zondag 8 december 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 48

Deze week was weer lekker een drukke week. Inkopen doen voor Sinterklaas, Sinterklaas vieren, werken en werken, maar ook bloggen. Genoeg te doen dus deze week, kijk mee naar hoe mijn week is gelopen!

Get To Know Me: Instagran, Week 48
Deze week heb ik veel afwisselende foto's voor jullie. Van nagellakjes tot leuke tv-programma's tot sinterklaas. Neem een kijkje in mijn leven.
Zondag had ik eind van de middag erge hoofdpijn en voelde ik me niet zo goed, ik lag die dag vooral op bed tv te kijken en kwam ik dit interessante TV programma tegen op RTL4. Dit programma heet LifeIsBeauty en is echt heel erg interessant. Dit keer kwam het thema 'Acne' voorbij en zoals sommige van jullie wellicht weten ben ik gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en ben ik gespecialliseerd in in acne, maar ik kon hier dus nog een hoop dingen van leren. Erg interessant!
Wat betreft de collecties die in de Kerstperiode uitkomen, dan is dat wel echt mijn periode. Ik houd van glitters en kan glitter nagellakken nooit weerstaan. Deze kwam ik tegen bij de Big Bazar (Gun Metal) en vind ik een van de mooiste die ik dit jaar heb gekocht en dat voor €1,-! I love it,. De review ervan kan je inmiddels hier lezen..
Dinsdag kwam mijn nieuwe Lay-Out van mijn blog online. Ik merk dat mijn blog de laatste tijd steeds bekender wordt en vond ik het wel tijd voor een nieuw uiterlijk. Ik heb al een aantal keren laten weten dat er iets ging veranderen aan mijn blog, maar nu is hij definitief veranderd. Ik wilde een wat professionelere uiterlijk hebben, maar toch eentje die warm en welkom aanvoelt. Ik ben er erg blij mee en volgens mij jullie ook!
Ook was ik naar de stad gegaan om wat Sinterklaas inkopen te doen en toen kwam ik tot de grote verrassing dit 'oude' lakje nog tegen van Hello Marshmellow. Jeeeej! Toch nog gevonden. Ik vind de oude variant zooooveeeel malen mooier.
Ook ging ik woensdag nog wat laatste inkopen doen voor Sinterklaas. Ik vier dit jaar twee keer Sinterklaas, waarvan eentje met mijn schoonfamilie is. Tijdens de extra koopavonden merkte ik dat de nieuwe LE van Catrice al in de winkels lagen en nam ik deze Sequins (en nog twee lakken mee). Ik ben er ontzettend blij mee. Deze kosten €2,99 per stuk en zijn bij de Kruidvat te koop. Ze zijn zoooo ontzettend mooi. Love it!
Deze foto plaatste ik overigens op donderdag.
Ook ging ik donderdag weer naar de Ikea. De laatste keer dat we er waren had ik iets leuks gezien wat ik graag wilde kopen, dit keer gingen we het dus ophalen en ook nu lunchen bij de Ikea. I loveeee Ikea food. Ik nam deze heerlijke bosbessen muffin. Yummie!
Donderdag was het tijd voor de eerste Sinterklaasparty. Deze stond in het teken van mijn nichtje (2,5 jaar) en zij had bijna anderhalve zak om uit te pakken aan cadeautjes. Wij snoepten ondertussen van deze heeeeeerlijke Sinterklaas lekkernijen.
Op vrijdag was het weer tijd om te werken. Dit leuke zakje kregen alle medewerkers van het bedrijf cadeau. Er zat een zak strooigoed in een chocoletter. Heel handig, want ik had die dag geen brood bij me (haha oeps, ongezond maar tja beter dan niks!).
Zaterdag was voor mij een lange werkdag. Ik had een ontzettend leuke make-up workshop gegeven en kwam ik rond zeven uur thuis. Ik wilde de cadeautjes inpakken voor Sinterklaas toen ik deze oorbellen ineens tegenkwam in mijn Action tas. Ohja, die had ik nog gekocht. Dacht ik bij mezelf, super leuk voor de kerst en slechts €1,- p.s.!


Dat was mijn week, lekker drukke week gehad en genoeg te doen. De drukte is nog lang niet over deze maand (mijn verjaardag komt er ook nog aan, familiebezoek uit Australië, Kerst, Oud en Nieuw etc.) en vandaag vieren we voor de tweede keer Sinterklaas. Hoe is jouw week verlopen?

2 opmerkingen: