zaterdag 28 december 2013

Overige: Today is my birthday!+Winactie [gesloten]

Vandaag, vrijdag 28 december rond 17.15, 22 jaar geleden kwam ik ter wereld. Ja lieve lezers, jullie lezen het goed! Vandaag ben ik jarig en ben ik alweer 22 geworden! WOOW! De tijd gaat zoooo snel voorbij. Ik kan me nog herinneren als de dag van gisteren dat ik door de deuren liep van de eerste dag op de Middelbare school, inmiddels ben ik al klaar en ben ik aan het werk... Best wel maf om je dat ineens te realiseren!Wat staat er voor mij te wachten vandaag? Ik heb al een aantal leuke cadeautjes gekregen en er is al voor mij gezongen. Voor de rest ga ik het verder niet echt vieren, want ik krijg vandaag familiebezoek uit Australië die ik al een heeeeeeleeee lange tijd niet meer gezien heb en om dan mijn verjaardag te vieren is ook weer een beetje raar. Daar houdt het echter niet bij op, want voor mijn lieve en trouwe lezers heb ik een aantal leuke winactieproducten verzameld en heb ik een aantal leuke winacties voor jullie klaar staan. Vandaag ga ik beginnen met de eerste en de winacties zullen dezelfde dag gesloten worden. Je kan voor de winacties mee doen tot en met 18-01-14 tot 23.59  (LET OP: Datum verzet vanwege verschillende redenen vond ik het logischer de winacties op de zelfde dagen stop te zetten. Exacte datum is dus: 25-01-14) dan zullen ze gesloten worden en zal ik een winnaar uitkiezen. Je kan trouwens niet alles winnen, omdat het voor iedereen leuk moet blijven.

Winactie 1:
Voor de eerste winactie heb ik voor jullie een aantal favoriete glitterlakjes van dit jaar voor jullie opgespaard voor deze winactie. Wat kan je precies winnen?
- NYC: 010, Top of the Gold
- NYC: 005, Red Hot (Smoky Topcoat)
- Maybelline Color Show: Brocades; 219, Foil Flash

- Maybelline Color Show: Brocades; 220, Knitted Gold
- Maybelline Color Show: Brocades; 222, Beaming Gold
- Maybelline Color Show: Brocades; 224, Rosy Rosettes

Wat moet je hiervoor doen?
- Volg mij op bloglovin (zie link in de menubar rechts) en vertel me hoeveelste liker je bent en wat je naam eventueel is.
- Laat een comment achter dat je meedoet.
Wat kan je doen om extra kans te maken?
- Als ik dit bericht op facebook gedeeld heb, dit delen en/of liken en/of reageren.
- Mij op youtube volgen (myfantasticnails).
- Mij op instagram volgen: @myfantasticnails.


Wanneer ik de winnaars bekend maak weet ik nog niet, maar dit zal wellicht in de eerste week zijn dat de winacties stoppen. Dus doe vooral mee en succes met winnen!7 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat een mooie lakjes heb je uitgezocht als prijs..super. Ik volgde je al op bloglovin, facebook en instagram (margriet kuper/ jufmargriet is mijn naam)
  Ik ben de 1e liker op bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy birthday! Ik doe heel graag mee. :) Ik heb je Facebook pagina geliked onder de naam VillaBeauty en ik volg je ook op Bloglovin'. Als extra heb ik je ook op Instagram gevolgd, daar heet ik @summervxo. Ik was de 3e liker van het artikel op Bloglovin'.

  Succes met het uitkiezen van de winnares!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy birthdaaay!!
  Ik doe mee, ik volg je op bloglovin en heb het Artikel geliked (liker nummer 4)
  Verder heb ik je gevolgd op facebook (met Fabulous Polish.) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel te laat om je nog een fijne verjaardag te wensen! sorry! Maar ik doe wel graag mee, ik volg je op bloglovin (5de liker) facebook, instagram en youtube.

  mijn mail is contact@mimes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'm in! Ik denk dat ik de 66ste volger ben, kan dat? :)
  Anyway: a very happy bday!! Geniet er van:)

  Liefs,
  Marlies - www.goldenmirrorsandpinkbows.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lakjes!! Ik volgde je al op bloglovin, maar ik heb helaas geen facebook... (is dat erg?)
  Ik ben wel op je geabonneerd en volg je op instagram :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke prijs! Gefeliciteerd :)
  Ik heb je facebook pagina geliked: Justnailpolishes justnailpolishes
  Ook volg ik je op bloglovin en heb ik het artikel geliked. Weet niet meer de hoeveelste liker ik was. Ik volg je ook op instagram: Justnailpolish.
  En ik ben je zojuist gaan volgen op youtube: Justnailpolishes Kim
  Ik ga duimen! want deze mooie lakken mis ik nog :)

  BeantwoordenVerwijderen