donderdag 3 april 2014

Overige: Spam Je Blog #10

Het lijkt wel alsof het een gewoonte begint te worden om het aan het einde van de maand te vergeten te plaatsen. Niet zo handig, maar ik ga proberen om het vanaf nu echt anders te doen!
Het einde van de maand nadert en dat betekent dus weer spam tijd! Spammen is normaal gesproken niet zo netjes om te doen, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je graag wat bekender wil worden met je blog. Daarvoor is nu de mogelijkheid om je blog te spammen!


Spam je blog #10
Er zijn echter wel enkele regels waar je aan moet houden:
- Vertel wie je bent en waar je blog voor dient
- Plaats de link van je blog
- Have Fun Spamming!

Wie weet kom ik wel hele leuke blogs tegen en zal ik je volgen:). Kom maar op!

4 opmerkingen:

 1. yaaay :D Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op mijn blog komt wat nailart voorbij zoals Disney nails of Louboutin nails. Ook komt er soms een leuke beauty DIY voorbij. Ik schrijf over beauty producten en geef soms een budget tip! Op het ogenblik staat mijn allereerste WINACTIE online. Dit omdat ik de 50 bloglovin followers ben gepasseerd en 100 instagram followers heb. Kom een kijke nemen en doe zeker mee aan de winactie! Lieve groetjes Mandy http://mandybos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we weer mogen spammen :) Op mijn beauty & more blog vind je veel reviews, outfits, looks, filmpjes etc etc. En er is nu een mooie winactie. check het op www.ceetje.nl Liefs Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!
  Persoonlijke blog van een officiële book hoarder, die je verder alles kan vertellen over (vintage) fashion, (natuurlijke) beauty én lifestyle.
  Kom gerust eens kijken! http://chapterlilaria.com/

  BeantwoordenVerwijderen