zondag 16 maart 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 10

Week 10 is inmiddels alweer voorbij en dat betekent dus een nieuwe instagrampost. Voor degene die nu voor het eerst dit artikel voorbij zien komen. Het 'Get To Know Me'-artikel is een artikel dat (nagenoeg) iedere zondag geplaatst wordt. Hier laat ik mijn foto's zien die ik op instagram heb geüpload met een klein verhaaltje erbij. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van uploads op instagram? Volg mij dan op @myfantasticnails. 

Get To Know Me: Instagram. Week 10

Deze week kan je vooral lezen hoe enthousiast ik geworden was over een nieuw nagellakmerk dat ik ontdekt hebt, kreeg je een sneek peek zien van een nieuwe winactie, was ik erg teleurgesteld door iets, maar was er ook een kleine mijlpaal wat ik graag wilde vieren met jullie. Kortom, in week 10 heb ik genoeg beleefd en gedaan.
Vorige week was de vriend van mijn schoonzus jarig en daar gingen we dus even naartoe. Ook waren mijn vriend en ik erg nieuwsgierig naar het nieuwe, pasgeboren konijntje dat ze bij de kinderboederij gehaald hadden. Kijk eens hoe schattig de cavia en konijn naast elkaar liggen! Echt heerlijk om naar te kijken, wat een lol hebben die twee ook samen. Constant aan het heen en weer rennen.
Ook kreeg ik dit nagellakje van mijn schoonzus. Ze vroeg of ik er interesse inhad, ''Ik? Ja altijd toch!'' had ik gereageerd met enthousiasme. Daarnaast had ik nog geen ervaringen met het merk Cien dat afkomstig is van de Lidl. Ik was benieuwd naar de kwaliteit van het lakje.

Op maandagavond had ik een bestelling geplaatst bij Bol.com. Ik was erg benieuwd naar het nagellakassortiment en de levering hiervan. Bij de bestelling zat ook een leuk pakketje waar ik erg enthousiast over geworden ben. Zo enthousiast dat ik een tweede bestelde en de eerste als winactie ga doen binnenkort.
Eenmaal in de nagellakbui, besloot ik gelijk het nagellakje van de Lidl te testen. Ik was benieuwd naar het kleurtje en ik ben lang niet meer zo enthousiast geweest over een mintkleurtje. Mijn favoriet was altijd 'Blue Sky' van NYC, maar deze komt nu ook erg in de buurt. Een prachtige lak en zeker aan te raden, helaas is deze altijd snel uitverkocht bij de Lidl. Jammer dat de nagellak maar tijdelijk verkrijgbaar is. In het echt is de kleur overigens iets groener dan je hier op de foto ziet waardoor het een nog mooiere kleur is dan op de foto te zien is! De review staat inmiddels online.
Als fantatieke nagelblogger schrijf ik eigenlijk erg weinig over make-up, maar vergis je niet dat ik hier ook dagelijks mee bezig ben. Sterker nog, het is mijn werk als schoonheidsspecialiste zijnde. De reden dat ik niet over make-up schrijf, is omdat er al 100000 andere blogs zijn die over make-up en dergelijke gaan. Ik wilde echt puur gericht zijn op nagels. Dat zie je niet zoveel. Daardoor maakt het het wel extra leuk om op instagram een paar favoriete producten te plaatsen waaronder dit mooie nieuwe paletje van Essence. Wat een mooie kleurtjes, vooral de bovenste twee links en de onderste middel zijn mijn favoriet. De meest linkse op de bovenste rij is echt een prachtige highlighter. Alleen al daarom zou ik hem zo weer kopen.
En ook bij ons lag de nieuwe Catrice 'Luxury Lacquers' in de winkels. Ik heb er acht meegenomen die er nog over waren, want de meeste waren al snel uitverkocht en ook vond ik dat ik erg op mijn geld moest letten. Een beetje veel nagellak is er bij gekomen deze maand, dus inhouden was wel belangrijk. Sommige lakken vond ik echter zo mooi dat ik misschien toch nog even terug ga om te kijken of ze nog wat over hebben. Drie Holomania lakjes zijn al inmiddels gereviewed en binnenkort komen de andere lakjes online!
Je kan al raden wat er het meest te zien was op mijn blog, juist ja het nagellakje van de Lidl. Deze is inmiddels zo vaak voorbij gekomen dat er gewoon echt niet meer zonder kan. Wat een prachtig lakje is het toch. 
Hahaa, zei ik het niet? Dit lakje is echt ontzettend vaak op mijn instagram voorbij gekomen. Ik kreeg het leuke idee om iets aparts uit te proberen. Namelijk om slechts met drie kleuren vijf verschillende nail art ontwerpen te maken. Het was even experimenteren (wat op de bovenstaande foto te zien is), maar het is gelukt en ik heb het filmpje inmiddels opgenomen. Nu alleen nog editten.
Tijdens het swatchen van de Sand' Sation lakjes die ik had mee genomen kwam ik tot een verschrikkelijke ontdekking. Kijk het kwastje, bah! Veel te plat en breed en daarbij verkeerd afgesneden. Wat een verschrikking. Super zonde, want het is een prachtige sandlak die zeker niet onderschat mag worden. Ik was er zo van geschrokken dat ik per direct gestopt was met het swatchen van de lakjes en het gewoon met jullie moest delen. Ik ben ook even nog niet verder gegaan met swatchen. Wat een trauma zeg! 
Jeej een kleine mijlpaal in mijn blogcarrière. Ik blog dan al twee jaar, maar niet iedere dag. Dit is eigenlijk pas een beetje sinds de laatste tijd en het werk heeft me beloond door 100 volgers te krijgen op instagram. Dat moest ik natuurlijk delen met jullie en doordat ik al wist dat ik het binnenkort zou bereiken, had ik producten gekocht voor een winactie die deze week online komt. Houd mijn blog in de gaten!
Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Dat is waardoor mijn liefde voor nail art is ontstaan. Twee keer per jaar wordt er in Uttrecht de Beauty Vakbeurs georganiseerd voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en studenten. Echter zijn er ook kappers, pedicures, masseurs e.d. welkom. Eigenlijk iedereen die in de uiterlijke verzorgingsbranche werkt. Ik ga met mijn zusje op zondag naar de beurs en daar heb ik erg veel zin in. Wellicht kom ik jullie tegen, laat me weten of jullie ook gaan.


Dat was mijn week, genoeg te doen en genoeg gedaan. Een leuke week, dat kan ik zeker zeggen. Laat een berichtje achter als je wil en vertel mij hoe jouw week is verlopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten