dinsdag 10 december 2013

Review: Catrice LE, Feathers and Pearls + Sneek Peak Nail Art

Speciaal voor de feestdagen is Catrice uitgekomen met een nieuwe Limited Editie genaam 'Feathers and Pearls'. Mocht je het persbericht nog niet gelezen hebben, klik dan hier voor het volledige bericht. Er waren drie producten waar ik erg nieuwsgierig naar was, deze heb ik ook mee genomen en ik ben zelfs met één extra item thuis gekomen. Mede doordat er op alle Catrice nagellak geld: 2 voor €5,-.


Review: Catrice, Feathers and Pearls
Dit is dus wat ik in gekocht heb. In totaal kwamen ze uit met vijf nagellak en twee nail sequins. Ik was ontzettend benieuwd naar deze zogenoemde sequins en nam ze allebei naar huis. Heb je al gezien hoe superschattig die verpakking is? Alleen al daarom moest ik ze mee nemen. Daarnaast was ik erg nieuwsgierig geworden naar de zwarte lak, maar ook naar deze mooie dieprode lak. Met Sinterklaas kreeg ik er zelfs nog eentje die ik niet had. Namelijk de goudkleurige lak. Wat je op de foto ziet is het volgende: 1) C02: Golden Twenties; 2) C04: Roaring Red; 3) C05: Running Wild; 4) Nail Sequins: C01, Golden Twenties; en 5) Nail Sequins: C02, Running Wild.
Als eerste zal ik deze nagellakjes voor jullie reviewen. Ik was in eerste instantie niet overweldigend, maar ik was vooral nieuwsgierig naar de sequins en de zwarte lak. Eenmaal kijkend in het schap was ik toch wel onder de indruk. Ik nam deze twee lakjes mee en kon niet wachten om ze te testen en oooow wat ben ik onder de indruk! Als verrassing, kreeg ik ook nog het goudkleurige lakje cadeau tijdens Sinterklaas. Tijd om te reviewen dus!
Als eerste van de drie nagellakjes zal ik deze goudkleurige lak laten zien. Het is leuk om te zien dat Catrice gekozen heeft voor verschillende finishes bij deze collecties. Dit lakje heet C02, Golden Twenties en is een goudkleurige nagellak met een metallic finish. Zelf vind ik het erg tricky om een metallic lakje uit te brengen, omdat de kans groot is dat de lak vrij streperig is. Ikzelf heb ook vrij weinig nagellakjes met een metallic finish, omdat ik dat toch niet altijd erg mooi vind. Deze vind ik daarentegen wel erg mooi en de kleur, in combinatie met de finish is dit zeker niet verkeerd. Het enige wat ik wel erg jammer vind aan deze lak is dat de dekking wel wat minder is. Ik raad zeker twee tot drie dunne lakjes aan voor een volledige dekking. Gelukkig dekt de lak vrij snel!
Als tweede kleur heb ik deze rode nagellak voor jullie, Ik ben zelf niet zo'n fan van rode nagellak, maar van deze juist wel. Ik vind de creamy finish ook nu weer een goeie keuze geweest. De lak dekt al erg goed in één dun laagje, maar een tweede is wel aan te raden. Ook deze droogt vrij snel. Ik denk dat ik deze het mooiste vind van alledrie de lakjes. Deze heet, heel toepasselijk voor de Katy Perry-Fans onder ons, Roaring Red. In het echt is de lak iets donkerder dan op de foto's getoond wordt.
Om mijn collectie compleet te maken heb ik het volgende nagellakje voor jullie. Dit is de het lakje Running Wild. In feite was dit dé lak waar ik het meest nieuwsgierig naar was, maar denk ik wel dat deze het meest teleurstellende is van de drie. Ik had gehoopt op een mooie, dekkende zwarte lak met zilveren glittertjes. De nagellak heeft zeker twee lagen nodig voor een goede dekking en van de zilveren glittertjes is vrij weinig te zien. Erg jammer, want hij had best mooi kunnen zijn. Helaas, dit is wel een domper van de drie.
Dan heb ik nog iets extra's voor jullie om te laten zien. Om het  feestgevoel helemaal af te maken, heeft Catrice besloten om nog iets extra's toe te voegen bij deze collectie. Dit zijn de sequins. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, die ik persoonlijk heel goed vind passen bij het kerstthema. Dit zijn de kleuren goud (C01: Golden Twenties) en zwart (C02: Running Wild). 
Het leuke aan deze sequins is dat ze in een vrij grote hoeveelheid komen (3,25 gram) en het uiterlijk vind ik zoooo ontzetten schattig. I love it, het is een superleuk item om cadeau te geven. De seqiuns kost €2,99.
Wat ik persoonlijk nog meer leuk vind aan de sequins, is dat ze ook nog kleine glitters bevatten. Hierdoor heb je een soort poeder effect wat heel erg mooi kan staan op de nagels. Om te laten zien hoe leuk deze sequins kunnen zijn op je nagels heb ik er nog een nail art mee gemaakt op mijn nagels. Deze nail art is overigens geheel gemaakt met Catrice-producten! Deze foto's zijn een close-up van de sequins. Look how pretty they are!!


Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden. Wellicht zal het jullie zijn opgevallen dat ik de laatste tijd steeds meer aan het experimenteren ben met het maken van foto's. Dat komt omdat ik achtergronden en goeie foto's maken erg belangrijk vind voor een aantrekkelijke blog. Ik hoop natuurlijk wel dat jullie het leuk vinden!

3 opmerkingen: