maandag 2 december 2013

Shoplog: Kruidvat 1+1 Actie

Aangezien ook ik het niet kon laten om even wat dingetjes te halen (zie: nagellak) bij de Kruidvat toen er een leuke 1+1 gratis actie was. Helaas kon ik zelf die avond niet gaan en stuurde ik mijn vriend erop af (die zonder tegenzin ging) om wat dingetjes te halen. Ik heb serieus waar het liefste vriendje ooit, eerst die OPI lakjes en nu dit. Superlief<3. 


Shoplog: Kruidvat 1+1 Actie
Op zich heb ik niet veel gevraagd, gewoon een aantal lakjes die nodig waren en een paar leuke nieuwe lakjes. Zo kun je onder andere op de foto de volgende lakjes zien: 1) Essence, 001 Stamp Me! White; 2) Essence, 002 Stamp Me! Black; 3) Essence, Nail Art Striper: 14 Glitter Crush; 4) Essence, 149 Hello Marshmellow; 5) Essence, 138 L.O.L.; 6) NYC Smoky Topcoat: 005 Red Hot; 7) NYC Smoky Topcoat: 006 Green Day en 8) NYC Smoky Topcoat: 010 Top Of Gold.

Essence
Van Essence heb ik vooral nagellakjes gekocht die ik echt 'nodig had'. Dit zijn kleurtjes die ik vaak gebruik of kleurtjes die gewoon erg handig zijn (zoals de stamping lakjes). Ik zal jullie laten zien wat ik allemaal gekocht heb.
Essence: 001, Stamp Me! White

Normaal gesproken gebruik ik de witte lak en zwarte lak van de Action. Deze vind ik heel erg fijn, vooral doordat ze zeer betaalbaar zijn en erg gepigmenteerd. Helaas zijn deze vrij snel op en mijn lakjes ook, daarom moet ik een alternatief gebruiken en heb ik de lakjes van Essence gehaald. Die zijn trouwens ook prima. Deze kost €1,69 per stuk en heeft een inhoud van 5ml. Hij droogt overigens matte op, maar met een topcoat wordt deze glanzend. De imageplate die ik heb gebruikt is overigens BM-404 van BundleMonster en dat het stempelen niet helemaal gelukt is, komt vooral door mijn ongedul bij deze foto. Sorry!
Essence: 002, Stamp Me! Black
En aangezien mijn zwarte lak ook bijna op is (die van de Action is trouwens veruit de best dekkende zwarte lak ooit), had ik er hier ook eentje van nodig. Ook deze kost €1,69 en heeft een inhoud van 5ml. Prima om te gebruiken voor stamping.  Ook deze droogt matte op.
Essence: Striper; 14, Glitter Crush
Deze striper is bij de laatste wisseling van dit jaar erbij gekomen. Ik vond hem er erg leuk uitzien, maar ik was er nooit erg in geïnteresseerd en aangezien ik een even aantal wilde hebben, had ik deze gehaald. Wel was ik bang dat de glitters niet goed zouden dekken. Op zich valt het nog wel mee, maar ik ben niet mega onder de indruk van de dekking. Het is wel een erg leuke striper voor een nail art. Deze kost ook €1,69 voor een inhoud van 4ml.
Essence: 138, L.O.L.
Dit is een van mijn favoriete Essence Colour&Go kleuren. Waarom? Simpel, het is een mooi groene lak die bijna volledig dekt in één laag. Perfect voor stamping nail art en ik heb er al eentje bijna opgemaakt. Vandaar dus dat ik een nieuwe kocht. Deze kost €1,69 met een inhoud van 8ml. De linkerfoto heeft slechts één laag en de rechtse foto twee.
Essence: 149, Hello Marshmellow!
Toen mijn vriend dit lakje haalde, dacht ik in eerste instantie dat hij de verkeerde had gehaald aan de hand van de kleur van de lak te zien. Dus ging ik kijken naar de naam en naar het andere lakje met dezeflde en bleek het wel dezelfde nagellak te zijn, maar is de formule veranderd. Daar houd ik dus totaal niet van, zo zonde om iets te veranderen dat al goed is van zichzelf! Doe dan een compleet nieuw lakje, Nee, wat mij betreft koop ik deze nagellak niet nog een keer. Nee niet met deze formule, de dekking vind ik trouwens ook echt waardeloos. Hij is vrij sheer en dat vond ik van de vorige versie niet. Erg jammer! Net als de bovenstaande lak kost ook deze €1,69 met een inhoud van 8ml.

N.Y.C.
Van het merk NYC heb ik ook nog een aantal lakjes laten halen. Deze zijn afkomstig uit de 'Special Effects' serie en zoals het je waarschijnlijk al doet denken zijn dit lakjes met een special effect finish. Een aantal afkomstig uit de 'Rock Muse' collectie en een aantal bijzondere. Ik heb er twee van de Rock Muse 'Smoky Effect' collectie en een speciale.
005: Red Hot
Red Hot is denk ik wel de meest bijzondere lak die ik tot nu toe zo'n beetje gezien heb! Kijk toch eens wat een glitter explosie. Een perfecte lak voor kerst door de variatie aan vorm en glitter. De lak bevat miniscule kleine rode glitters als basis en daar doorheen zitten vrij grote ronde zilveren glitters. Love it! Ik heb alleen wel een klein minpuntje aan deze lak De lak is heel erg vloeibaar waardoor het snel van je nagels afloopt, ook zijn de grove glitters iets lastiger te verspreiden. De lak kost €2,49 voor een inhoud van 9ml.
006: Green Day
Ook deze lak vond ik er erg speciaal en leuk uitzien. Hij deed me heel erg denken aan de originele 'Rock Muse' lak. Die lak had een donkere basis en gaf echt een smoky-effect op de nagels (in tegenstelling tot de bovenstaande). Met dit in mijn gedachten probeerde ik de lak uit op mijn nagels. Ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben door deze lak. Natuurlijk verwacht ik dat de lak vooral heel donker is en weinig glitters bevat, maar ik had wel meer van de kleur groen verwacht. In tegenstelling tot alle andere foto's van glitters zonder basislak heb ik dan ook besloten een tweede laag aan te brengen. Zoals je ziet is de de gelijkmatige verspreiding van de lak is erg ongelijk. Daar ben ik ook niet echt een erge fan van. Ik weet niet of ik deze nog een keer zou kopen, jammer. Hij zag er wel erg mooi uit! Over een donker(groene) basis vind ik hem overigens wel weer heel erg mooi. Ik heb een gemend gevoel over deze lak.
010: Top Of The Gold
Deze lak deed me direct denken aan een goedkopere versie van 'Man With The Golden Gun'. Wellicht is ondertussen iedereen bekent met deze (helaas) al te dure, Limited lak. De lak deed me er vooral aan denken doordat het een transparante basis heeft met goudkleurige grove glitters. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar deze lak!
In tegenstelling tot de vorige lak ben ik zoooo enthousiast over deze lak. Waaaauw! Als je van glitters houdt net als ik, dan MOET je deze in huis halen. Ik vind hem zooo mooi. De lak dekt goed, verspreid mooi en egaal en droogt ook ontzettend snel.


Dit was weer mijn shoplog voor deze keer! Ik vind de kersperiode echt ge-wel-dig. Vooral vanwege de enorm leuke glitterlakken. 
Voor alle swatches heb ik één laag gebruikt, tenzij anders wordt vermeld en als basiskleur heb ik gebruik gemaakt van NYC 'Shinning Shoes' (nr046). Wat vind jij van deze lakjes en wat heb jij gehaald tijdens deze actie?

6 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes! Jammer van dat roze lakje van Essence, hij is inderdaad erg sheer..
  En wat lief dat je vriend ze ging halen, mijne zou echt wel met de verkeerde lakjes thuis komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, om dat probleem te voorkomen heb ik een lijstje gemaakt met de namen en het merk, maar mijn vriend is inmiddels net zo op de hoogte van alle nagellak als ik , hahahahah:D Dus daar had ik alle vertrouwen in:).

   Verwijderen
 2. Die hello marshmallow heb ik ook, tegelijk met de oudere variant XD stond ook ff raar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe aankopen! Vind de glitterlakken van NYC helemala het einde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakken! Ik wil nu Top of the gold toch wel erg graag hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen