zondag 1 december 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 47

Deze week was ik lekker een weekje vrij, ging ik uiteten met mijn vriend en daarna ook nog een keer met een vriendin, maar ben ik ook nog leuke sinterklaascadeautjes gaan inkopen. Nieuwsgierig naar mijn foto's? Stay Tuned!

Get To Know Me: Instagram, Week 47

 Door de vrije week ben ik in staat geweest dingen te doen die ik anders niet had kunnen doen, maar heb ik ook erg leuke dingen gedaan. Kijk mee naar mijn week.

Zondag plaatste ik na mijn instagrampost deze foto van mijn nieuwe NYC lakjes. Ik denk dat de meeste van jullie hier wel nieuwsgierig naar zijn. Binnenkort komt er een shoplog+review online!
Op maandag kregen jullie deze sneek peak te zien van mijn nieuwe banner. Ik had gezegd 'Een sneek peak voor mijn nieuwe Banner!!' maar ik bedoelde Lay-Out. Ja meiden, jullie lezen het goed. Binnenkort zal de Lay-Out enigszins wat veranderen. Waarom? Omdat ik merk dat mijn blog de laatste tijd best wel wat bekender aan het worden is en ik wilde weer eens iets anders, gewoon iets professioneels. Iemand die ik ken heeft deze banner gemaakt en ik ben er erg blij mee.
Op maandag ging ik met mijn vriend uit eten. Dit was nog steeds voor het vieren dat we een maand geleden vier jaar samen zijn. Helaas waren we beiden niet tot de mogelijkheid gekomen om eerder iets te doen. Vandaar dat we lekker gingen wokken en zo zag mijn maaltijd eruit. Yumm!
Op dinsdag was ik bezig met het maken van een nieuw artikel en foto's. Deze striper van Essence vind ik erg leuk.
Ook nam ik diezelfde dag een filmpje op. Inmiddels is deze al op youtube zien. Deze wordt erg goed ontvangen door iedereen, bedankt!
  
Woensdag ging ik naar de Kruidvat om even wat nodige spulletjes te kopen. Toen zag ik dat ze op de Maybelline-producten 1+1 gratis hadden en aangezien de Color Show nagellak al niet duur is (€4,-) kocht ik de nieuwe collectie genaamd 'Brocades' met allemaal glitters. Love them!
In de avond ben ik nog met een vriendin van mij uit eten gegaan bij het berenrestaurant in onze stad. Daar hebben ze een speciaal toetje dat alleen verkrijgbaar is en is zooo ontzettend lekker. Dit ijsje heet 'Coupe Vlaardingen' en heeft Vanilleijs, Kaneelijs, Caramelsaus en..... Ijzerkoekjes! I love deze koekies. Dit is dé specialiteit van onze stad en zeker een aanrader als je in de buurt van Schiedam of Rotterdam bent.
Donderdag zag ik dat onze konijn er wel heel lui bij lach. Wat een schatje is het toch. Het is een Nederlandse Dwerg Hangoor.
Verder ging ik op donderdag naar de Big Bazar en Action om Sinterklaascadeautjes te kopen. Toen kwam ik zelf thuis met deze lakjes, pretty!! Ik houd van Kerstcollecties (ik had uiteraard de cadeautjes wel nog gehaald).
Laat in de avond (ik geloof rond een uur of elf) keek ik deze film nog op net vijf. Deze heet 'Just My Luck' en zal wellicht bekend zijn onder de meeste meiden. Ik vind hem zo leuk en ik kan me nog herinneren dat ik hem in de bios heb gezien. Chris Pine vind ik echt een geweldig leuke acteur!
Vrijdag ging ik verder met het maken van de foto's van de shoplog die (waarschijnlijk) morgen online komt. Tijdens het swatchen kwam ik op deze combinatie, heeeel apart.
Gisteren had ik heel de dag gewerkt en in de avond ga ik naar mijn vriend. Op zijn computer bekeken we een filmpje van Cutepolish en aan het einde kregen we dit te zien, hahaha! 
Vandaag, 1 december heeft de hele wereld het droevige nieuws inmiddels al te horen gekregen. Een van mijn favoriete acteurs van 'Fast&Furious' is gisterenmiddag overleden in een auto-ongeluk. Dan heb ik het, helaas, over Paul Walker. Vanochtend werd ik dus wakker met dit droevige nieuws. R.I.P. Paul Walker, ik vind dit dus echt doodzonde! Hij was een geweldige acteur.


Deze week heb ik genoeg leuke dingen gedaan, ik moet wel zeggen dat deze dag toch wel echt heel droevig is. Ik denk dat de hele wereld wel stil zal staan bij zijn dood. Ik in ieder geval wel! Voor de rest heb ik wel een leuke week gehad, hoe is jouw week verlopen?

2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk om te zien! En inderdaad, deze dag is wel droevig met dat nieuws...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om de foto's te zien! Alleen het nieuws van vandaag is dan weer een behoorlijke domper..

    BeantwoordenVerwijderen