maandag 17 maart 2014

15x.... French Tip Designs

Vanaf vandaag heb ik weer een nieuw artikeltje voor jullie. Deze reeks aan nieuwe artikelen hebben iets weg van 'Inspiring Pictures', maar het is net iets anders. Bij het artikel inspiring pictures laat ik jullie vooral afbeeldingen zien van een bepaalde categorie waar je inspiratie uit kan opdoen. In dit artikel laat ik jullie 15 afbeeldingen zien van een bepaald ontwerp. Laat me weten wat jullie hiervan vinden en of jullie dit vaker willen zien!


15x..... French Tip Designs
We het inmiddels allemaal. Dat leuke mooie witte randje aan het uiteinde van je nagels, zodat je nagels er mooi verzorgd uitzien zonder al te veel nagellak te gebruiken. De French Manicure is inmiddels een bekend fenomeen en je komt er niet meer onderuit. Al vrij snel gebruik je deze techniek, of je het nou in de gaten hebt of niet. Wist je bijvoorbeeld dat je, naast de klassieke French Manicure, nog veel andere soorten hebt? Vandaag laat ik er 15 aan jullie zien en jullie mogen oordelen wat jullie ervan vinden.

1)
Dit is zoals we hem kennen. Nude op je nagelbed en een mooi wit randje op je nageluiteinden, hierdoor krijg je een zeer mooie en verzorgde uitstraling op je handen. 

2)
En wat dacht je van felgekleurde tips? Ook leuk, vooral in de zomer of als je een gekleurde huidskleur hebt misstaat het zeker niet. 

3)
Wil je een French Manicure, maar geen witte kleur en houd je niet zo van veel kleurtjes op je nagels? Dan is de bovenstaande mogelijkheid misschien wel jouw oplossing voor je nagels. Gewoon, één kleurtje uitkiezen en deze gebruiken op al je nagels. Mooi en vrolijk en door dat ene kleurtje te gebuiken toch net even anders dan anders.

4)
Sommige anderen houden niet zo van die standaardvorm, dus doen ze het maar op deze manier. In een soort 'V-shape' en dan ook nog eens een andere kleur. Gewaagd, maar het heeft wel wat.

5)
En deze dan? Er zitten geen regels vast aan de French Manicure, behalve dat je een zichtbaar streepje moet hebben aan het uiteinde van je nagels. Degene die deze bedacht heeft was in een zeer creatieve bui. Erg leuk!

6)
Deze lijkt wellicht op afbeelding nummer 3, maar als je goed oplet zie je dat deze anders is. Daar waar de vrouw op afbeelding vier gekozen heeft voor twee verschillende kleuren, heeft deze vrouw gekozen voor twee nagenoeg dezelfde kleuren en ook nog eens een glitterlaagje erover heen. 

7)
Een French Manicure in één kleur? Ja, dat is ook nog eens mogelijk. Op bovenstaande foto zie je het resultaat van het idee wat deze dame had bedacht. Wat heeft ze gedaan? Simpel weg één kleur gebruikt en op haar nagelbed een mate topcoat aanbrengen voor ze het Franse streepje aanbracht op haar nagels.

7)
Om nog even in de gekleurde French Manicure-stijl te blijven, wat dacht je van deze? Een dubbele French Manicure. Het oogt vrolijk en het voegt net even wat bijzonders toe aan je nagels. 

8)
Mooie nagels hoeven niet ingewikkeld te zijn. Dat is bij deze French Manicure duidelijk te zien. De bloemetjes die je op haar nagels ziet zijn hoogstwaarschijnlijk stikkers geweest. Ook leuk bedacht!

9)
Hier zie je twee stijlen in één. Een puntige French Manicure, verwerkt met nail art. Niet helemaal mijn ding, maar met die glitters op het randje en dat ene steentje is het wel weer ongelooflijk schattig!

10)
Bron
Op al je nagels French Manicure? 'No Way, José'  zal deze vrouw wel gedacht hebben toen ze haar beide ringvingers liet oppimpen door deze zilvergekleurde rhinestones. Door de rest van haar nagels neutraal te houden staat dit erg mooi.

10)
Dit ontwerp zou ik zo op mijn nagels dragen. Je kan natuurlijk makkelijk meerdere kleuren met elkaar combineren op je nagels. Dit vind ik overigens ook een prachtig ontwerp voor als je gaat trouwen.

11)
En deze vind ik ook erg leuk en origineel bedacht. Geen standaard lijntje op je nagels, maar een prachtige witte veer op de plaats waar het streepje thuis hoort.

12)
Een nail art gecombineerd met French Manicure, zien jullie hoe ze dat gedaan heeft? Dezelfde kleur van de French Manicure in een nail art verwerkt waardoor het niet meteen opvalt, maar je het toch ziet dat het gaat om een French Manicure. Ook bijzonder dat ze haar duim leeg gelaten heeft.

13)
Wie zegt dat French Manicure saai is, heeft deze afbeelding nog niet gezien. Hoe leuk is deze nail art gemaakt met Polka Dots?

14)
Deze dame heeft haar French Manicure ontzettend leuk verwerkt in een nail art. Heel toepasselijk en zelf zou ik er zeker niet opgekomen zijn om het op deze manier te doen.

15)
En om de 15x af te sluiten heb ik deze nog voor jullie. Een gekleurde French Manicure met glitters erover kan ook erg leuk en vrolijk zijn. 


Laat me weten welke French Manicure stijl jouw favoriet is en welke jij zou willen dragen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, maar om ze allemaal hier neer te zetten ben ik nog even bezig! Laat me ook even weten wat jij van deze nieuwe reeks vindt.

3 opmerkingen:

 1. Leuk artikel, mag van mij wel vaker hoor! :)
  (P.S. Ik vind dat je tekst wat moeilijker leesbaar is door je lettertype, ik weet niet of dat op mijn laptop zo is of bij iedereen, maar het is erg klein en schuin waardoor ik het altijd aanpas).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet zeggen dat ik het nooit eerder gehoord heb en ik het zelf ook niet heb. Wat voor systeem gebruik? Dit is namelijk gemaakt op Windows '07. Misschien dat het daar mee te maken heeft?

   Verwijderen
 2. Hele leuke french tip designs! Ik speel er ook vaak mee! Heb al verschillende designs gemaakt! Blijft leuk en je kan er al kanten mee op!
  Ps bij mij is de tekst vrij normaal en goed leesbaar. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen