dinsdag 22 april 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 15

Door Paasdrukte zijn er afgelopen week heel weinig (zeg maar gerust bijna geen) artikelen online gekomen. Ik moest dingen voor de Elf Fantasy Fair regelen en ook organiseerde ik bij mij thuis de Paaslunch/ het Paasdiner. Genoeg om te regelen dus. Ook heb ik besloten dat ik voortaan slechts om de dag artikelen ga plaatsen in plaats van iedere dag (tenzij ik meer tijd heb, dan zal ik vaker artikelen plaatsen). Op deze manier weten jullie ook waar jullie aan toe zijn en is het voor mij ook makkelijker te plannen. 


Get To Know Me: Instagram, Week 15
Deze week was een week waar ik al een tijdje naar uitkeek. Het was het weekend van de Elf Fantasy Fair! Zoals ieder jaar (op vorig jaar na,) ga ik al zo'n vijf jaar daar naar toe. Ook ga ik vrijwel altijd verkleed en was er nog het een en ander te doen voor ik daadwerkelijk kon gaan. Verder heb ik vooral geshopt en andere leuke dingetjes gedaan!

Maandagavond kreeg ik een berichtje dat mijn tweede winactie pakketje van Miss Langaar.nl. Ik won vier prachtige Golden Rose lakken (waar ik uiteraard nog wel eens iets over ga schrijven) en ik kreeg een extra paar nepwimpers erbij. Superlief en ik ben ook erg blij met dit pakketje! check haar website even, ze heeft altijd leuke en boeiende artikeltjes!
De laatste tijd heb ik erge last van Hooikoorts en was ik het zo zat dat ik iedere keer misgreep dat ik besloten had om even wat in te slaan! Voor nog geen €2,- had ik deze pak zakdoekjes en kan ik wel even vooruit! 
Op Witte Donderdag (de donderdag voor Goede Vrijdag) keek ik, net als vele andere Nederlanders, naar The Passion, Een steengoed live optreden dat het verhaal verteld van de dood van Jezus. Ik heb het nu twee keer gezien, het is erg leuk gedaan en goed geacteerd!
Eindelijk, MUA has arrived! Het heeft drie dagen langer geduurd dan gepland en toen was het daar. Ik was aardig verrast met de grote hoeveelheid die ze nog hadden toen ik aan het einde van de middag langs kwam om te kijken. Ik heb namelijk iedere dag van de week mijn gezicht in de Kruidvat laten zien en was een beetje teleurgesteld dat het er telkens niet was. Nu was ik heel verrast dat ze het hadden en heb een aantal mooie lipsticks, één nagellakje, een highlighter en een oogschaduwpaletje. Mooie producten voor een redelijk betaalbare prijs.
Ook was ik die dag naar de La Place geweest met mijn moeder. Heerlijk vind ik het, alleen een beetje prijzig soms. Dit broodje tonijn is echt een aanrader, lekker verfrissend en vult goed. Een goeie combinatie en een van de lekkerste dingen die ik bij de La Place op heb.
Dit waren dus uiteindelijk de producten die ik had meegenomen. Ik snap dat die combinatie aan foto's vrij raar was, maar op de één of andere manier was de foto van het broodje niet goed aangekomen waardoor deze later pas online kwam. 
Vrijdag had ik dus genoeg te doen. Nadat ik was gaan shoppen ging ik in de avond ook mee zuslief ophalen op Schiphol (gelukkig maar een uurtje met de auto van ons huis vandaan) die een weekje met school naar Rome is gegaan. Gelukkig goed aangekomen, altijd wel fijn als alles goed gaat.
Snow Fairy, dit product van Lush hebben jullie al wat keren voorbij zien komen op instagram. Ik vind het zo'n fijn product en zo lekker ruiken. Als ik me niet lekker voel, gestressed ben of het gewoon erg druk heb dan pak ik dit product erbij en voel ik me weer helemaal opgefrist en lekker zo zoet als een zuurstok ruiken. Heerlijk! Fijnst ruikende Shower gel ever en ook heel zacht voor je huid.
Toen was het eindelijk zo ver! De Elf Fantasy Fair 2014. Ieder jaar, op vorig jaar na, ga ik er naartoe en dat al voor 6 jaar lang. Ik vind het geweldig om te zien hoe je als verkleed (of niet verkleed) iemand rond kan lopen zonder je te schamen en gewoon lekker je zelf kan zijn. Uiteraard was ik zelf ook verkleed en ik vond het geweldig om weer te gaan. Vorig jaar kon ik helaas niet door schooldrukte en moest ik het een keer overslaan. Ik was blij dat ik weer ben gegaan en we hadden prachtig weer. De foto die ik heb gemaakt is van het Jousting Field waar dit jaar, voor het eerst in Nederland, de 'Zwerkbal'-wedstrijden gehouden werden, grappig om naar te kijken maar het was vrij chaotisch!


Dat was het weer voor deze week. Een drukke week en genoeg te doen. Ik had wel wat meer foto's willen maken, maar door de drukte is dat er niet van gekomen. Hoe is jouw week verlopen?

1 opmerking: