maandag 16 december 2013

Preview: Catrice LE, Celtica

De review van Feathers and Pearls is nog maar net online gekomen, of de volgende Limited Editie is alweer bekend van Catrice. Dit keer heet de Limited Editie 'Celtica' kijk mee naar wat Catrice nu weer voor leuks in de winkels zal hebben liggen. 


Preview: Catrice LE, Celtica
Als ik denk aan het woord Celtica dan denk ik aan bijzonder, apart en mooi. Als ik zo kijk naar de bovenstaande afbeeldingen denk ik dat de make-up dit ook zal zijn en veel roze en blauwe tinten zal hebben, die vooral zacht zullen zijn. Ik ben wel benieuwd naar de rest van deze collectie!
Het bekende Sneak Peek filmpje staat uiteraard ook weer online. Volgende hebben wie dat ding die ze op hun schouder dragen, al wel eens eerder in een filmpje gezien? Nu nog steeds zie je weer dat roze en blauw! 
Ik moet zeggen dat ik het roze nagellakje en de flakies er wel heeeeel gaaaf uit vind zien! Wat ik alleen wel erg jammer vind van Catrice, dat ze vrijwel altijd dezelfde kleurtjes nagellak uitbrengen alleen dan een tintje lichter of donkerder of met meer blauw, minder blauw etc. Dat vind ik wel echt een nadeel, maar wie weet!
Om heel eerlijk te zijn moet ik bij deze collectie sterk denken aan 'Candy Shock' van vorige lente/zomer. Beetje jammer! Bij drie van de vier lakjes zie ik een lichte shimmer erin zitten wat het dan iets specialer maakt. De nagellakjes gaan €2,79 per stuk kosten en de namen zijn:
1) C01, Paralilac
2) C02, Pinkadoxa
3) C03, Love, Peach & Harmony
4) C04, LOVEnder
De namen vind ik dit keer wel erg spreken en passen goed bij de kleurtjes. Overigens vind ik het wel weer erg leuk dat ze een collectie gaan uitbrengen met een zilveren dop!
Na het grote succes van de sequins van afgelopen Limited Editie, brengen ze nu een leuk potje Flakes aan. Deze zijn lichtroze en schijnen door, maar dat geeft een erg mysterieus effect op de nagels. Ik moet zeggen dat ik deze sowieso in huis ga halen! Deze gaan, net als de sequins, €2,99 kosten. Deze zal heten:
1) C01, Pinkadoxa 
Het was te verwachten dat Catrice alles wat dezelfde kleur heeft, dezelfde naam zou geven. Jammer, want ik houd er juist wel van als ze allemaal afwisselen.

Catrice 'Celtica' zal vanaf halverwege december tot en met halverwege januari in de winkels liggen.
Ik heb helaas nog geen display-afbeelding kunnen vinden, dus als ik deze vind zal ik hem er bij zetten. Wat vinden jullie van deze collectie? En vind jij het, net als ik, ook zo jammer dat Catrice telkens met dezelfde soort kleuren nagellak uitkomt? 

3 opmerkingen:

 1. Oeh! Die sequins zien er wel pretty uit! Maar het is inderdaad wel jammer dat catrice steeds met dezelfde kleuren nagellak af komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had deze in Duitsland gezien, ik vond de kleurtjes erg standaard (de peach wil ik denk ik wel halen trouwens, ik ben gek op peachy kleuren!).
  De flakies kon ik niet bekijken, want het doosje en de deksel waren niet transparant :O Maar ze zien er hier leuk uit!
  Ik ga denk ik alleen de peach kleur halen en misschien de flakies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oehh ik ga zeker weten goodies van deze collectie scoren! wel gek dat 'ie nu al te krijgen zou moeten zijn terwijl de feathers & pearls collectie er net twee weken is :O

  BeantwoordenVerwijderen