zaterdag 3 augustus 2013

Preview: Essence nieuw assortiment najaar 2013

Naast het nieuwe Gelsysteem dat Essence uit gaat brengen, brengen zij ook nieuwe producten uit voor het najaar van 2013. Persoonlijk had ik dit niet aan zien komen, doordat Essence ook al bekend had gemaakt dat zij het nieuwe gelsysteem gaan uitbrengen. Toch hebben ze besloten om het standaard assortiment aan te passen. Zelf denk ik dat Essence mij helemaal blut gaat maken dit jaar, want sommige nagellakjes zijn echt ge-wel-dig! Kijken jullie mee?Preview: Essence nieuw assortiment najaar 2013
Van links naar rechts: Give me nude, baby; Sweet or Nude?; Prink and Proud.
Red ahead; Me and my lover; Fortune Cookie.k

If I were a boy; The green and the grunge; Deep Sea, Baby.
Ciao Oliveiro; Dare it nude; Hey, Nude!
Crazy Fancy Love; Here's my number; Mister Rusty

Voor het eerst ben ik sinds een lange tijd, weer erg onder de indruk van de nieuwe nagellakjes die Essence uit gaat brengen. Vooral ben ik erg benieuwd naar de Sand effect nagellakjes en ga ik ze zeker in slaan om voor jullie te testen. Deze nagellakjes gaan €1,69 kosten.
Naast de gewone Colour&Go nagellakjes brengt Essence een paar nieuwe lakjes uit. Een mooi nieuw roze cracking nagellakje. Deze gaat €1,89 kosten. Daarnaast zie je een groene Magnetics en deze gaat €1,99 en als laatste een hele mooie paarse glitterende Special Effect Toper die €1,89 gaat kosten. Er zit voor mij niet echt veel nieuws tussen, al hoewel ik wel benieuwd ben naar de cracking nagellak en de Special Effect Topper (daar ben ik toch altijd er verbaast over!)
Wat leuk! Essence komt met een nieuwe Nail Art Freestyle Painter die ik er erg mooi uit vind zien. Deze gaat €1,59 kosten. Ook krijg je twee nieuwe Glow in the night nagellakjes, alleen ben ik erg benieuwd naar dit resultaat! De vorige versie scheen een beetje tegen te vallen. Deze gaan €1,89 per stuk kosten en als laatste een verzorging voor de nagels, namelijk een nail harder en deze gaat ook €1,89 kosten.
Om nog even in de verzorgende lijn te blijven brengt Essence een nail oil pen uit. Iets dat ik eigenlijk niet zo goed snap (dit is al de zoveelste) en is nog vrij prijzig ook, namelijk €2,59. Ook brengt Essence een nail peeling pen uit. Hier ben ik wel ontzettend benieuwd naar en de prijs hiervan is ook €2,50. Voor de French Manicure fans onder ons een mooie brush om je French Manicure mee aan te brengen en deze gaat €1,69 kosten en ook een nail art Tattoo pen. Iets war ik me nog niet zo veel bij voor moet stellen en deze gaat een prijs hebben van €1,99.
Woow! Het lijkt niet op te houden dit jaar met de leuke French Glam Stickers die je €1,39 gaan kosten en een Tip Painter van €1,59. Zo kan jij Easy Peasy je mooiste French Manicures maken!
Naast bovenstaande stickers brengt Essence maar liefst DRIE nieuwe stickers uit.

 

Woooooow! Hoe gaaf is dit meiden? Essence die is nu wel erg op de hoogte van de nieuwe trends en brengt  de zo geheten Effect Nails uit. Deze gaan €1,99 per stuk kosten en met fluffy nails tot caviar beads ben jij helemaal trendy met je nagels. Super! Ik kan niet wachten!
Essence gaat iets heel nieuws uit brengen genaamd Paper Print. Ik denk zelf dat dit iets weg moet hebben van de nail foils die ik jullie wel vaker heb laten zien. Dit is echter toch nog een stuk goedkoper! De Transfer Solution gaat €1,89 kosten en de designs die je los kan kopen €1,39.


Hoe gaaf ziet dit er uit? Ik ben zoooo erg benieuwd naar deze producten dat ik gewoon echt het geduld niet heb om nog een maand te moeten wachten op deze nieuwe producten. Ik moet denk ik echt 100 euro opzij zetten voor al deze super fantastische producten. Nu maar kijken of het werkelijk zo fantastisch is als het lijkt. Ook vind ik de prijzen erg meevallen van de producten. Dit  is natuurlijk wel het uitproberen waard. Waar kijk jij het meeste naar uit? Overigens brengt Essence niet alleen maar nieuwe nail art dingetjes uit, ze brengen ook fantastiche gezichtsproducten uit zoals mooie blushes en een Kabuki(!) kwast!

5 opmerkingen:

 1. JAA eindelijk! ik had het al gezien op de site, maar aangezien ik er niks over las wist ik het niet zeker, ik ga he morgen meteen plaatsen op mijn eigen blog :-)
  dus bedankt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben erg benieuwd naar de sand lakjes! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo anders ik wel. Als ze binnen komen, ga ik ze allemaal aanschaffen:D.

   Verwijderen