zaterdag 1 december 2012

Essence Adventskalender 2012

Het is december dat betekent veel cadeautjes kopen, maar ook krijgen! Vanaf vandaag 1 december komt Essence met een leuk cadeautje voor jullie. Kijken jullie mee?
Het is niet de eerste keer dat Essence hier mee komt, vorig jaar kwamen ze hier ook al mee en het was een groot succes. Vanaf vandaag 1 december 2012 kan jij iedere dag een vakje openen van het Esence adventskalender en word je iedere dag verast met hele leuke cadeautjes. Misschien wel leuk om iemand te geven voor Sinterklaas of Kerst, of juist om voor je zelf te houden!
Zorg er voor dat je geen dag mist, want de hoofdprijs van deze Adventskalender is ge-wel-dig! Dit is namelijk een Tablet van 7-inch en 8GB! Zorg dus dat je alle vragen goed hebt om zo kans te maken op deze super hoofdprijs!

Essence Adventskalender 2012
Hoe werkt het? Simpel! Klik op het nummer van vakje van die dag (vandaag dus nummer 1) en als je iets kan winnen moet je een vraag beantwoorden. Soms krijg je zomaar iets zonder er iets voor te doen. Super leuk toch?


Herinneren jullie de Adventskalender van vorig jaar nog? Ik wel hoor! Ik heb er van genoten en ik keek er iedere dag weer naar uit! Er zullen ook dit jaar weer leuke dingetjes tussen zitten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten