vrijdag 7 december 2012

Mijn Top 5: Mooiste TE lakjes (Essence)

In deze nieuwe reeks artikelen 'Mijn Top 5' zal ik jullie' mijn vijf mooiste lakjes laten zien in een bepaald genre/categorie. Vandaag laat ik jullie mijn vijf mooiste Trend Editie lakjes van Essence. Daarmee bedoel ik niet de vijf mooiste Trend Edities, maar echt de mooiste lakjes van de Trend Edities die ik in huis heb en  wat was dit een lastige keuze om te maken! Kijken jullie mee?
Vandaag laat ik jullie mijn vijf mooiste Trend Editie lakjes zien en dit viel niet mee om ze te bepalen! Essence heeft soms zulke prachtige Trend Edities er tussen zitten die je echt doen verbluffen, soms vallen ze behoorlijk tegen en soms ook niet. Kijken jullie mee naar mijn top vijf mooiste Trend Editie lakjes?


Nummer 1: TE Ballerina Backstage, 05 Grand-Plié in Black
Hoewel het lakje niet makkelijk aan te brengen is, is dit veruit een van de mooiste lakjes die ik heb van de Trend Edities. Het is een lakje dat je niet snel tegen zal komen en ook misschien niet veel zal dragen, maar alles klopt gewoon aan dit lakje! Het uiterlijk van het flesje, de inhoud en de naam. Ik vind dit lakje echt prachtig alleen weet ik niet meer de prijs uit mijn hoofd van deze Trend Editie, jullie? Dit lakje dekt het mooiste in twee lagen.

Nummer 2: TE Fruity, Mashed Berries
Ook over dit lakje twijfelde ik geen seconde. Hoewel de kwaliteit van deze Trend Editie niet echt super was, vond ik het lakje erg mooi en was het voor mij een mooie Trend Editie met mooie verschillende lakjes waar deze bovenuit sprong. Ook deze nagellak bevat een simpele basiskleur met wat mooie glitters er door! Na twee lagen zie je nog een klein beetje de natuurlijke nagels doorschijnen, ik raad dus drie laagjes aan!

Nummer 3: TE Fantasia,  03 Take A Ride On Pegasus
Ik heb het lakje nog geen 24 uur in huis of het behoort al tot mijn favorieten! Het is een zeer mysterieus lakje en iedere keer als je je nagel roteert zie je weer andere kleuren. Het lakje heeft als basistoon een dieprode kleur en als ondertonen lichtpaars, blauw en een beetje zilver! Een prachtig lakje en kostte me €1,89 bij de Kruidvat. Deze ligt nog wel in de winkels, Het lakje dekt het mooiste in twee laagjes en lakt erg fijn. Dit lakje heeft een metllicfinish.

Nummer 4: TE Ready For Boarding, 01 Sending You Kisses
Hoewel deze Trend Editie niet bijzonder spectaculair was, was dit wel een gewilde Trend Editie. Deze editie bevatte een aantal mooie basickleurtjes variërend van geel tot blauw tot roze en dit was veruit mijn favoriet! Het is misschien niet zo bijzonder als andere lakjes, maar wel een prachtig mooi rozig kleurtje! Daarbij dekt dit lakje ook nog eens mooi in één laag. Op bovenstaande foto heb ik dat ook gedaan.

Nummer 5: TE, Twilight Breaking Dawn -Part 2-, 02 Alice Had A Vision Again
Ook deze Trend Editie lag niet zo heel lang geleden in de winkel maar had al snel mijn hart gestolen. Stuk voor stuk waren de kleurtjes prachtig om te zien, maar vond ik dit veruit de mooiste van alle lakjes!


Zo dat was mijn top vijf van deze keer weer! Ongetwijfeld dat deze over een half jaar er weer anders uit zal zien, maar tot nu toe zijn dit mijn vijf mooiste TE lakjes van Essence. Welke hebben jullie wel/niet in huis en welke zouden jullie graag wel willen hebben? Wat is jullie top vijf mooiste TE lakjes? Ik ben benieuwd;).

4 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes!
  Ik had niks van ready for boarding gekocht omdat ik de LE niet spectaculair vond.
  En nu telkens als ik die roze zie krijg ik spijt Hihi.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. et kleurtje van twilight is zeer zeker mooi ...
  maar de eerste 2 vind ik ook heel mooi maar heb die nog nooit eerder gezien. echt heel mooi
  xx

  BeantwoordenVerwijderen