maandag 12 augustus 2013

NOTD: Always Colourful

Vandaag heb ik een leuke NOTD! Eentje die erg vrolijk is en heel geschikt voor het mooie weer. Daarnaast heeft het nog een leuk effect, namelijk dat het van kleur verandert! Op die manier heb je hele leuke trendy nagels die ook nog eens van kleur veranderen. Wie wil dat nou niet?


NOTD: Always Colourful
Links is de foto die ik heb genomen als je binnen bent. Dan is de nagellak vrij shimmery en geeft dat een mooi effect op de nagels. Al je naar buiten gaat (foto rechts) dan krijgt de nagellak een rode/roze nagellak kleur en dit effect zie je terug op de nagels. Het geeft je nagellak een totaal andere kleur en een heel bijzonder effect. Vandaag laat ik jullie zien hoe je dit effect krijgt en welke kleurtjes ik gebruikt heb.

Overview: nagellak
Om het effect helemaal bijzonder en vrolijk te maken, heb ik besloten om voor iedere nagel een andere kleur te gebruiken. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: 1) Catrice, 29: Will You Berry Me; 2) Catrice, 20: Meet Me At Coral Island; 3) Catrice, HIP TRIP C02: Green Days; 4) KIKO: 389; 5) NYC 294: Lexington Yellow. Als speciale nagellak heb ik gebruik gemaakt van Blaze. Ik weet alleen niet welk nummer of naam. Die heeft namelijk dit merk niet.


The Tutorial
Als eerste heb ik er voor gezorgd dat mijn nagels voorzien zijn van een basecoat. Dit doe ik vooral om mijn nagels te beschermen tegen verkleuringen. We werken namelijk bij deze NOTD met veel felle/neon kleuren en daardoor kunnen je nagels vrij snel verkleuren. Na het aanbrengen van je basecoat, laat je deze goed drogen en breng je de kleurtjes nagellak aan. Dit heb ik in de volgende volgorde gedaan: Op mijn pink de paarse nagellak Will You Berry Me, op mijn ringvinger Meet Me At Coral Island. Gevolgd door de HIP TRIP's lak Green Days en op mijn wijsvinger de mooie kleur van KIKO 389 en op als laatste op mijn duim de Lexington Yellow lak van NYC. Laat dit goed drogen en als het nodig is een tweede of derde laag op je nagels.
Eenmaal alles zo goed mogelijk als gedekt, gaan we naar het leuke deel. SolarActive is een merk dat ik onlangs in een verrassingspakket kocht bij Enchantra. Helaas is dit merk niet meer verkrijgbaar en zul je wellicht nog iets kunnen vinden op internet. SolarActive heeft een collectie uitgebracht met de naam Blaze. Deze nagellakken veranderen van kleur door middel van UV-licht. Dat houdt dus in dat, zodra je in aanraking komt met UV dat de kleur totaal anders wordt. Het heeft iets weg van de Mood lakken (die veranderen door temperaturen). Dit heb ik aangebracht in de zon. Op deze manier kan je namelijk precies zien of je de nagellak wel egaal genoeg aanbrengt. Als je dit hebt gedaan is je ontwerp af! Let wel op dat de dikte van het aanbrengen van deze nagellak, bepaalt hoe de kleur wordt in de zon.
\

Wat vinden jullie van deze NOTD? Wat dragen jullie op dit moment op je nagels? Ben jij bekend met de Blaze-lakken?

2 opmerkingen: