woensdag 14 augustus 2013

Shoplog: Den Haag, Claire's, Action en nieuwe producten assortiment Essence en Catrice!

Vandaag heb ik een hele leuke shoplog voor jullie! Op het moment dat jullie dit lezen is het woensdag en dat betekent dat deze producten gisteren gehaald heb. Ik laat jullie vandaag een aantal mooie nagellakjes zien die ik voor niet al te veel geld heb kunnen scoren. Daarbij ontdekte ik tot mijn grote verrasing dat er in een klein filliaal in Den Haag al nieuwe producten verkocht van Catrice en Essence. Helaas hadden zij geen groot schap, dus kon ik ook niet alles mee nemen. Echter heb ik wel een aantal hele mooie dingen gekocht!

Shoplog: Den Haag
Als je in de omgeving van Den Haag woont, raad ik je echt aan om eens te gaan shoppen. Den Haag is een leuke stad om een middagje in door te brengen met een vriend of vriendin. Dit is wat ik ook gedaan heb. Uiteraard werden er dan ook dingen gekocht. Niet veel kleding ofzo, maar meer beautyproducten. 
Op de foto kan je de volgende producten zien: 1) Essence: 156 Sparkling Sand Effect, Me and My Lover; 2) Essence: Glow in the night topcoat 18, Fly Firefly Fly; 3)Essence SET: 17, Only Purple Matters; 4) Catrice: 45, Kitch Me If You Can; 5) Claire's Pink Holographic; 6) Claire's Pink and Blue Glitter, 7) Claire's Black and Silver Glitter; 8) MAX: 305, Pink Diamond; 9) MAX: 403, Milano Green; 10) MAX Cracked polish set, Yellow; 11) Nail Stickers.

Producten Essence
Ik wist niet wat ik zag toen ik merkte dat de Kruidvat wat vernieuwde producten had liggen. Ik kon het ook bijna niet geloven. Het zou toch pas over twee/drie weken in de winkels liggen. Helaas was dit een kleine kruidvat en zat er dus geen groot schap bij met nail art dingen. Wel heb ik wat leuke dingen kunnen aanschaffen. Zo heb ik onder andere de Sparkling Sand effect en de Glow In The Night Topcoat. De Sand Effect kost €1.69, Glow In The Night €1,89 net als de Topper.
Sparkling Sand Effect: 156, Me&My Lover
Ik denk dat ik met alle eerlijkheid kan zeggen dat ik nog nooit zo nieuwsgierig ben geworden naar een lak van Essence. Ik had er al persberichten over gelezen en zelf een artikel over gemaakt. Ik kon niet wachten op het testen. Toen merkte ik dat ze al enkele nieuwe producten hadden. Keek ik direct voor deze lakken, dit was de enige die ik zag staan en wat is hij ontzettend mooi! De lak heeft zeker twee laagjes nodig om te dekken, maar hij doet ontzettend goed wat een sand lak hoort te doen. Ook erg mooi met die goudkleurige glitters. I love it! Lastig te fotograferen, in het echt iets roder en meer goudkleruige glitters erin.
Fluorescent Glow In The Dark: 18, Fly Firefly Fly
Ook was ik erg benieuwd geworden naar deze nagellak. Zelf heb ik geen goede dingen gehoord over de vorige poging van Essence. Daarentegen ben ik wel erg enthousiast geworden. Deze werkt erg goed in het donker en brengt gemakkelijk aan op de nagellak. Ook leuk met dat groene effect zo! Zeer geschikt voor Helloween! Helaas kon ik hier geen goede foto van maken, maar hij is erg mooi.
Special Effect Topper: 17, Only Purple Matters
In eerste instantie was ik eigenlijk niet zo onder de indruk van dit lakje. Dit heeft mij echter van gedachten doen verandert bij het uitproberen van de lak. Wat een ontzettend mooie Topper! Iedere keer lijkt het haast wel alsof het bij ieder licht een andere kleur paars. Erg mooi!

Producten Catrice
45: Kitch Me If You Can
Ook van Catrice hadden ze de nieuwe lakken binnen. Ik was ontzettend nieuwsgierig geworden naar een lak, de bovenstaande lak. Een hele mooie paars/roze glitter lak afwisselend met grote en kleine glitters! Brengt wel iets lastiger aan op de nagels. Ook vind ik de naam ontzettend leuk! Een echte aanrader dames:).

Producten Claire's
Ik ben ontzettend fan van de nagellak van Claire's. Vaak goeie kwaliteit en ontzettend originele lakjes. De vorige keer had ik al een blauwe gekocht, nu ook nog een roze en een soort witte. Deze kocht ik overigens voor slechts €1,-. Totaal was ik €3,- kwijt.
Roze Holograpic
Moet ik nog vertellen waarom ik dit lakje mee nam? Ik houd van holografisch en ook deze zorgt ervoor dat ik dat blijf doen. Prachtig, erg eenvoudig en toch een mooie roze kleur! De nagellak moet twee tot drie lagen dekken. 
Roze met glitter
Een mooie glitter Yoghurt nagellak met verschillende kleuren glitter. Namelijk blauw, zilver en roze. Door de yoghurt substantie dekt het niet helemaal goed, heeft zeker twee tot drie lagen nodig. 
Crème met glitter
Deze kleur kan ik niet helemaal goed omschrijven. Het heeft een wittige basis met een soort roze kleur erdoor. De glitters zijn afwisselend zilver en zwart. Ik vind deze het uniekst van alle drie. Ook deze heeft zeker twee tot drie lagen nodig.

Producten Action
Om mijn dag af te maken, ben ik nog even naar de Action geweest in Den Haag. Ik loop altijd graag een rondje door deze winkel, maar om het af te maken stop ik nog iets langer bij de nagellakafdeling. Zo heb ik hier nog een ontzettend leuk nieuw cracked setje gekocht (geel, hoe gaaf!) en zag ik een aantal mooie normale lakken staan. Uiteindelijk heb ik er twee meegenomen. Daarbij zag ik als laatste nog en velletje met leuke nagelstikkers! Goed te gebruiken voor nail art.
MAX: 305, Pink Diamond
Pink Diamond is een prachtige roze nude nagellak. Het heeft zilverkleurige glitters (die soms goud lijken). Geeft een leuk en mysterieus effect. De dekking is wat minder, namelijk zeker drie lagen voordat het een beetje droogt. Achja voor €0,49 heb ik niks te klagen.
MAX: 403, Milano Green
Een prachtige duochrome groene nagellak. De dekking is iets beter dan bovenstaande lak. De lak heeft zo'n twee tot drie lagen nodig en is een ontzettend mooie kleur! 
MAX: Cracked Nailpolish Set
De Action heeft sinds een tijdje weer nieuwe combinatie's van de cracking setjes. Zo zag ik een felroze en eentje met felgeel. Uiteindelijk had ik besloten alleen deze mee te nemen. Dit setje bevat een mooie diamandkleurige basis Color Coat genaamd: 12, Pearl White. De gele lak heet Cracked Yellow. Dit setje kost €1,49.
MAX: Nail Stickers
Deze nail art stickers zag ik liggen en ik twijfelde er niet aan om het mee te nemen.. Deze vond ik er erg leuk uit zien en geschikt voor een nail art. Deze stickers kosten €0,69.


Het is weer redelijk een grote shoplog geweest, maar dat krijg je met al die nieuwe producten. Wat heb jij zoal de laatste tijd gekocht en waar kijk jij het meeste naar uit?

2 opmerkingen:

  1. Wauw, de nieuwe collectie van Essence al? :o Ik wil die rode liquid sand echt zo graag hebben! Straks na het werk maar even langs, hopen dat ze bij ons heel toevallig ook al zijn!

    BeantwoordenVerwijderen