn) kreeg ik mijn pakketje van You Nailed It. Vandaag laat ik jullie zien welke twee lakjes ik ontvangen heb.

Het pakketje kwam (iets vertraagd) eindelijk aan. Ik wist uiteraard meteen wat het was, tenminste ik had een vermoeden. Het pakketje was erg compact ingepakt en zag er leuk uit. Bij het open maken van het pakketje kwam ik een leuk bedrijfskaartje tegen met een leuke tekst op de achterkant. Let trouwens niet op het kaartje, deze is door mij zelf een beetje verkreukt. 
Erg leuk om op deze manier je pakketje te ontvangen. Nu was ik heel erg nieuwsgierig geworden naar de nagellakjes (hebben jullie trouwens al gezien hoe mooi haar handschrift is?). Ik laat ze allebei de swatches van beide lakjes zien.


Review: Gewonnen winactie YouNailedIt
Zo zag het pakketje eruit toen ik het binnen kreeg. Erg leuk verpakt en ik was benieuwd hoe de nagellakjes eruit zouden zien. Dus zo snel als ik kon maakte ik het open.
En dan zijn dit uiteindelijk de lakjes die ik heb gekregen. Een prachtige Essie nagellak nr74, Tart Deco. Dit is een ontzettend mooie zalmkleurige/oranje nagellak en is erg populair in de nagellakwereld. Ik snap wel waarom! Wat een mooie nagellak is het toch. Als tweede lak kreeg ik er eentje die er een beetje op leek. Deze is van het merk Catrice van de vernieuwde collectie en heet nr20, Meet Me At Coral Island. Dit is een iets warmere kleur dan die van Essie en ook iets meer oranje.


Essie: 74, Tart Deco
Normaal gesproken laat ik jullie geen nagellakjes zijn die ik zelf te duur vind om te kopen. Essie is echter een merk waarvan ik iedere cent (vaak) waard vind. Het is een mooi merk dat doet wat ze belooft! De kwaliteit, dekking en houdbaarheid is ontzettend goed. Daarbij wilde ik jullie dit laten zien, omdat het toch een winactie is geweest. Als een soort Shout Out naar You Nailed It.
Over de lak. Het is een prachtige zalmkleurige lak, dekt perfect in twee lagen. Brengt gemakkelijk aan door de brede kwast (die ik bij Essie niet erg vind) en droogt ontzettend snel. Het is gewoonweg een fantastische lak en ik kan me goed voorstellen waarom meiden (en misschien ook wel jongens) hier lyrisch over zijn. In het echt is de lak net iets donkerder dan op de foto. Mijn camera pakt hele warme kleuren namelijk iets te licht.

Catrice: 20. Meet Me At Coral Island
Dit is een iets donkerdere variant van Essie, Tart Deco. Het komt uit de nieuwe collectie van Catrice en ik ben fan van dit kleurtje. Het is een mooi oranje budgetversie van Tart Deco. Met twee tot drie lagen krijg je de perfecte dekking en een snelle droogtijd en is het geschikt voor zomerse nagels of een leuke nail art! Ook bij deze foto's geldt dat het in het echt iets donkerder.


Ik wil Lisanne van YouNailedIt erg bedanken. Het zijn twee leuke lakjes waar ik erg blij mee ben en ik de communicatie vond ik erg goed. Wat vinden jullie van dit pakketje? Heb jij al eens ervaringen gehad met gewonnen winacties? Zijn jullie bekend met de website You Nailed It.

1 opmerking: