dinsdag 4 december 2012

Review: Essence Fantasia

De ene Trend Editie is net bekend of de volgende ligt alweer in de winkel. Wat dat betreft ben ik helemaal fan van de (meeste) Trend Edities van Essence. Vandaag laat ik twee lakjes aan jullie zien die ik gekocht heb.
Hoewel ik in eerste instantie eigenlijk niks wilde kopen, besloot ik toch maar eens even de Kruidvat binnen te lopen om te kijken of ik iets moois zag liggen.... en dat zag ik! Op de persfoto's vind ik de lakjes best wel tegenvallen en past het totaal niet bij het Kerstgevoel, maar toch zitten er een aantal lakjes bij die wel erg mooi zijn voor de Kerst. Dit zijn de lakjes 01: Elves Like Lilac en 02, Take A Ride On Pegasus. Dit vond ik de mooiste lakjes, ik zat te twijfelen of ik ze allemaal mee wilde nemen maar vond ze te veel lijken op lakjes die ik al heb!


Essence Trend Editie: Fantasia
Beide lakjes kostten mij €1,89 per stuk en bevatten 10 ml. Qua uiterlijk vond ik ze erg lijken op de Essence Nail Art Twins, die helaas niet meer in de collectie zitten en dat vind ik ontzettend jammer. Ik ben erg te spreken over het uiterlijk van deze Trend Editie. Het is eenvoudig, maar ziet er leuk uit en eigenlijk zelfs mooier dan ik had verwacht. De lakjes die je ziet zijn: 1) Elves Like Lilac, 2) Take A Ride On Pegasus. De naam staat op de dop vermeld en als er ergens wel iets is waar ik een hekel aan heb dan is dat het wel. Zo gaat de naam snel weg... jammer! Kijken jullie mee naar de swatches?

01) Elves Like Lilac
Elves Like Lilac is een prachtig paars lakje met een blauw ondertoon. Iedere keer als je je nagels roteert zie je weer een ander kleurtje. Het bevat miniscule glitters die het fantasiegevoel benadrukken. Het lakje dekt mooi in twee lagen en droogt zeer snel. Ik vind dit een prachtig lakje voor je collectie en het is net even iets anders dan een gewoon paars lakje!

03) Take A Ride On Pegasus
Wauw! Was mijn eerste indruk van dit lakje, wat ziet dat er mysterieus uit! Dit was eigenlijk het eerste lakje waar ik naar greep toen ik de collectie zag staan en ik was dan ook zeer benieuwd naar het resultaat van dit lakje. Het is een heel bijzonder lakje. Het past mooi bij het vorige lakje. Het heeft een soort bordeaux-rode kleur, met verschillende ondertonen. Zo heb ik zelf zilver kunnen ontdekken, maar ook paars. Dit is een zeer uniek kleurtje! De substantie van beide lakken zijn erg fijn en vloeibaar, maar niet té./ Daarnaast zijn ze erg prettig met aanbrengen en ook dekt dit lakje in 2-3 lagen.


Facts:
Merk: Essence
Naam: TE, Fantasia
Inhoud: 10ml
Prijs: €1,89
Verkrijgbaar bij: Kruidvat
Dekking: Zo'n twee tot drie lagen
Droogtijd: Binnen enkele minuten.
Makkelijk te verwijderen: ja
Makkelijk aan te brengen: Ja
Glitter/Gloss/Matt: Metallic/shimmerDit waren de lakjes die ik jullie wilde laten zien. Hebben jullie al deze collectie in huis? Zo ja, wat vind jij er van zo nee, waarom niet? Ohja, ik wilde jullie ook nog vertellen dat ik de lakjes zonder flits er heel lastig op kreeg door de verschillende ondertonen! 

3 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Ik ga dan thuis ook even snel kijken.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb zelf zowat de hele collectie gescoord :D vond het erg pretty allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen