dinsdag 31 december 2013

Overige: Overzicht Nail Arts 2013

Dit jaar was een heel hectisch en druk jaar en is voorbij gevlogen, kunnen jullie je het nog herinneren dat ik vorig jaar rond deze tijd met mijn arm in het gips zat? Dat dit alweer een jaar geleden is zeg, jeetje! Wat gaat de tijd toch snel. Ook behaalde ik mijn diploma als allround schoonheidsspecialiste en kreeg ik een baan aangeboden op mijn stageplek, mijn blog wordt steeds drukker bezocht en zag ik mijn familie uit Australië weer. Kortom, 2013 was echt mijn jaar en om deze af te sluiten heb ik voor jullie (net als vorig jaar) een overzicht gemaakt van allerlei Nail Arts en NOTD's van 2013. Het zijn er niet superveel, maar dat is niet zo gek ook. Dat heeft er mee te maken dat ik de eerste twee/drie maanden niks kon doen door mijn arm die was gebroken en door drukte. Ook zal ik per maand mijn mooiste nail arts laten zien! 

Overige: Overzicht Nail Arts 2013
In tegenstelling tot vorig jaar heb ik dit jaar wat minder nail arts en NOTD's gemaakt. Ik heb het dan ook erg druk gehad en veel gedaan dit jaar, mijn voornemen voor volgend jaar is om weer meer tutorials te maken en NOTD's. De foto's die je ziet zijn ook op mijn privé facebook terecht gekomen en zullen jullie niet op mijn blog voorbij hebben zien komen, maar toch wel even leuk om te laten zien!

-januari-
In januari maakte ik  deze NOTD met studs. Ik was gek op studs en gebruikte ze vrij vaak, de laatste tijd een beetje weggezakt. Misschien toch maar weer eens gaan gebruiken? 
Ook maakte ik op mijn eigen pagina een foto van deze nagel waar ik aan het oefenen was voor de One-Stroke techniek. Sindsdien heb ik nooit meer zo'n mooie gemaakt als deze, toch wel wat vaker oefenen deze techniek. Je kan er prachtige nail arts mee maken.

-februari-
Februari was wat rustiger voor mij met Nail Arts. Die maand concentreerde ik me op mijn herstel van mijn arm en inhalen met school. Toch nam ik de tijd voor een Valentijnsdag nail art. Op zich best een leuk resultaat geworden. 

-maart-
In maart was ik bezig met een stamping nail art. Ik ben eigenlijk best wel heel erg trots op deze! Ik vond de kleurencombinatie erg mooi gekozen en alles paste perfect bij elkaar. Goed voor in de zomer of in de lente, maar ook voor de want koudere dagen zoals nu!
-april-
In tegenstelling tot de voorgaande maanden, was april voor mij wel een topmaand wat betreft de nail arts. Ik had voldoende tijd om creatief bezig te zijn en had ook genoeg inspiratie. Zelf vind ik deze twee de leukste, ze kosten even wat tijd maar dan heb je ook wel wat.
-mei-
In mei was het duidelijk druk als je ziet dat ik er maar eentje gemaakt was, dit was een nail art op verzoek van een vriendin van mij om eens wat uit te proberen. Op zich wel grappig, maar niet een van mijn beste nail arts.

-juni-
In juni plaatste ik deze twee zeer vrolijke nail arts. Valt het jullie op dat ik in de zomer erg neig naar het ombre-effect? I love it! Die blauw/witte nail art is overigens ook prima te dragen in de winter door deze combinatie.

-juli-
In juli was het weer tijd voor wat simpelere tutorials. Ik plaatste deze super girly foto en deze nail art tutorial van de dierenprintjes waar ik zelf erg blij mee ben!

-augustus-
Dit is de nail art die ik het mooiste vind gemaakt dit jaar. Alles klopt gewoon! Ook hiervan staat een tutorial online op mijn blog. Kijk hoe vrolijk en zomers, maar tegelijkertijd ook rustig en klassiek!

-september-
In september plaatste ik deze twee nail arts, eentje die freehand en super fel is. De ander die juist wat zachter is en gestempeld is, vind het een grappige combinatie om zo naast elkaar te plaatsen!

-oktober-
In oktober plaatste ik deze tutorial voor dierendag, ik ben hier ook erg trots op. Kijk hoe schattig het konijntje is geworden!

-november-
Ook maakte ik deze mosaic nail art in november. Ik ben ontzettend lang bezig geweest met het filmen hiervan, maar inmiddels is deze al bijna 600x bekeken in een zeer korte tijd. WOW! Super bedankt hiervoor en ik heb er van genoten om het te filmen.

-december-


In december plaatste ik alleen deze nail art, geïnspireerd door de huidige trend van Catrice (Feathers&Pearls). Ik vind hem erg feestelijk en leuk geworden. Zeker geschikt voor de feestdagen!
Zo dat was weer een overzicht van dit jaar. Ik had besloten alles in één artikel te doen, omdat ik minder nail arts had te laten zien dan vorig jaar. Ik hoor natuurlijk al te graag van jullie wat jouw favoriet is uit deze nail arts en wat jij zelf natuurlijk gecreeërd hebt waar je erg trots op bent!

3 opmerkingen:

  1. er zitten echt leuke tussen! gelukkig nieuwjaar :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, je hebt echt talent! Ik hoop dat je nog veel meer leukere nail arts maakt in 2014. :)

    BeantwoordenVerwijderen