dinsdag 13 augustus 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 32

Vandaag heb ik weer een nieuwe (hopelijk weekelijkse) rubriek voor jullie. Een paar dagen terug haalde ik een nieuwe telefoon (Jeej!) met een goedwerkende camera. Dit betekende uiteraard dat ik gelijk veel foto's ging maken om te oefenen. Ook maakte ik een instagram account aan (volg mij op: @Myfantasticnails) en upload ik regelmatig foto's over zowel nail art als persoonlijke. Het leek mij namelijk leuk om jullie meer persoonlijke dingen te vertellen. Op die manier leer je mij een beetje beter kennen!

Persoonlijke artikelen spreken altijd erg aan, ik snap wel waarom. Je leert op die manier de persoon achter de blog daadwerkelijk kennen. Het is erg leuk om dingen te weten te komen over die persoon, die je anders niet zou weten! Op die manier krijg je een betere connectie met je lezers. Nu mijn blog steeds meer bezoekers begint te krijgen, leek het mij wel leuk om dat voor jullie ook te doen door een weekelijkse 'Get To Know Me' te doen in instagram vorm. Vandaag begin ik met de week waarin we op dit moment leven, namelijk wee 33! Enjoy!


Get To Know Me: Instagram, Week 32
Mijn week begon goed. Maandag ben ik met mijn vriend naar Rotterdam gefietst, om er even tussenuit te zijn. Ook ben ik gelijk in Rotterdam langs de Intertoys gefietst en heb ik de bekende Color Change lakken gehaald van Casuelle. Helaas hadden ze in Rotterdam alleen nog maar een blauwe (de laatste), dus nam ik deze mee. Gelijk heb ik hier een Mooie Combinatie van gemaakt klik hier om het artikel terug te lezen. Rond een uur of vier zouden we naar de film 'X-Men, The Wolverine' gaan. Echter toen wij eenmaal in de zaal zaten met onze 3D brillen erop, kwamen we erachter dat ze ons naar de verkeerde zaal hadden gestuurd (blunder!) waar niemand een 3D bril had... oeps! Uiteindelijk hadden we niks gemist van de film en vond ik hem fantastisch! Na de film zijn we uiteten gegaan in een Wokrestaurant... heerlijk!
Dinsdag ben ik mijn nieuwe mobiel gaan halen. Ik zat erg te twijfelen tussen de Galaxy Note ende HTC one. Vooral door de camera en de prijs, maar uiteindelijk ben ik voor de ONE gegaan. Ik ben ook erg blij met dit mobieltje en ben gaan oefenen met foto's maken. Hihi, best wel mooi gelukt! Ook heb ik nog wat dingen gekocht om een DIY te oefenen! Dit ging erg goed.
Woensdag was een wat rustigere dag voor mij. Ook nu ben ik weer naar de stad gegaan en kwam ik ontzettend mooie nagellakjes van de HEMA tegen voor slechts €1,-. Deze nam ik uiteraard mee en de review kwam een dag later online. Klik Hier
Ook heb ik op woensdagavond nog een heerlijk stukje gefietst. Ik ben zelf niet zo'n fan van lange stukken vrijwillig fietsen (en met lang bedoel ik enkele uren), maar korte stukjes vind ik wel altijd erg leuk. Vooral omdat je dan dit soort mooie foto's kan maken! 
Op dondag had ik eigenlijk niks bijzonders op de planning staan. Mijn vriend kwam met het idee om naar de Intertoys in de stad naast ons te fietsen. Dit leek mij natuurlijk erg leuk, ik was benieuwd of ze het roze lakje hier wel zouden hebben! Gelukkig wel en dit gecombineerd met fietsen, is natuurlijk erg gezond voor je. Ook had ik nog een heerlijk patatje saté gegeten! Jummm!
Vrijdag en zaterdag zijn mijn vaste werkdagen. Ik ben werkzaam als Allround Schoonheidsspecialiste, Masseur en Pedicure. Dat betekent dat ik dan ook niks anders heb gedaan dan werken! Bij thuiskomst nog aan een leuk artikeltje gewerkt. Deze staat inmiddels ook online!
Ook op zaterdag had ik dus gewerkt. In de ochtend kreeg ik het leuke bericht dat we toch nog een midweekje op vakantie gaan, naar Tsjechië! Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten. Ook heb ik gewerkt aan het schrijven van artikelen en een beetje vooruit werken
Op zondag heb ik verder niet veel bijzonders gedaan. Mijn oma was jarig en ieder jaar viert ze dit in een pannenkoekenhuis. Mijn vriend bestelde deze heerlijke zomerse pannenkoek en ik een heerlijke spekpannenkoek! Ik had ontzettend honger gekregen, doordat we fietsend waren en ontzettend zware tegenwind hadden. Hierdoor smaakte het allemaal wel extra lekker! 


Hoe is jouw week verlopen? Ook ben ik van plan om dit artikel wekelijks, op een vaste dag te doen. Op welke dag zouden jullie dit het liefste willen zien?

2 opmerkingen: