dinsdag 1 april 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 12

Deze week was weer een leuk week waar ik genoeg gedaan heb. Dit is wel te zien aan de hoeveelheid foto's die ik heb gemaakt. De foto's zijn echter wel, zoals gewoonlijk, van zondag tot en met maandag. Enjoy watching!

Get To Know Me: Instagram. Week 12
Deze week bestond vooral uit bloggen, bloggen en bloggen, uiteten gaan en naar de beautyvakbeurs gaan in Utrecht. Lees verder voor meer foto's!
Maandag plaatste ik deze foto op instagram. Twee lakjes die mij een beetje tegenvielen qua dekking heb ik met elkaar gecombineerd en daar kwam een verrassende mooie combinatie uit. Hier uiteraard meer over binnenkort!
Kunnen jullie je het nog herinneren dat ik vertelde bezig te zijn met een projectje? Dat begint nu zo langzamerhand goed vorm te krijgen en hier hebben jullie al vast een sneak peek van wat er gaat komen. Ik ben benieuwd of jullie het kunnen raden!
Een ding dat jullie wellicht weten van mij, naast het feit dat ik gek ben op nagellak, is dat mijn vriend en ik graag uit eten gaan. Vooral bij de Wok, het blijft toch een grote favoriet van ons! Dit deed ik op woensdag.
Ook zag ik op facebook dat Enchantra nu instagram had aangemaakt. Deze winactie kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus besloot ik mee te doen. Hij is nog niet afgelopen, dus kans maken kan nog steeds! 
En donderdag was ik bezig met het schrijven+foto's maken van deze twee producten. Bekijk de review hier om erachter te komen wat ik ervan vind.
Op vrijdag plaatste ik weer een winactie, dit keer voor het hebben van 100 volgers op instagram (@myfantasticnails). De winactie loopt nog steeds, dus maak kans door mee te doen.
Ook aten we op vrijdag mijn favoriete eten. Chicken Tonight vind ik heerlijk, maar vooral de Hawaï variant vind ik echt goddelijk. Daarnaast vind ik Saté ook wel lekker, maar dit is mijn absolute favoriet. Een groot voordeel is, je bent het langste bezig met het snijden van de kip. Het is echt snel klaar gemaakt!
En de review kwam dus zaterdag online. Ik moet zeggen, afgezien van het best-wel-schreeuwerige uiterlijk vind ik de producten ontzettend fijn!
Een ding waar ik ieder jaar altijd naar uitkijk is de Beauty Vakbeurs in Utrecht dat twee keer per jaar gehouden wordt. De grootste daarvan is in maart en je kan allerlei prachtige merken voor hele fijne prijsjes scoren. Als schoonheidsspecialiste zijnde is dit de manier om redelijk goedkoop in te slaan en er weer een tijdje tegenaan te kunnen. Ik ben met mijn zusje gegaan en na 4 uurtjes rondlopen, hadden we het wel weer voor gezien.
Dit was uiteindelijk de buit, haha. Het was vrij veel, maar wel allemaal noodzakelijk om echt mijn bedrijfje op te kunnen starten. Het leukste van de dag was alles uitpakken en klaarzetten!


Dit was hoe mijn week is verlopen, genoeg gedaan en een hoop geld uitgegeven. Deze week zullen er weer meer reviews online komen en ik ben benieuwd naar jullie week!

2 opmerkingen: