zondag 15 december 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 49

Week 49?! De tijd gaat heeeel erg snel! Het is inmiddels week 50, dus dat betekent dat ik weer een overzicht kan laten zien van de afgelopen week (week 49 dus). Kijk mee naar de foto's die ik dit keer gemaakt heb voor jullie.


Get To Know Me: Instagram, Week 49
Vorige week was een week waarin we (nog een keer) Sinterklaas vierden, liet ik jullie mijn cadeautjes zien, was Harry Potter op tv en kreeg Essence nieuwe imageplates in hun assortiment. 

Nadat ik op donderdag Sinterklaas had gevierd bij de familie van mijn vriend, gingen we dit keer Sinterklaas vieren op zondag bij mijn eigen familie. Mijn zusje werkt bij de Multivlaai en had twee heeerlijke vlaaien mee genomen, waarvan deze bananenvlaai er eentje van is. Ik vind deze zoooo ontzettend lekker. Hij heeft ook een hele aparte, zachte maar krokante bodem die bedekt is met suiker en de rest van de vlaai is juist lekker fris. Love it!
.
Later die dag liet ik jullie zien wat ik had gekregen van Sinterklaasje! Naast wat snoepgoed, kreeg ik ook nog een ketting, ring, opbergpotjes, een houder voor je mobiel, een potje glitters, de film 'What To Expect When Your Expecting', een oogschaduwdoosje voor Smokey Eyes en Sinterklaas moest mij wel heel goed kennen om maar één dubbel nagellakjes te kopen. De rest had ik nog niet! Ook nog een heeeel erg leuk Nail Art Boek cadeau, waarvan jullie al een artikel online hebben zien komen. Een leuke tip voor meiden die niet weten wat ze moeten vragen voor de Kerstdagen, maar wel van nagellak houden!
Maandag was ik bezig met het maken van foto's voor de nieuwe LE van Catrice, die Sequins zijn zoooo ontzettend mooi! Deze zijn zeker een must-have. Mocht je de review gemist hebben, klik dan hier!
En in de avond keek ik mijn favoriete filmserie: Harry Potter and the Deathly Hallows P1. Ik kan echt zeggen dat ik een fan ben van Harry Potter, voor degene die het nog niet wisten. Ik was altijd iemand die alle films en boeken wel 100x gelezen had! Haha:).
Voor hetzelfde artikel van Catrice bedacht ik me dat het leuk zou zijn een bijbehorende nail art te maken. Zie hier het eindresultaat. Ik heb het filmpje inmiddels al opgenomen, dus de tutorial zullen jullie spoedig online zien komen!
Nog meer leuk nagellaknieuws! In de winkels zag ik de nieuwe Metal Glam Trend Editie liggen van Essence en moest ik de topcoat natuurlijk hebben. Ik nam er twee mee, maar kwam er thuis pas achter dat er een van de twee helemaal niet meer werkte. Deze was dik en opgedroogt, dus toen ik de volgende dag hem wilde ruilen waren ze alweer uitverkocht. Helaas! Gelukkig had ik er twee gekocht, waardoor ik alsnog eentje heb. Ook kwam ik erachter dat Essence nieuwe imageplates heeft in de collectie, ze zien er erg leuk uit en zijn zeker de moeite waard om te kopen! Ook hiervan staat al een Preview online.
De rest van de week had ik vrij weinig tijd gehad om foto's te maken, vooral door werk. Daarom besloot ik dat het me wel leuk leek om een foto maken van de Kerstboom in onze staat. Kijk hoe leuk! 
De rest van de dagen heb ik gewerkt, gisteren had ik nog een  gezellige avond met vrienden en daarna een verjaardag. Super gezellig!


Al met al weer geen week gehad waarbij ik stil heb gezeten, maar dat is niet erg en ik vind het eerlijk gezegd eigenlijk alleen maar leuk. Op die manier heb je nog wat te vertellen! Hoe is jouw week verlopen?
P.S. mocht je mij nog niet volgen op instagram: @myfantasticnails en ik volg altijd terug. Bedankt voor alle 86 volgers die ik nu al heb, jeeej!

2 opmerkingen: